Toudajew Napisano 12 Marzec 2004 Share Napisano 12 Marzec 2004 No calkiem niezle [piwo] czekam na wiecej :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cine-FX Napisano 12 Marzec 2004 Autor Share Napisano 12 Marzec 2004 Uszczelkę oczywiście że wymienię na nową:) Następnie co robię to światła ale nie wiem jak one mają wyglądać?? przypuszczam że tak ,ale uwagi mile widziane.:) Jeżeli macie jakieś zdięcia reflektora przedniego to dajcie linka lub zamieście a narazie ocencie to: [piwo] pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kulexy Napisano 12 Marzec 2004 Share Napisano 12 Marzec 2004 moim zdaniem moga byc a linki do reflektorow moze sie przydadza: http://www.caflisch.ch/images/audi/AUDI%20A8%2011.jpg http://www.audi4ever.at/testberichte/a8_ab2000/gf_spezial_a8_luftf/a8_luftfederung_1.jpg http://www.autoworld.com/news/Audi/light.jpg Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cine-FX Napisano 13 Marzec 2004 Autor Share Napisano 13 Marzec 2004 Dzięki może jutro te zdięcia wykorzystam ale narazie Nie chciało mnie się dzisiaj dokańczać tych reflektorów więc zrobiłem inne koło i jednak skuszę się na zmianę.:) ocencie jak to wygląda?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sikham Napisano 13 Marzec 2004 Share Napisano 13 Marzec 2004 opona tak felga nie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cine-FX Napisano 13 Marzec 2004 Autor Share Napisano 13 Marzec 2004 poprawiona fela i tak jóż zostanie bo takie mają wszystkie nowe drogie audi lub wyścigowe:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kozioo Napisano 13 Marzec 2004 Share Napisano 13 Marzec 2004 A mi sie ta fela nie podoba. Gdyby ramiona nie sięgały tak głęboko to jeszcze by uszła, ale tak:| Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sikham Napisano 13 Marzec 2004 Share Napisano 13 Marzec 2004 felga dla audi a8 2004 http://speedycars.chinacars.com/wallpaper2/audi/Audi%20A8%202004%20-%20036.jpg Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kozioo Napisano 13 Marzec 2004 Share Napisano 13 Marzec 2004 No z taka refką, to juz nie masz wyboru. Do roboty:] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cine-FX Napisano 14 Marzec 2004 Autor Share Napisano 14 Marzec 2004 Przecież ta fela jest orginalna z tego modelu bo robiłem wg. zdięcia:):):) link do zdięcia poniżej.Lepiej zobaczcie jak to wygląda trochę poprawione wraz ze zmianą materiału na standard,a do tego zmontowane z bryką http://www.audi4ever.at/testberichte/a8_ab2000/gf_spezial_a8_luftf/a8_luftfederung_1.jpg - podał mnie go kulexy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kryhas Napisano 15 Marzec 2004 Share Napisano 15 Marzec 2004 No nieźle ale tylnie drzwi są kanciaste. To coś na drzwiach (nie pamiętam jak sie nazywa) też mi nie pasuje. Wygląda jak z plasteliny i to jeszcze tak chamsko przyklejone. Ogólnie uważam że jest ok :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kross12 Napisano 15 Marzec 2004 Share Napisano 15 Marzec 2004 te koła chyba troche inaczej wyglądają musisz jeszcze zmienić http://desktop.wz.cz/auta/audi_a8_1.jpg Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Toudajew Napisano 16 Marzec 2004 Share Napisano 16 Marzec 2004 fajnie felga wyglada [piwo] Tez bym chcial kiedys tak modelowac :D A jak na razie to zadnej pracki nie moge dokonczyc :( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cine-FX Napisano 16 Marzec 2004 Autor Share Napisano 16 Marzec 2004 dzieki bo tak samo uważam tworząc tę felgę tylko musiałem zaznaczyć ok 168 edge żeby była ładnie kanciasta. Aha a jak piszecie to zaznaczcie bo nie wiem o co wam chodzi:):):) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cine-FX Napisano 17 Marzec 2004 Autor Share Napisano 17 Marzec 2004 Czekam na wasze komentarze,chyba go skończę bo widzę że coraz mniej jest interesujący:( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
shampan Napisano 17 Marzec 2004 Share Napisano 17 Marzec 2004 rob dla siebie a nie dla komentarzy :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cine-FX Napisano 18 Marzec 2004 Autor Share Napisano 18 Marzec 2004 narazie jakoś nie chce mnie się robić trochę leniuchuje ale muszę opanować część photoshopa na konkurs GRAFKOM, bo jadę 16 kwietnia z wychowawcą. Fajnie byłoby coś przywieść:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cine-FX Napisano 21 Marzec 2004 Autor Share Napisano 21 Marzec 2004 Nie chce mnie się na razie dokańczać samochodu dlatego robię rzeczy podrzędne. Ocencie jak wygląda ten lakier. Bo sam nie wiem:(, a jak zrobiliście własne to proszę o napisanie w jaki sposób lub jak poprawić istniejący.Lakier zaprezentowałem na przykładowych elementach. Chyba pierwszy zrobilem tak na forum:):):) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
chveti Napisano 21 Marzec 2004 Share Napisano 21 Marzec 2004 fajny ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cine-FX Napisano 22 Marzec 2004 Autor Share Napisano 22 Marzec 2004 napiszcie czy nadawałby sie do Audicy. A jeżeli nie to napiszcie porady. dzięki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pablo Napisano 22 Marzec 2004 Share Napisano 22 Marzec 2004 A wnetrze bedzie? Poza tym model wyglada b.ladnie ! pozdr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cine-FX Napisano 23 Marzec 2004 Autor Share Napisano 23 Marzec 2004 wnętrza nie zrobię :( , komputer mnie się nie wyrabia ale przy następnym wozie prawdopodobnie pojawi się.W niedługim czasie skończę go ,nawet teraz mnie się trochę niechce,ale dzięki za opinie:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kross12 Napisano 23 Marzec 2004 Share Napisano 23 Marzec 2004 tu masz linka z tymi zdięciami lakierów http://www.icpnet.pl/~kross/car.rar Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cine-FX Napisano 23 Marzec 2004 Autor Share Napisano 23 Marzec 2004 Hej krossie nie najeżdzaj na mnie. Ten Franke.coś mnie kompromituje żądam usunięcia tego obrazka wraz z napisem. Ludzie piszcie coś o smochodzie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kross12 Napisano 23 Marzec 2004 Share Napisano 23 Marzec 2004 Proponuje żebyś pisał do mnie po imieniu lub przezwisku (mumin). Moge też pisać do ciebie po imieniu(franki czy andrzej?)? Jak chcesz to moge ci wysłać tą fote że byś wklejł sobie do albumu ? Nabijać się z kondzia (dla nie wtajemniczonych to gość z naszej klasy) jest fajnie natomiast jak ktoś się nabija z ciebie to już jest źle , nieznasz się na żartach ? Proponuje żebyś zamieścił nowe foty Tu masz scene z lakierami http://www.icpnet.pl/~kross/car.max Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kross12 Napisano 23 Marzec 2004 Share Napisano 23 Marzec 2004 tu masz przykład wykorzystania tych materiałów http://www.icpnet.pl/~kross/car.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cine-FX Napisano 31 Marzec 2004 Autor Share Napisano 31 Marzec 2004 No i nareszcie max przestał mnie wychodzić do windowsa Jprzyczyną prawdopodobnie był brazil ,ponieważ po jego przeinstalowaniu nie pokazywał się ponownie błąd. Jednak ważniejszym powodem było przerobienie procesora z Durona na Athlona XP. Różnica jest w max-ie lecz znikoma .Ale cóż teraz to nie duron lecz athlon 2400+.J I oto kolejne rendery nic nie poprawiłem tylko zmianiłem lakier mam nadzieję ,że na lepszy ale to wy ocencie. Sugestie co do koloru mile widziane ,oraz porady w sprawie ustawienia rendera. Z rzeczy króre pozostały do zrobienia to: -wlew paliwa -antenka -tylne reflektory -przedni dolny wlot powietrza -halogeny przednie A co do lakieru i innych tekstórek to nie wiem więc czekam na porady. Z góry DZIĘKI JJJ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cine-FX Napisano 31 Marzec 2004 Autor Share Napisano 31 Marzec 2004 next Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cine-FX Napisano 31 Marzec 2004 Autor Share Napisano 31 Marzec 2004 last Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
chveti Napisano 1 Kwiecień 2004 Share Napisano 1 Kwiecień 2004 WoW fajnie , szkoda ze komp ci z wnetrzem nie wyrabia, mogło by być na prawdę BjUtIfUl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
empik Napisano 1 Kwiecień 2004 Share Napisano 1 Kwiecień 2004 fumfel nowka sopx!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
don_filippo Napisano 1 Kwiecień 2004 Share Napisano 1 Kwiecień 2004 Wszystko super, tylko nie wiem czy to tak powinno być :/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cine-FX Napisano 1 Kwiecień 2004 Autor Share Napisano 1 Kwiecień 2004 To może być wina tego że edytowałem zdięcie w photoshopie. Prawdopodobnie efekt, który zastosowałem próbował zrobić przejście z koloru do koloru. A tak to dzięki za fajne komentarze :).Proszę piszcie więcej , a ja Biorę się wkrótce za kończenie :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wichur Napisano 1 Kwiecień 2004 Share Napisano 1 Kwiecień 2004 Jest parę niedociągnięć ...ale nie będę wymieniał ..model bardzo ładny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sikham Napisano 1 Kwiecień 2004 Share Napisano 1 Kwiecień 2004 cine-FX niewszystko da sie zwalić na materiały i nieszczesne próby poprawienia czegoś w ps to jest poprostu źle wymodelowane i to cały sekret tego miejsca - widziałes kiedyś wklesłe klosze lamp ? bo ja nie wszystke materiały do wymiany Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
illy Napisano 1 Kwiecień 2004 Share Napisano 1 Kwiecień 2004 mysle ze klosze w tym momencie zanikly:D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
illy Napisano 1 Kwiecień 2004 Share Napisano 1 Kwiecień 2004 Originally posted by sikham - widziałes kiedyś wklesłe klosze lamp ? bo ja nie Dodge neon ma chyba tylke lekko wklesle:D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cine-FX Napisano 2 Kwiecień 2004 Autor Share Napisano 2 Kwiecień 2004 Ja osobiście uważam że są dobre ale jeśli chcecie to zamieście swoje sceny z lakierem zastosuję i zobaczymy jak będzie. Uwieżcie jest to prawdopodobnie materiał klosza lampyponieważ nie widać lini jak zauważyliście jak by była to było by ok,ale nie wiem jak to zrobić w materiale aby była widoczna.bo aha a wklęśnięć nie widać po prawej stronie zdięcia bądż jakiś krzywizn. LUDZIE PROSZĘ O MATERIAŁY Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
illy Napisano 2 Kwiecień 2004 Share Napisano 2 Kwiecień 2004 z tym kloszem, hmmm moze sam klosz troche pogrubicm scianka grubsza rozumiesz, wtedy bedzie sie ladnie zalamywac swiatlo gdzies byl tutek o kloszu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mr. White Napisano 2 Kwiecień 2004 Share Napisano 2 Kwiecień 2004 Jeste dobrze. Gdyby jeszcze było wnętrze to byłby jeden z najlepszych woozków jakie widziałem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cine-FX Napisano 3 Kwiecień 2004 Autor Share Napisano 3 Kwiecień 2004 Oto antenka Audi-cy, będzie ona umieszczona na dachu przed szyberdachem. Zrobiłem ją trochę kanciastą żeby komp. lepiej się wyrabiał, mam nadzieję że na samochodzie nie będzie się to tak rzucało w oczy. Teraz zacznę poprawiać klosze ale może jakieś podpowiedzi co do tego ? Jest to pierwszy model jaki robię a chciałbym żeby drugi był lepszy bez takich zepsutych szczegółów jak na Audi-cy. Dlatego proszę o jak najwięcej pomocy !!! Miłych komentarzy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cine-FX Napisano 4 Kwiecień 2004 Autor Share Napisano 4 Kwiecień 2004 Ludzie co jest dlaczego nie piszecie ??? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Predator Napisano 4 Kwiecień 2004 Share Napisano 4 Kwiecień 2004 yy czesc ja cos napisze:) antenka troche kaciasta ale jak zblizen za bardzo nie bedziesz robil to ujdzie w tloku, co do lakieru no to musisz powalczyc z nim ostro :) jeszcze mu duzo brakuje do idealu . Model wyglada fajnie uwielbiam audiki :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sludder Napisano 4 Kwiecień 2004 Share Napisano 4 Kwiecień 2004 moglbys zamiescic jakies zdjecia tego modelu, bo jeszcze takiego w garazu nie mam i ciezko jest powiedziec co zle co nie a tak na poczatek to: klamki logo powinno byc chyba po srodku antenka materialy oswietlenie zakonczenia blachy wyzlobienia czesci przy szybach te gdzie sa uszczelki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cine-FX Napisano 7 Kwiecień 2004 Autor Share Napisano 7 Kwiecień 2004 I oto kolejne akcesoria samochodowe. Tworzyłem je dość długo bo rezultat wcześniejszy mnie wogóle nie zadowalał, nie wiedziałem że najtrudniejsze będzie zrobienie mapy na śwatła a szczególnie klosz. To max co mnie wyszło bo problem jest z kolorystyką. Doszły też znaczki AUDI oraz rejestracja. Bądzcie wyrozumiali. Do kolejnego rendera... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dynio Napisano 7 Kwiecień 2004 Share Napisano 7 Kwiecień 2004 Niestety tył wogóle nie przypomina tyłka audicy :/ ... i znaczki do wymiany ;) Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bzyku Napisano 7 Kwiecień 2004 Share Napisano 7 Kwiecień 2004 hymmmm chyba ze znaczkami troszke przesadziles są lekko zbyt duze .. aa i otworzenie bagaznika raczej nie realne Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dynio Napisano 7 Kwiecień 2004 Share Napisano 7 Kwiecień 2004 jakby się uparł to by otworzył ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kryhas Napisano 8 Kwiecień 2004 Share Napisano 8 Kwiecień 2004 Witam Było by dobrze gdzyby nie b. duże znaczki i te światła. Są one dziwne dlatego bo jak mają być to światła ala Lexus to dlaczego jest tam biały pasek na światło wsteczne ?? Wogóle się ono nie zgrywa więc musisz zdecydować. Reszta jest ładna :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość eax Napisano 8 Kwiecień 2004 Share Napisano 8 Kwiecień 2004 popraw te kanty bo to mi nieprzypomina audi 8 to jest cos jakby stara 100, i na ostatnim renderze widac ze rowek w tylnich drzwiach jest krzywy, i te listwy na przy szybach bocznych zle sie pochylaja, jedno pod takim katem a drugie pod takim Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi