Belus Napisano 28 Październik 2008 Share Napisano 28 Październik 2008 (edytowane) Hej! Idzie zima więc tym razem zimowo. Soft to oczywiście 3dsMax i Photoshop cs2 EDIT: dodałem chmurki w tle. Stara wersja w linku http://img235.imageshack.us/my.php?image=somewhereonthenorthpoleem2.jpg i model Edytowane 1 Listopad 2008 przez Belus Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Korbol Napisano 28 Październik 2008 Share Napisano 28 Październik 2008 No co ja moge...co ja moge....super jak zawsze. Fajna "zimowa" tonacja kolorków no i połączenie 2d i 3d jak zwykle dodaje tego świetnego, charakterystycznego dla Twoich prac klimatu. Generalnie podoba się bardzo. pozdr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mirach Napisano 28 Październik 2008 Share Napisano 28 Październik 2008 Juz to mowilem, ale masz swoj styl, i podoba mi sie :) Ta najwyzsza buda troche sie odcina od tla, mozliwe ze to zamierzony efekt, ale dla mnie wyglada jak zla alpha. Tak czy siak, git :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KLICEK Napisano 28 Październik 2008 Share Napisano 28 Październik 2008 styl jest, wszystko pieknie, tylko nuda jak... ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lis Napisano 28 Październik 2008 Share Napisano 28 Październik 2008 Jak dla mnie super. Gdyby była panorama w hi-res to dałbym na tapetę. Uwielbiam zimowe tekno-wojenne klimaty. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
adam_m Napisano 28 Październik 2008 Share Napisano 28 Październik 2008 Bardzo fajne, brrr aż się zimno zrobiło ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ThrudPL Napisano 28 Październik 2008 Share Napisano 28 Październik 2008 Pięknie, pięknie, pięknie!!! Choć model nie wydaje sie przesadnie skomplikowany to dopełnienie go grafiką 2d tworzy niesamowitą kompozycję. Chciałbym w takim jak ty stopniu opanować Photoshopa. Powiedz ile zabrała obróka tego w PS? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kuba9191 Napisano 28 Październik 2008 Share Napisano 28 Październik 2008 Ojoj.. scena wygląda bardzo ładnie. Oglądałem już kilka prac na tym forum... nie wiem jak to robicie, ale mam nadzieję, że z czasem będe potrafił chociarz połowę tego co wy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Eden-3d Napisano 28 Październik 2008 Share Napisano 28 Październik 2008 bardzo fajny zimowy klimat ma potecjal,a co z tlem?moglo by sie wiecej dziac w tle,widzialem twoje wczesniejsze pracki i chyba zbyt mala uwage poswiecasz temu co sie dzieje na 3 planie,jesli sie myle to olej moj komentarz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hcpiter Napisano 28 Październik 2008 Share Napisano 28 Październik 2008 styl jest super i klimat rowniez ale na drugim czy trzecim planie czuje tka pustke, dodac mozna by bylo cos fajnego. Chociaz i tak jest na co oko zawiesic ! :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Notre Napisano 28 Październik 2008 Share Napisano 28 Październik 2008 świetne, nie masz może wersji na tapete ? :> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mrkrzysiek Napisano 28 Październik 2008 Share Napisano 28 Październik 2008 jak zawsze super ale brakuje mi czegoś w tle, Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
piksar Napisano 28 Październik 2008 Share Napisano 28 Październik 2008 miazga jak zwykle, znaczy wymiatasz - sprzedajesz te pracki w hires ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
grzegerz Napisano 28 Październik 2008 Share Napisano 28 Październik 2008 łał szał:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
J|L Napisano 29 Październik 2008 Share Napisano 29 Październik 2008 hymmmm niezle ! super klimacik lubie takie pracki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wodzumarcin Napisano 29 Październik 2008 Share Napisano 29 Październik 2008 Jest to projekt tarczy antyrakietowej jaka ma powstać w Polsce:) czy co Masz swój charakterystyczny i nie powtarzalny styl robienia takich prac. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
NeotiX Napisano 30 Październik 2008 Share Napisano 30 Październik 2008 Hohoho super praca :D Kocham ten niepowtarzalny, industrialny klimat. Z niecierpliwością godną dziecka czekającego na lizaka, wypatruje kolejnych twoich prac :D Szkoda tylko, że w orientacji pionowej i nie da się jej wrzucić u mnie na tapetę (znaczy na pełny ekran), ale chyba mam na to sposób (połączenie 3 prac w jedną obok siebie :D). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Belus Napisano 1 Listopad 2008 Autor Share Napisano 1 Listopad 2008 Dzięki wszystkim za komentarze, rady i sugestie. Tym razem będę się bronił bo to, że pusto to efekt zamierzony. (lodowe pustkowie).No może brakuje lepszych chmurek u góry. Piksar - no próbuję na Deviantart i Imagekind ale nikt nie kupuje;-). Jeśli chcesz mogę ci podesłać HI-Resy. (tylko, że na 100% hi-resach widać wszystkie babole, w druku też ale już trochę mniej:-) ThrudPL- około 3-4 godzin Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
leander Napisano 1 Listopad 2008 Share Napisano 1 Listopad 2008 Fajne, plastycznie ciekawe, ze tak powiem. Tylko odbicie w wodzie troche psuje efekt. Zaczyna sie sterylnie u góry, potem jest coraz bardziej namacalnie, ciezko, siermieznie i to jest super. A nagle na dole powrot do jakiegos sterylnego charakteru i nieco jakiegos kiczu sie tam wdziera. I przez to odbicie calosc traci nieco na monumentalnosci jak dla mnie. Cieżar budowany fakturą i detalem nagle traci na sile. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
skocu Napisano 1 Listopad 2008 Share Napisano 1 Listopad 2008 Fascynujące, jak alternatywny Bajkonur. Kilka poprawek i masz pierwszorzędny matte painting. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mis3k Napisano 4 Listopad 2008 Share Napisano 4 Listopad 2008 Nie za bardzo mi się to podoba. Jakoś nie mój klimat. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi