Karakan91 Napisano 16 Listopad 2008 Napisano 16 Listopad 2008 Witam jestem początkujący i mam maly problem... Nie znalazłem na forum jak zrobic texture na twarz... mam dosyc zlożona siatke i na unwarp UVW strasznie to wychodzi...
Bruneq Napisano 16 Listopad 2008 Napisano 16 Listopad 2008 yyyyy....co masz na mysli ze wychodzi to strasznie?? naucz sie porpawnie robic siatki, potem poprawnie mapowac, to i textura wychodzic zacznie!!
Karakan91 Napisano 17 Listopad 2008 Autor Napisano 17 Listopad 2008 Na np chodzi mi glownie o usta czy noc... tam sie nie da zrobic siatki z 20 polygenow...
JunioR Napisano 17 Listopad 2008 Napisano 17 Listopad 2008 moj ulubiony lisek w dzinsach zbieral polygeny na trzech wyspach a bylo to w nocy
Levus Napisano 17 Listopad 2008 Napisano 17 Listopad 2008 Na np chodzi mi glownie o usta czy noc... tam sie nie da zrobic siatki z 20 polygenow... Da się, da się..
mirach Napisano 17 Listopad 2008 Napisano 17 Listopad 2008 Tu chyba nie jest kwestia czy sie da czy sie nie da, ale o umiejetnosc rozlozenia tego ladnie na UVke. Zainteresuj sie pelt mapingiem, jak dobrze ustawisz szwy to dosc szybko uzyskasz przywoita UVke.
Rekomendowane odpowiedzi