sanki Napisano 21 Marzec 2004 Share Napisano 21 Marzec 2004 hehe skilo, niezly zbieg okolicznosci popatrz co ja zrobilem wlasnie w ramach kroniki kryminalnej. Moze tego nie widac ale jeden z nich to policjant jest angielski :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
illy Napisano 21 Marzec 2004 Share Napisano 21 Marzec 2004 swietne:D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
illy Napisano 21 Marzec 2004 Share Napisano 21 Marzec 2004 A tuta inny kiwaczek. W formie takiej jaka mozna zobaczyc w sklepach ze smiesznymi rzeczami Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MrRychu Napisano 21 Marzec 2004 Share Napisano 21 Marzec 2004 Wow ostatni superaśny:P Jeżeli takiego słowa mogę użyć:) Naprawdę mi się podoba, może jeszcze dziś wrzucę jednego swojego:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kx Napisano 21 Marzec 2004 Share Napisano 21 Marzec 2004 hehehe, kiwaczki poszły na rekomendacje :D:D:D:D:D:D moze niedlugo cos wymysle Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
chveti Napisano 21 Marzec 2004 Share Napisano 21 Marzec 2004 FaJnIuSiE;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Falcrum Napisano 21 Marzec 2004 Autor Share Napisano 21 Marzec 2004 Woow !! Wchodzę na max3d...a tu Kiwaczek na środku strony !! Dzienx Adek...nawet nie wiesz jaką to mi radochę zrobiło :) Chłopaki...co raz lepsze pomysły !! Pogłówkuję trochę i zaraz też coś wrzucę...:P Jutro (ok godz 12) zakańczam 1 turę konkursu, to znaczy zakładam sondę ( gdzie będziecie głosować na najlepszego kiwaczka :) ) Zbiorę do kupy wszystko, co się ukazało... Oczywiście dalej nadsyłajcie swoje kiwaczki...:D Ilość tur konkursu jest uzależniona od zainteresowania... Jestem ciekaw, kto wygra 1 turę...mam swojego faworyta...:P (oczywiście nie liczę siebie [lol2]) Skilo- możesz trochę wygładzić te obręcze ?? Pomysł genialny, ale ta kanciastość trochę psuje całokształt..:| Również samobójca mnie powalił...może w brew zasadom, ale mi się podoba...:P Sanki - też fajny pomysł :D Skąd wy bierzecie takie pomysłu ?? :D Everyman - no teraz lepiej...ćwicz dalej...:) Pozdr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
adek Napisano 21 Marzec 2004 Share Napisano 21 Marzec 2004 nie ma za co :] podziekujcie przede wszystkim Tigerowi - on teraz zamieszcza newsy obrazkowe ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kx Napisano 21 Marzec 2004 Share Napisano 21 Marzec 2004 dorzucam się do podziękowań :] i renderuje już kiwaczka Jezusa ; Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
illy Napisano 21 Marzec 2004 Share Napisano 21 Marzec 2004 Falcrum - polecam zrobic osobna strone www zgaleria wszystkich jakie nadeszly:D ide zobaczyc na max3d.pl :D bo dawno nie zagladalem Adek - czy na stronie max3d.pl (sprawdzilem) moze byc autor: Falcrum/Skilo bo wiesz, jak Falcrum potwierdzi, to jakby moj render;d Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Falcrum Napisano 21 Marzec 2004 Autor Share Napisano 21 Marzec 2004 Skilo już myślałem o tym...może po skończonym głosowaniu na 1 etap konkursu ( czyli za 2 tyg. :D ) Zrobię oficjalny Kiwaczkosajt...:P POZDR Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sinkit Napisano 21 Marzec 2004 Share Napisano 21 Marzec 2004 ja widzialem w sklepie kiwaczka podobnego do tego Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
adek Napisano 21 Marzec 2004 Share Napisano 21 Marzec 2004 w rekomendacjach jest zawsze autor watku... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
chveti Napisano 21 Marzec 2004 Share Napisano 21 Marzec 2004 adek ty zrób jakiegoś kiwaczka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Falcrum Napisano 21 Marzec 2004 Autor Share Napisano 21 Marzec 2004 Sinkit - a gdzie cenzurka ?? [lol2][lol2][lol2] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kx Napisano 21 Marzec 2004 Share Napisano 21 Marzec 2004 ja, jak zobacze takiego kiwaczka w sklepie to sobie go od razu kupie :D:D:D a z powodów materiałowych musiałem renderować od nowa i kiwak bedzie chyba dopiero za 20-30 minut :( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sinkit Napisano 21 Marzec 2004 Share Napisano 21 Marzec 2004 szkoda tylko ze nie umie robic takich textur jak moi poprzednicy, Falcrum - a po co cenzura\' on ja \"dusi\" :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Falcrum Napisano 21 Marzec 2004 Autor Share Napisano 21 Marzec 2004 Oczywiście...:D[lol2] Texturki są/były w pliku... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
chveti Napisano 21 Marzec 2004 Share Napisano 21 Marzec 2004 KIWACZEK KANIBAL EDYSZYN:): Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
empik Napisano 21 Marzec 2004 Share Napisano 21 Marzec 2004 wow ledwie ze 2 dni nie odwiedzalem forum a tu kiwaczki sie mnozom jak kruliki no to ja tez musze cos wymyslic!!!!:P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kulexy Napisano 21 Marzec 2004 Share Napisano 21 Marzec 2004 ej siema a co mozna zrobic zeby zrobic kiwaczka?? jaki render?? bo sciagnalem jusz scene i zonk... V-RAY?? jaka strona?? boo Jestem ciembny... jakie ustawiebua ?? \"You got it?? Oh baby - She\'s got it\"... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
robercikh Napisano 21 Marzec 2004 Share Napisano 21 Marzec 2004 mój pierwszy kiwaczek. P.S. jestem początkującym kiwaczkomaniakiem wiec może sie wydać troche słaby na tle innych. wiem, zwaliłem cienie ale tak to ogólnie to git Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
empik Napisano 21 Marzec 2004 Share Napisano 21 Marzec 2004 hem czemu on jest 2d a nie 3d???? a wogule to jakis zmutowany Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
robercikh Napisano 21 Marzec 2004 Share Napisano 21 Marzec 2004 Originally posted by empik hem czemu on jest 2d a nie 3d???? a wogule to jakis zmutowany dzięki moim umiejętnąścią on tylko sprawia wrażenie 2D. I ON NIEJEST ZMUTOWANY, tylko stoi na jednej ręce. czy w tym świecie ludzie niepotrafią patrzeć :(:( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Falcrum Napisano 21 Marzec 2004 Autor Share Napisano 21 Marzec 2004 Hehe...czemu nie...2D też fajnie tyle że porządne 2D a to jest delikatnie mówiąc słabe...:| Kulexy: za 10 min dam screena...:) Właśnie renderuję nowego pana Kiwaczka :D Pozdr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kx Napisano 21 Marzec 2004 Share Napisano 21 Marzec 2004 \"...bierzcie i jedzcie z tego wszyscy...\" a wy patrzcie i oceniajcie to wszyscy... ehh Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
empik Napisano 21 Marzec 2004 Share Napisano 21 Marzec 2004 hehehe mi on wyglada jak by stal na glowie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kulexy Napisano 21 Marzec 2004 Share Napisano 21 Marzec 2004 okey, falcrum... czekam!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kx Napisano 21 Marzec 2004 Share Napisano 21 Marzec 2004 e tam na głowie, widać że brejka tańczy :) ale chłopak ma wyobraźnię ;-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
chveti Napisano 21 Marzec 2004 Share Napisano 21 Marzec 2004 :D:D dobry ten Yezus;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Falcrum Napisano 21 Marzec 2004 Autor Share Napisano 21 Marzec 2004 Kx - świetne !! :) To są moje ( slabe) ustawienia... W Irradiace map można ustawić więcej np -2 Oraz Max photons...dać więcej (ale nie za dużo !!) W necie jest dużo tutoriali do VRay\'a... Polecam stronę www.evermotion.org :D Zaraz dam swojego kiwaczka...just a min... Pozdr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kulexy Napisano 21 Marzec 2004 Share Napisano 21 Marzec 2004 dzieki wielkie Falcrum - - ale za to Tyskie ma 375 lat :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
chveti Napisano 21 Marzec 2004 Share Napisano 21 Marzec 2004 Originally posted by kulexy ale za to Tyskie ma 375 lat :D A U MNIE W TYCHACH SĄ TE BROWARY NO TO NA NOC W OCZEKIWANIU NA KIWACZKI KAŻDEMU PO TYSKIM [piwo] :D:D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
chveti Napisano 21 Marzec 2004 Share Napisano 21 Marzec 2004 i na koniec dzisiejszego [dnia!?!] hełpi end: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
illy Napisano 21 Marzec 2004 Share Napisano 21 Marzec 2004 dobre Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kx Napisano 21 Marzec 2004 Share Napisano 21 Marzec 2004 bardzo dobre ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Falcrum Napisano 21 Marzec 2004 Autor Share Napisano 21 Marzec 2004 Chwieti - Ty to już popadłes w chrobę Kiwaczkową...:D PS. MOŻE KTOŚ (KTO MA DOBREGO KOMPA) ZROBI IWAJĄCEGO SIĘ KIWACZKA W MAXIE ?? Ja już chciałem zrobić animke, ale ja obliczyłem ile czasu mi miałbym poświęcić renderowaniu, zrezygnowalem...:| Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Toudajew Napisano 21 Marzec 2004 Share Napisano 21 Marzec 2004 Buahahaha. Kurde ale tych kiwaczkow tu jusz sie namnozylo:D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RadX Napisano 21 Marzec 2004 Share Napisano 21 Marzec 2004 To się nazywa DEAD END :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MrRychu Napisano 21 Marzec 2004 Share Napisano 21 Marzec 2004 No to zamieszczam kolejny obrazek:) Tym razem zabawa przy drzewie:P Pierwsza milosc on ja przywiazuje do drzewa:) I wykonuje taniec godowy heh[lol2] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RadX Napisano 21 Marzec 2004 Share Napisano 21 Marzec 2004 Kiwaczki są wśród nas ;D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RadX Napisano 21 Marzec 2004 Share Napisano 21 Marzec 2004 Ale szybkie odpowiedzi jak na czacie :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
illy Napisano 21 Marzec 2004 Share Napisano 21 Marzec 2004 Zapomnieliscie juz ze kiwaczka juz nie ma?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Falcrum Napisano 21 Marzec 2004 Autor Share Napisano 21 Marzec 2004 Przecież on żyje !! Sam go widziałem przed chwilą !! :d Oj ciężkie, życie ma nasz Kiwaczek...:) Nie jedno musi dźwigać na swoich barkach :D Coś w materiałach źle pozmieniałem...spróbuję to jutro zmienić... Zostało 11 h 26 min do końca pierwszej tury konkursu na najlepszego kiwaczka... Pozdr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MrRychu Napisano 21 Marzec 2004 Share Napisano 21 Marzec 2004 I zbliżenie bo na tym ostatnim renderku nie widać najlepiej:) Pozdrawiam PS. Na jakiej zasadzie będzie działać sonda? miniaturki będą i będzie się głosowało czy jak? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Falcrum Napisano 21 Marzec 2004 Autor Share Napisano 21 Marzec 2004 Tak jak głosowanie w bitwie 2d, 3d...będą umieszczone wszystie prace (ułożone według userów) i na nich będziemy głosowac... PS. Karolinka to twoja dziewczyna ??:P Pozdro dla niej :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MrRychu Napisano 21 Marzec 2004 Share Napisano 21 Marzec 2004 Heh no nie Karolinka nie moja dziewczyna, ale przemiła sąsiadeczka:) No ale i tak dziękuję:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rascal Napisano 21 Marzec 2004 Share Napisano 21 Marzec 2004 Hm... naprawde sie dziwnie poczolem nie widzac kiwaczka na tej podstawce Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kx Napisano 21 Marzec 2004 Share Napisano 21 Marzec 2004 jakie ziomki to Wy jeszcze nie śpicie? fajny ten kiwak z drzewem , a raczej fajne drzewo :P chociaz kiwak tez :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
roball Napisano 21 Marzec 2004 Share Napisano 21 Marzec 2004 choleraa.. ja tez chce kiwaka zrobic..ale dopiero teraz zauwazylem ten thread - szefieee.. przedluz termin skladania kiwaczkow pls ;) chodziaz do wieczora niedzielnego Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi