Bruneq Napisano 17 Listopad 2008 Napisano 17 Listopad 2008 (edytowane) Witam. W sumie taki speed, bo robilem go dla rekaxu wieczorkiem jak kobieta juz spała. NIe oszczedzałem trisów, bagnecik ma 1630 trisow. tex 1024 i co tu wiecej powiedizec....niew iem oceniajcie a tu siatex Edytowane 17 Listopad 2008 przez Bruneq
mirach Napisano 17 Listopad 2008 Napisano 17 Listopad 2008 Mi siem podoba :) Mialem cos podobnego w lapach jako dzieciak, a potem tata zabral :( Sama krawedz ostrza mogla by byc bardziej blyszczaca, albo miec slady po ostrzeniu, teraz dosc jednolicie to wyglada.
Davegraph Napisano 17 Listopad 2008 Napisano 17 Listopad 2008 Mi też ostrze nie pasuje , wygląda jakby teraz było stępione i nigdy nie używane , naostrzyć w tym miejscu texture i będzie lepsze :) pozatym fajne!
Bruneq Napisano 17 Listopad 2008 Autor Napisano 17 Listopad 2008 nie jest ostre, bo sie zastanawialem czy bagnety sie ostrzy:) Dzieki za komentarze...w wolnej chwili zaostrze go:)
Levus Napisano 17 Listopad 2008 Napisano 17 Listopad 2008 nie jest ostre, bo sie zastanawialem czy bagnety sie ostrzy:) Dzieki za komentarze...w wolnej chwili zaostrze go:) Tępe są strawszliwsze dla wnętrzności wroga! Dobra robota!
ofca Napisano 17 Listopad 2008 Napisano 17 Listopad 2008 ja to kiedys bylo, model nic nadzwyczajnego, ale tekstura calkiem calkiem :D czy jakos
plutko Napisano 17 Listopad 2008 Napisano 17 Listopad 2008 Na pierwszy rzut oka fajny, ale.. metal nie wyglada jak metal ;) sorry za tekst, ale kiedys przez 3 miechy z rzedu mi ktos tak mowil. Troche zbytnio przypomina porysowana blache, moze to skala brudu i rys. Bagnety sa robione z porzadnej stali i tak sobie nie podrdzewuja po troszku. A jak wrzucisz go w glebe, to tez inaczej sie zachowuje. Zreszta spojrz na refki. No i jak nie oszczedzasz na trisach i tex 1024, to rzuc mu spec mapke, 2 min ci to zajmnie, a efekt bedzie 10x lepszy.
Temporal Napisano 17 Listopad 2008 Napisano 17 Listopad 2008 ja to kiedys bylo, model nic nadzwyczajnego, ale tekstura calkiem calkiem :D czy jakos no ale w game arcie to nigdy nie ma jakis super pro modeli z extra detalem bo chodzi o optymilizacje i textury odgrywaja najwazniejsza role
ofca Napisano 17 Listopad 2008 Napisano 17 Listopad 2008 nooo ja to wiem :) a tam to napisalem takie cus do takiego watku co tu kiedys byl :D
Bruneq Napisano 17 Listopad 2008 Autor Napisano 17 Listopad 2008 hehe, nie ofca, tymrazem to sie nie uda :) zadam głópie pytanie....do jakiej broni przypinało sie taki bagnet??:D gustuje w nozach, nie pistoletach, i nie wiem
ofca Napisano 17 Listopad 2008 Napisano 17 Listopad 2008 moze nie taki, ale ogolnie, garand ? Japonce w cod5 maja na swoich bagnety ale zapomnialo mi sie jak to tam sie zowie
Kuba Napisano 17 Listopad 2008 Napisano 17 Listopad 2008 Arisaka gaddemyt, z resztą choćby do Kar98 i Mosina-Naganta tez mozna było montować, przy czym do Mosina wyglądał zupełnie inaczej :) Z modelem ostro pojechałeś, trisów starczyło by na całą giwerę :) Zgadzam się z przedmówcami, ze metal dałeś trochę wyblakły. Pozdrawiam.
Rekomendowane odpowiedzi