Napisano 21 Marzec 200420 l hehe skilo, niezly zbieg okolicznosci popatrz co ja zrobilem wlasnie w ramach kroniki kryminalnej. Moze tego nie widac ale jeden z nich to policjant jest angielski :D
Napisano 21 Marzec 200420 l A tuta inny kiwaczek. W formie takiej jaka mozna zobaczyc w sklepach ze smiesznymi rzeczami
Napisano 21 Marzec 200420 l Wow ostatni superaśny:P Jeżeli takiego słowa mogę użyć:) Naprawdę mi się podoba, może jeszcze dziś wrzucę jednego swojego:)
Napisano 21 Marzec 200420 l hehehe, kiwaczki poszły na rekomendacje :D:D:D:D:D:D moze niedlugo cos wymysle
Napisano 21 Marzec 200420 l Autor Woow !! Wchodzę na max3d...a tu Kiwaczek na środku strony !! Dzienx Adek...nawet nie wiesz jaką to mi radochę zrobiło :) Chłopaki...co raz lepsze pomysły !! Pogłówkuję trochę i zaraz też coś wrzucę...:P Jutro (ok godz 12) zakańczam 1 turę konkursu, to znaczy zakładam sondę ( gdzie będziecie głosować na najlepszego kiwaczka :) ) Zbiorę do kupy wszystko, co się ukazało... Oczywiście dalej nadsyłajcie swoje kiwaczki...:D Ilość tur konkursu jest uzależniona od zainteresowania... Jestem ciekaw, kto wygra 1 turę...mam swojego faworyta...:P (oczywiście nie liczę siebie [lol2]) Skilo- możesz trochę wygładzić te obręcze ?? Pomysł genialny, ale ta kanciastość trochę psuje całokształt..:| Również samobójca mnie powalił...może w brew zasadom, ale mi się podoba...:P Sanki - też fajny pomysł :D Skąd wy bierzecie takie pomysłu ?? :D Everyman - no teraz lepiej...ćwicz dalej...:) Pozdr
Napisano 21 Marzec 200420 l nie ma za co :] podziekujcie przede wszystkim Tigerowi - on teraz zamieszcza newsy obrazkowe ...
Napisano 21 Marzec 200420 l Falcrum - polecam zrobic osobna strone www zgaleria wszystkich jakie nadeszly:D ide zobaczyc na max3d.pl :D bo dawno nie zagladalem Adek - czy na stronie max3d.pl (sprawdzilem) moze byc autor: Falcrum/Skilo bo wiesz, jak Falcrum potwierdzi, to jakby moj render;d
Napisano 21 Marzec 200420 l Autor Skilo już myślałem o tym...może po skończonym głosowaniu na 1 etap konkursu ( czyli za 2 tyg. :D ) Zrobię oficjalny Kiwaczkosajt...:P POZDR
Napisano 21 Marzec 200420 l ja, jak zobacze takiego kiwaczka w sklepie to sobie go od razu kupie :D:D:D a z powodów materiałowych musiałem renderować od nowa i kiwak bedzie chyba dopiero za 20-30 minut :(
Napisano 21 Marzec 200420 l szkoda tylko ze nie umie robic takich textur jak moi poprzednicy, Falcrum - a po co cenzura\' on ja \"dusi\" :)
Napisano 21 Marzec 200420 l wow ledwie ze 2 dni nie odwiedzalem forum a tu kiwaczki sie mnozom jak kruliki no to ja tez musze cos wymyslic!!!!:P
Napisano 21 Marzec 200420 l ej siema a co mozna zrobic zeby zrobic kiwaczka?? jaki render?? bo sciagnalem jusz scene i zonk... V-RAY?? jaka strona?? boo Jestem ciembny... jakie ustawiebua ?? \"You got it?? Oh baby - She\'s got it\"...
Napisano 21 Marzec 200420 l mój pierwszy kiwaczek. P.S. jestem początkującym kiwaczkomaniakiem wiec może sie wydać troche słaby na tle innych. wiem, zwaliłem cienie ale tak to ogólnie to git
Napisano 21 Marzec 200420 l Originally posted by empik hem czemu on jest 2d a nie 3d???? a wogule to jakis zmutowany dzięki moim umiejętnąścią on tylko sprawia wrażenie 2D. I ON NIEJEST ZMUTOWANY, tylko stoi na jednej ręce. czy w tym świecie ludzie niepotrafią patrzeć :(:(
Napisano 21 Marzec 200420 l Autor Hehe...czemu nie...2D też fajnie tyle że porządne 2D a to jest delikatnie mówiąc słabe...:| Kulexy: za 10 min dam screena...:) Właśnie renderuję nowego pana Kiwaczka :D Pozdr
Napisano 21 Marzec 200420 l \"...bierzcie i jedzcie z tego wszyscy...\" a wy patrzcie i oceniajcie to wszyscy... ehh
Napisano 21 Marzec 200420 l Autor Kx - świetne !! :) To są moje ( slabe) ustawienia... W Irradiace map można ustawić więcej np -2 Oraz Max photons...dać więcej (ale nie za dużo !!) W necie jest dużo tutoriali do VRay\'a... Polecam stronę www.evermotion.org :D Zaraz dam swojego kiwaczka...just a min... Pozdr
Napisano 21 Marzec 200420 l Originally posted by kulexy ale za to Tyskie ma 375 lat :D A U MNIE W TYCHACH SĄ TE BROWARY NO TO NA NOC W OCZEKIWANIU NA KIWACZKI KAŻDEMU PO TYSKIM [piwo] :D:D
Napisano 21 Marzec 200420 l Autor Chwieti - Ty to już popadłes w chrobę Kiwaczkową...:D PS. MOŻE KTOŚ (KTO MA DOBREGO KOMPA) ZROBI IWAJĄCEGO SIĘ KIWACZKA W MAXIE ?? Ja już chciałem zrobić animke, ale ja obliczyłem ile czasu mi miałbym poświęcić renderowaniu, zrezygnowalem...:|
Napisano 21 Marzec 200420 l No to zamieszczam kolejny obrazek:) Tym razem zabawa przy drzewie:P Pierwsza milosc on ja przywiazuje do drzewa:) I wykonuje taniec godowy heh[lol2]
Napisano 21 Marzec 200420 l Autor Przecież on żyje !! Sam go widziałem przed chwilą !! :d Oj ciężkie, życie ma nasz Kiwaczek...:) Nie jedno musi dźwigać na swoich barkach :D Coś w materiałach źle pozmieniałem...spróbuję to jutro zmienić... Zostało 11 h 26 min do końca pierwszej tury konkursu na najlepszego kiwaczka... Pozdr
Napisano 21 Marzec 200420 l I zbliżenie bo na tym ostatnim renderku nie widać najlepiej:) Pozdrawiam PS. Na jakiej zasadzie będzie działać sonda? miniaturki będą i będzie się głosowało czy jak?
Napisano 21 Marzec 200420 l Autor Tak jak głosowanie w bitwie 2d, 3d...będą umieszczone wszystie prace (ułożone według userów) i na nich będziemy głosowac... PS. Karolinka to twoja dziewczyna ??:P Pozdro dla niej :)
Napisano 21 Marzec 200420 l Heh no nie Karolinka nie moja dziewczyna, ale przemiła sąsiadeczka:) No ale i tak dziękuję:)
Napisano 21 Marzec 200420 l jakie ziomki to Wy jeszcze nie śpicie? fajny ten kiwak z drzewem , a raczej fajne drzewo :P chociaz kiwak tez :)
Napisano 21 Marzec 200420 l choleraa.. ja tez chce kiwaka zrobic..ale dopiero teraz zauwazylem ten thread - szefieee.. przedluz termin skladania kiwaczkow pls ;) chodziaz do wieczora niedzielnego