Morbid Karbid Napisano 15 Listopad 2008 Napisano 15 Listopad 2008 hej, Rozgrzewka przed cg challenge :). Niezbyt to spektakularne i wyrafinowane. Chciałem przetestować pomysł z zachodem słońca w chmurach. Trochę odpuszczony pierwszy plan. Dwa wieczory w Photoshopie. pozdrawiam.
OmeN2501 Napisano 15 Listopad 2008 Napisano 15 Listopad 2008 Kolorki magia ale kompozycja mi srednio lezy. Caly obrazek keci w lewo przez krzywy horyzont i ta belke u gory, te chmury w sloncu tez pokazana po najmniejszej lini oporu, jakby trroche przypadkiem dodane... I tak bym sobie pomarudzil pewnie jeszcze troche ale rozbroily mnie calkiem te dwa wieczory :D Daj znac jak na czelendza bedziesz juz cos robil
Dann.G Napisano 15 Listopad 2008 Napisano 15 Listopad 2008 no kolorami dowaliles po calosci..piekne zjawisko- moze omen ma troche racji z ta kompozycja, bo mi sie wydaje, jakby ten statek zaraz mial sie schowac za format po lewej stronie...ale generalnie to miszcz!
rosikowski Napisano 15 Listopad 2008 Napisano 15 Listopad 2008 dwa wieczory ~~? świetna praca, gratulacje [a co to za problem poprawić taką kompozycje ~? ctra+a; crt+t; crop i masz...;D ale za pewne wiedziałeś o tym także po co ja się produkuję] he... dwa wieczory... :)
mrkrzysiek Napisano 16 Listopad 2008 Napisano 16 Listopad 2008 ładna praca, pojazd latający mi się podoba, no jak startujesz w challengu będzie na co popatrzeć:)
nicponim Napisano 16 Listopad 2008 Napisano 16 Listopad 2008 ale klimat!ale kolory! masz moze wersje bez typów na 1 planie i tej ciemnej chmury z lewej? to se na pulpit moze walne;] pzdr.
lisu Napisano 16 Listopad 2008 Napisano 16 Listopad 2008 fajne,fajne, szczegolnie plan z prawej, ale czemu chmury łapia tak mocno żolte światlo zachodu słońca, a czoło sterowca w oddali wcale ..
nicponim Napisano 16 Listopad 2008 Napisano 16 Listopad 2008 hhe zauwaz ze te swiatlo nawet na niebie sie nie rozklada, tylko chmury sa nim oswietlone;]
regnar Napisano 17 Listopad 2008 Napisano 17 Listopad 2008 sterowiec moze wszedl w cien innej chmury? ;> Klimacik
Morbid Karbid Napisano 17 Listopad 2008 Autor Napisano 17 Listopad 2008 Teraz są dłuuugie wieczory :)W sumie jakieś 10-12h chyba. Sterowiec jest w cieniu innej chmury. Oświetlony słabo wyglądał. Nachylenie kadru miało dać dynamikę, ale przekrzywione ludki już głupio wyglądały. Jak ich wyprostowałem to się niekonsekwencja zrobiła. Stąd taki dziwny odbiór kadru teraz. Jeszcze może pokombinuję. dzięki!
maronski Napisano 17 Listopad 2008 Napisano 17 Listopad 2008 Siemka. Jeśli pokombinujesz to radziłbym wydłużyć sterowiec. Po trzecim looku na obrazek zajarzyłem , że on leci w lewą a nie w stronę tych ludków. Pierwszoplanowi spowodowali wrażenie, że maszyna leci w ich stronę bo w sumie nie jest do końca określona.
jaras Napisano 17 Listopad 2008 Napisano 17 Listopad 2008 mnie się podoba taki kadr bo dodaje realizmu całej scenie - dobrze że nie jest taki wychuchany i wypoziomowany ;) natomiast kolorki ... czysta magia
Lacedemon Napisano 23 Listopad 2008 Napisano 23 Listopad 2008 Bajecznie, jak zwykle, ale chmurki są twardsze w bryle od tego zeppelina.
Rekomendowane odpowiedzi