Skocz do zawartości

Featured Replies

Napisano

Witam.

W sumie taki speed, bo robilem go dla rekaxu wieczorkiem jak kobieta juz spała.

NIe oszczedzałem trisów, bagnecik ma 1630 trisow. tex 1024 i co tu wiecej powiedizec....niew iem oceniajcieagnetrndervd0.jpg

w800.png

a tu siatex

agnetrnderex1.jpg

w800.png

Edytowane przez Bruneq

• Odpowiedzi 11
  • Wyświetleń 1,4k
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Napisano

Mi siem podoba :) Mialem cos podobnego w lapach jako dzieciak, a potem tata zabral :( Sama krawedz ostrza mogla by byc bardziej blyszczaca, albo miec slady po ostrzeniu, teraz dosc jednolicie to wyglada.

Napisano

Mi też ostrze nie pasuje , wygląda jakby teraz było stępione i nigdy nie używane , naostrzyć w tym miejscu texture i będzie lepsze :) pozatym fajne!

Napisano
  • Autor

nie jest ostre, bo sie zastanawialem czy bagnety sie ostrzy:)

Dzieki za komentarze...w wolnej chwili zaostrze go:)

Napisano
nie jest ostre, bo sie zastanawialem czy bagnety sie ostrzy:)

Dzieki za komentarze...w wolnej chwili zaostrze go:)

Tępe są strawszliwsze dla wnętrzności wroga!

Dobra robota!

Napisano

ja to kiedys bylo, model nic nadzwyczajnego, ale tekstura calkiem calkiem :D czy jakos

Napisano

Na pierwszy rzut oka fajny, ale..

metal nie wyglada jak metal ;) sorry za tekst, ale kiedys przez 3 miechy z rzedu mi ktos tak mowil.

Troche zbytnio przypomina porysowana blache, moze to skala brudu i rys. Bagnety sa robione z porzadnej stali i tak sobie nie podrdzewuja po troszku. A jak wrzucisz go w glebe, to tez inaczej sie zachowuje. Zreszta spojrz na refki.

No i jak nie oszczedzasz na trisach i tex 1024, to rzuc mu spec mapke, 2 min ci to zajmnie, a efekt bedzie 10x lepszy.

Napisano
ja to kiedys bylo, model nic nadzwyczajnego, ale tekstura calkiem calkiem :D czy jakos

no ale w game arcie to nigdy nie ma jakis super pro modeli z extra detalem bo chodzi o optymilizacje i textury odgrywaja najwazniejsza role

Napisano

nooo ja to wiem :)

a tam to napisalem takie cus do takiego watku co tu kiedys byl :D

Napisano
  • Autor

hehe, nie ofca, tymrazem to sie nie uda :)

zadam głópie pytanie....do jakiej broni przypinało sie taki bagnet??:D gustuje w nozach, nie pistoletach, i nie wiem

Napisano

moze nie taki, ale ogolnie, garand ? Japonce w cod5 maja na swoich bagnety ale zapomnialo mi sie jak to tam sie zowie

Napisano

Arisaka gaddemyt, z resztą choćby do Kar98 i Mosina-Naganta tez mozna było montować, przy czym do Mosina wyglądał zupełnie inaczej :)

Z modelem ostro pojechałeś, trisów starczyło by na całą giwerę :) Zgadzam się z przedmówcami, ze metal dałeś trochę wyblakły. Pozdrawiam.