Napisano 8 Listopad 200816 l Zapowiada się fajnie, ale czy któyś z filmów Pixara był niefajny? (retoryczne pytanie, nie odpowiadajcie). TUTAJ można zobaczyć.
Napisano 9 Listopad 200816 l Genialne, strasznie podoba mi sie design tego dziadka. cos mi sie nie chce wierzyc :P
Napisano 10 Listopad 200816 l Haha mi sie podoba ten zgryźliwy starszy pan , klimatowy jest... A co do reszty ciężko powiedzieć bo niewiadomo gdzie doleci.
Napisano 10 Listopad 200816 l ...poczekać trzeba....mi sie bardziej podobały przejscia pomiedzy ich poprzednimi pracami, nizeli sam trailer.....ale....wait till 2009
Napisano 10 Listopad 200816 l ..Please let me in. NO! Ma koleś charakter xD Klimatycznie se zapowiada.
Napisano 10 Listopad 200816 l cos mi sie nie chce wierzyc :P O, a dlaczego? Dziadek jest rewelacyjny. Moznaby raczej sie czepiac ze pozostale postacie takie nijakie, ale byc moze o to chodzi, zeby osobowoscia nie kradly filmu glownym bohaterom. W 100% moj klimat.
Napisano 11 Listopad 200816 l Przed każdym z nas jest taki lot... Najbardziej mi się podo ba 1:12, kiedy jest z profilu i kiwając głową rzuca "yeah" -mistrzostwo!