Napisano 17 Listopad 200816 l Witam. W sumie taki speed, bo robilem go dla rekaxu wieczorkiem jak kobieta juz spała. NIe oszczedzałem trisów, bagnecik ma 1630 trisow. tex 1024 i co tu wiecej powiedizec....niew iem oceniajcie a tu siatex Edytowane 17 Listopad 200816 l przez Bruneq
Napisano 17 Listopad 200816 l Mi siem podoba :) Mialem cos podobnego w lapach jako dzieciak, a potem tata zabral :( Sama krawedz ostrza mogla by byc bardziej blyszczaca, albo miec slady po ostrzeniu, teraz dosc jednolicie to wyglada.
Napisano 17 Listopad 200816 l Mi też ostrze nie pasuje , wygląda jakby teraz było stępione i nigdy nie używane , naostrzyć w tym miejscu texture i będzie lepsze :) pozatym fajne!
Napisano 17 Listopad 200816 l Autor nie jest ostre, bo sie zastanawialem czy bagnety sie ostrzy:) Dzieki za komentarze...w wolnej chwili zaostrze go:)
Napisano 17 Listopad 200816 l nie jest ostre, bo sie zastanawialem czy bagnety sie ostrzy:) Dzieki za komentarze...w wolnej chwili zaostrze go:) Tępe są strawszliwsze dla wnętrzności wroga! Dobra robota!
Napisano 17 Listopad 200816 l ja to kiedys bylo, model nic nadzwyczajnego, ale tekstura calkiem calkiem :D czy jakos
Napisano 17 Listopad 200816 l Na pierwszy rzut oka fajny, ale.. metal nie wyglada jak metal ;) sorry za tekst, ale kiedys przez 3 miechy z rzedu mi ktos tak mowil. Troche zbytnio przypomina porysowana blache, moze to skala brudu i rys. Bagnety sa robione z porzadnej stali i tak sobie nie podrdzewuja po troszku. A jak wrzucisz go w glebe, to tez inaczej sie zachowuje. Zreszta spojrz na refki. No i jak nie oszczedzasz na trisach i tex 1024, to rzuc mu spec mapke, 2 min ci to zajmnie, a efekt bedzie 10x lepszy.
Napisano 17 Listopad 200816 l ja to kiedys bylo, model nic nadzwyczajnego, ale tekstura calkiem calkiem :D czy jakos no ale w game arcie to nigdy nie ma jakis super pro modeli z extra detalem bo chodzi o optymilizacje i textury odgrywaja najwazniejsza role
Napisano 17 Listopad 200816 l nooo ja to wiem :) a tam to napisalem takie cus do takiego watku co tu kiedys byl :D
Napisano 17 Listopad 200816 l Autor hehe, nie ofca, tymrazem to sie nie uda :) zadam głópie pytanie....do jakiej broni przypinało sie taki bagnet??:D gustuje w nozach, nie pistoletach, i nie wiem
Napisano 17 Listopad 200816 l moze nie taki, ale ogolnie, garand ? Japonce w cod5 maja na swoich bagnety ale zapomnialo mi sie jak to tam sie zowie
Napisano 17 Listopad 200816 l Arisaka gaddemyt, z resztą choćby do Kar98 i Mosina-Naganta tez mozna było montować, przy czym do Mosina wyglądał zupełnie inaczej :) Z modelem ostro pojechałeś, trisów starczyło by na całą giwerę :) Zgadzam się z przedmówcami, ze metal dałeś trochę wyblakły. Pozdrawiam.