Napisano 21 Marzec 200420 l Autor LUDZISKA PRZECZYTAJCIE REGULAMIN KONKURSU, KTÓRY JEST KILKANAŚCIE POSTÓW WCZEŚNIEJ !! KONKURS BĘDZIE ZAWSZE !! PO PROSTU RAZ NA JAKIŚ CZAS 9 2 tyg) BĘDZIE GŁOSOWANIE NA NAJLEPSZĄ PRACĘ KTÓRA SIĘ UKAZAŁA W CIĄGU WŁAŚNIE TYCH 2 TYGODNI !! NADSYLAJCIE ILE CHCECIE I NIE MARTWCIE SIĘ, ŻE NIEZDĄŻYCIE... Robal - jeśli niewyrobisz się do 12 to nic się nie stanie, po prostu na twoją pracę będzie można głosować dopiero za 2 tygodnie kiedy skończy się już 2 część konkuesu... Po prostu tutaj onkurs trwa non-stop...nie tak jak bitwa, czy jeszcze coś innego... Skończy się 1 etap, a już rozpoczyna się 2 !! i tak dalej... Pozdr
Napisano 21 Marzec 200420 l Sorki za sóźnienie, ale nie miałem,czasu, żeby szukać na forum kiwaczka w 3ds. A teraz wielki powrót Legolasa, który zrobił sam siebie. :D [pokazal jezyk] [lol2]
Napisano 21 Marzec 200420 l o wmorde ale czata sobie wczoraj tu zrobiliscie... post prawie co kilka minut ;-D... pozatym trzeba bedzie uswiadomic te kiwaczki na temat antykoncepcji bo sie mnoza jeszcze szybciej od kroliczkow ;-D...
Napisano 21 Marzec 200420 l przyłaczam się do zabawy kiwaczkami - narazie bez textur ... kiwaczek inwalida :D tego jeszcze nie bylo.... nastepny bedzie lepszy :D
Napisano 21 Marzec 200420 l fuck obudzilem sie wlasnie.. jest 11:56 IDE ROBIC KIWACZKA MOZE ZDAZE ;]]]]]]]]]]]]]]
Napisano 21 Marzec 200420 l Dobra zamkne pierwsza czesc za Falcrum\'a. I zrobie www z wszystkimi naraz i dam znac gdzie ejst. Chwilowo nie nadylajcie kiwczakow. Poczekajcie do jutra.
Napisano 21 Marzec 200420 l Autor Skilo - Nic tu nie zamykaj bez mojej wiedzy :mad:...już biorę się za sondę... A strona jest w przygotowani...jak chcesz pomagać w jej tworzeniu to daj znać na GG, albo U2U... NADSYŁAJCIE ILE CHCECIE I KIEDY CHCECIE...:)
Napisano 21 Marzec 200420 l Niestety już troszeczkę spóźniony, ale to nie z mojej winy, wichura coś nabroiła:( I nie miałem internetu:( Oto waleczny kiwaczek zwycięzca
Napisano 21 Marzec 200420 l Falcrum, mam taką propozycję, aby regulamin i linki do sceny dac w pierwszym poście. Cieżko to teraz znaleźć. Ew jakis link w Twoim podpisie. Gratulacje za pomysł i prace :) Idę zagłosować..
Napisano 21 Marzec 200420 l Autor Skilo - dobra robota :D Oficjalny sajt powstanie w niedługim czasie :D Możecie wykorzystywać www Skila by głosować ( to znaczy wybak faworyta :D)
Napisano 21 Marzec 200420 l a tu mozna zobaczyc jak to sie wszystko buja w rzeczywistosci ;) .. http://members.chello.pl/s.rawski/kiwak.avi 493kB XVID
Napisano 21 Marzec 200420 l no niestety za pozno ale chcialem pokazac jeszcze mojego kiwaczka :) nosi on nazwe \"ZAKOCHANI\":)
Napisano 21 Marzec 200420 l Autor Fajna parka :) Tylko co się stało z szyją faceta ?? Nic ise nie stało Kulexy...za 2 tygodnie i na ciebie bedziemy głosować :)
Napisano 21 Marzec 200420 l [gafa] to z przemeczenia tak sie naprezyl ze nie widac szyii :D nastepny bedzie lepszy :P
Napisano 21 Marzec 200420 l Zrobilem wersje w SCaNLINE ktory jest demonem predkosci :) http://members.chello.pl/s.rawski/kiwakscanline.avi 1.8 mb
Napisano 22 Marzec 200420 l filmiki sa COOL ;-D... i cos ode mnie: polaczenie kiwaczka z odrobina strusia...
Napisano 22 Marzec 200420 l ta animka - hmm - no niby wszystko wporzadku - ale ruch na poczatku jest troche zafałszowany - w sensie - jakby mu jakis paproch wpadl albo co - bo cos go przytrzymuje przy tych wygibasach
Napisano 22 Marzec 200420 l fajna animka, mogla by go jakas pileczka uderzyc i dopiero wtedy by sie wushal :D
Napisano 22 Marzec 200420 l Empik: moze nie kapuje bo dzisiaj cos nie jestem cogito ale ten kiwaczek to mial byc zwykly ludek kiwaczkowy z glowa w ziemi (podstawce) -> cos jak ta palma na reklamie soku z odrobina mleka ;-D...
Napisano 22 Marzec 200420 l czas na moej kiwaczki Jedi :D robilem scanlinem wiec efekt nei jest nalepszy ale w v-rayu glow nie dziala cos:( Bobby_digital fajna animka. widze ze robiles w scanlinie, moglbys mi podac jak zrobic te materialki pod scanlina??
Napisano 22 Marzec 200420 l Pomysłów było dużo bardzo dobrych niestety gorzej z wykonaniem :(, przydałoby się dopracować te kiwaczki, materiały , oświetlenie ustawienia kamery u wielu kuleją, a szkoda... pomysł to nie wszystko
Napisano 22 Marzec 200420 l nie narzekaj waże że jest ;) chociaż mozna by bylo ustalic jakiego materialu uzyc (zeby mogli wszyscy miec to samo)
Napisano 22 Marzec 200420 l wlasnie texturki to m,nie najbardziej wkuza bo nie umiem wykonac dobrej dajta jakas porade tu albo na u2u thx
Napisano 22 Marzec 200420 l i dzisiejsz poranna szybka pracka... mial byc za kiwaczkiem dlugi cien ale cos nie chcial wyjsc ;-( a juz nie mam czasu sie bawic bo musze leciec na uniwerek (i tak robilem go w czasie w ktorym powinienem uczyc sie do dzisiejszego kola z anglika)... pozdro... i do piatku... ps tez mnie interesuja te porady co i jak robic... (przypuszcza ze sa gdzies juz takie na forum ale lenistwo to moja druga natura ;-p)
Napisano 22 Marzec 200420 l moja produkcja kiwaczkow ostatnio sie zastała :P więc oto 3 ujęcia mojego splinter kiwaka 1
Napisano 22 Marzec 200420 l kurcze nie zapisalem tej sceny ze scanlinem... ale ja tam nic cpecjalnego nie wymyslile... uzylem mape HDRI ustawilem odbicia gdzies z 90% i specular i glossines sie troche pobawilem jeszcze i tyle.
Napisano 23 Marzec 200420 l no i co da ktos porade jak zrobic dobra teksturke metalu/chromu ja na waszych obrazkach bez vraya????????
Napisano 23 Marzec 200420 l poszukaj w tutorialach na max3d gwarantujue ze tam bedzie bo z tamtad wlasnie bralem :D
Napisano 23 Marzec 200420 l a oto moja szybka praca plis oceniajcia narazie tylko texturke bo jak dobra to ok a jak zla to........ KIWACZEK BREAKDANCER
Napisano 23 Marzec 200420 l Autor Ludzie !! Ile razy mam mówić ??!! Mniej gadania, więcej Kiwaczków !!:D Temat na psy powoli zchodzi...:| Takie pytania proszę zadawać przez U2U...:| Pozdr