Falcrum Napisano 21 Marzec 2004 Autor Share Napisano 21 Marzec 2004 LUDZISKA PRZECZYTAJCIE REGULAMIN KONKURSU, KTÓRY JEST KILKANAŚCIE POSTÓW WCZEŚNIEJ !! KONKURS BĘDZIE ZAWSZE !! PO PROSTU RAZ NA JAKIŚ CZAS 9 2 tyg) BĘDZIE GŁOSOWANIE NA NAJLEPSZĄ PRACĘ KTÓRA SIĘ UKAZAŁA W CIĄGU WŁAŚNIE TYCH 2 TYGODNI !! NADSYLAJCIE ILE CHCECIE I NIE MARTWCIE SIĘ, ŻE NIEZDĄŻYCIE... Robal - jeśli niewyrobisz się do 12 to nic się nie stanie, po prostu na twoją pracę będzie można głosować dopiero za 2 tygodnie kiedy skończy się już 2 część konkuesu... Po prostu tutaj onkurs trwa non-stop...nie tak jak bitwa, czy jeszcze coś innego... Skończy się 1 etap, a już rozpoczyna się 2 !! i tak dalej... Pozdr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
chveti Napisano 21 Marzec 2004 Share Napisano 21 Marzec 2004 Falcrum to tych etapów bedziesz miał ze 20 :D:D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
legolas Napisano 21 Marzec 2004 Share Napisano 21 Marzec 2004 Sorki za sóźnienie, ale nie miałem,czasu, żeby szukać na forum kiwaczka w 3ds. A teraz wielki powrót Legolasa, który zrobił sam siebie. :D [pokazal jezyk] [lol2] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
everyman Napisano 21 Marzec 2004 Share Napisano 21 Marzec 2004 o wmorde ale czata sobie wczoraj tu zrobiliscie... post prawie co kilka minut ;-D... pozatym trzeba bedzie uswiadomic te kiwaczki na temat antykoncepcji bo sie mnoza jeszcze szybciej od kroliczkow ;-D... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
empik Napisano 21 Marzec 2004 Share Napisano 21 Marzec 2004 legolas- ukradles mi pomysla!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Vetis Napisano 21 Marzec 2004 Share Napisano 21 Marzec 2004 przyłaczam się do zabawy kiwaczkami - narazie bez textur ... kiwaczek inwalida :D tego jeszcze nie bylo.... nastepny bedzie lepszy :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
roball Napisano 21 Marzec 2004 Share Napisano 21 Marzec 2004 fuck obudzilem sie wlasnie.. jest 11:56 IDE ROBIC KIWACZKA MOZE ZDAZE ;]]]]]]]]]]]]]] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
chveti Napisano 21 Marzec 2004 Share Napisano 21 Marzec 2004 no falcrum daj tą sondę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
illy Napisano 21 Marzec 2004 Share Napisano 21 Marzec 2004 Dobra zamkne pierwsza czesc za Falcrum\'a. I zrobie www z wszystkimi naraz i dam znac gdzie ejst. Chwilowo nie nadylajcie kiwczakow. Poczekajcie do jutra. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Falcrum Napisano 21 Marzec 2004 Autor Share Napisano 21 Marzec 2004 Skilo - Nic tu nie zamykaj bez mojej wiedzy :mad:...już biorę się za sondę... A strona jest w przygotowani...jak chcesz pomagać w jej tworzeniu to daj znać na GG, albo U2U... NADSYŁAJCIE ILE CHCECIE I KIEDY CHCECIE...:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Falcrum Napisano 21 Marzec 2004 Autor Share Napisano 21 Marzec 2004 SONDA ZAŁOŻONA !! GŁOSOWAĆ !! :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MrRychu Napisano 21 Marzec 2004 Share Napisano 21 Marzec 2004 Niestety już troszeczkę spóźniony, ale to nie z mojej winy, wichura coś nabroiła:( I nie miałem internetu:( Oto waleczny kiwaczek zwycięzca Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
leander Napisano 21 Marzec 2004 Share Napisano 21 Marzec 2004 Falcrum, mam taką propozycję, aby regulamin i linki do sceny dac w pierwszym poście. Cieżko to teraz znaleźć. Ew jakis link w Twoim podpisie. Gratulacje za pomysł i prace :) Idę zagłosować.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
illy Napisano 21 Marzec 2004 Share Napisano 21 Marzec 2004 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Falcrum Napisano 21 Marzec 2004 Autor Share Napisano 21 Marzec 2004 Skilo - dobra robota :D Oficjalny sajt powstanie w niedługim czasie :D Możecie wykorzystywać www Skila by głosować ( to znaczy wybak faworyta :D) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bobby_digital Napisano 21 Marzec 2004 Share Napisano 21 Marzec 2004 a tu mozna zobaczyc jak to sie wszystko buja w rzeczywistosci ;) .. http://members.chello.pl/s.rawski/kiwak.avi 493kB XVID Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kx Napisano 21 Marzec 2004 Share Napisano 21 Marzec 2004 hehe fajnie skacza cyferki na czasie renderowania :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kulexy Napisano 21 Marzec 2004 Share Napisano 21 Marzec 2004 no niestety za pozno ale chcialem pokazac jeszcze mojego kiwaczka :) nosi on nazwe \"ZAKOCHANI\":) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Falcrum Napisano 21 Marzec 2004 Autor Share Napisano 21 Marzec 2004 Fajna parka :) Tylko co się stało z szyją faceta ?? Nic ise nie stało Kulexy...za 2 tygodnie i na ciebie bedziemy głosować :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kulexy Napisano 21 Marzec 2004 Share Napisano 21 Marzec 2004 [gafa] to z przemeczenia tak sie naprezyl ze nie widac szyii :D nastepny bedzie lepszy :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Falcrum Napisano 21 Marzec 2004 Autor Share Napisano 21 Marzec 2004 Aha, gdzie jeszcze zgubil te 2 szpikulce na których się kiwa ?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bobby_digital Napisano 21 Marzec 2004 Share Napisano 21 Marzec 2004 Zrobilem wersje w SCaNLINE ktory jest demonem predkosci :) http://members.chello.pl/s.rawski/kiwakscanline.avi 1.8 mb Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
chveti Napisano 21 Marzec 2004 Share Napisano 21 Marzec 2004 :d ile to renderowałes? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bobby_digital Napisano 22 Marzec 2004 Share Napisano 22 Marzec 2004 5x dluzsze i 4x szybciej :) przeliczcie sobie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
everyman Napisano 22 Marzec 2004 Share Napisano 22 Marzec 2004 filmiki sa COOL ;-D... i cos ode mnie: polaczenie kiwaczka z odrobina strusia... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ftorek Napisano 22 Marzec 2004 Share Napisano 22 Marzec 2004 ta animka - hmm - no niby wszystko wporzadku - ale ruch na poczatku jest troche zafałszowany - w sensie - jakby mu jakis paproch wpadl albo co - bo cos go przytrzymuje przy tych wygibasach Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kulexy Napisano 22 Marzec 2004 Share Napisano 22 Marzec 2004 fajna animka, mogla by go jakas pileczka uderzyc i dopiero wtedy by sie wushal :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
empik Napisano 22 Marzec 2004 Share Napisano 22 Marzec 2004 ten kiwostrus to pedziwiatr jak tak to gdzie kojot???? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
everyman Napisano 22 Marzec 2004 Share Napisano 22 Marzec 2004 Empik: moze nie kapuje bo dzisiaj cos nie jestem cogito ale ten kiwaczek to mial byc zwykly ludek kiwaczkowy z glowa w ziemi (podstawce) -> cos jak ta palma na reklamie soku z odrobina mleka ;-D... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
xMark Napisano 22 Marzec 2004 Share Napisano 22 Marzec 2004 czas na moej kiwaczki Jedi :D robilem scanlinem wiec efekt nei jest nalepszy ale w v-rayu glow nie dziala cos:( Bobby_digital fajna animka. widze ze robiles w scanlinie, moglbys mi podac jak zrobic te materialki pod scanlina?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Falcrum Napisano 22 Marzec 2004 Autor Share Napisano 22 Marzec 2004 Tego jeszcze nie było !! :wow: Gratuluję pomysłu !! :D Pozdr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Badyl Napisano 22 Marzec 2004 Share Napisano 22 Marzec 2004 kiwaczKOWy zawrót głowYY!!!!!! :D:D:D:D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nimrod Napisano 22 Marzec 2004 Share Napisano 22 Marzec 2004 Pomysłów było dużo bardzo dobrych niestety gorzej z wykonaniem :(, przydałoby się dopracować te kiwaczki, materiały , oświetlenie ustawienia kamery u wielu kuleją, a szkoda... pomysł to nie wszystko Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
chveti Napisano 22 Marzec 2004 Share Napisano 22 Marzec 2004 nie narzekaj waże że jest ;) chociaż mozna by bylo ustalic jakiego materialu uzyc (zeby mogli wszyscy miec to samo) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
empik Napisano 22 Marzec 2004 Share Napisano 22 Marzec 2004 wlasnie texturki to m,nie najbardziej wkuza bo nie umiem wykonac dobrej dajta jakas porade tu albo na u2u thx Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
everyman Napisano 22 Marzec 2004 Share Napisano 22 Marzec 2004 i dzisiejsz poranna szybka pracka... mial byc za kiwaczkiem dlugi cien ale cos nie chcial wyjsc ;-( a juz nie mam czasu sie bawic bo musze leciec na uniwerek (i tak robilem go w czasie w ktorym powinienem uczyc sie do dzisiejszego kola z anglika)... pozdro... i do piatku... ps tez mnie interesuja te porady co i jak robic... (przypuszcza ze sa gdzies juz takie na forum ale lenistwo to moja druga natura ;-p) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
chveti Napisano 22 Marzec 2004 Share Napisano 22 Marzec 2004 moja produkcja kiwaczkow ostatnio sie zastała :P więc oto 3 ujęcia mojego splinter kiwaka 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
chveti Napisano 22 Marzec 2004 Share Napisano 22 Marzec 2004 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
chveti Napisano 22 Marzec 2004 Share Napisano 22 Marzec 2004 i 3 :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
illy Napisano 22 Marzec 2004 Share Napisano 22 Marzec 2004 dopracuj textury a masz moj glos w nastepnej edycji:D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
chveti Napisano 22 Marzec 2004 Share Napisano 22 Marzec 2004 to moze daj mi przepis na taką dobrą teksturkę albo mi ją mailem wyślij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bobby_digital Napisano 22 Marzec 2004 Share Napisano 22 Marzec 2004 kurcze nie zapisalem tej sceny ze scanlinem... ale ja tam nic cpecjalnego nie wymyslile... uzylem mape HDRI ustawilem odbicia gdzies z 90% i specular i glossines sie troche pobawilem jeszcze i tyle. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
chveti Napisano 22 Marzec 2004 Share Napisano 22 Marzec 2004 cos demo vraya nie chce mi obsluzyc tych hdri :( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
empik Napisano 23 Marzec 2004 Share Napisano 23 Marzec 2004 no i co da ktos porade jak zrobic dobra teksturke metalu/chromu ja na waszych obrazkach bez vraya???????? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sanki Napisano 23 Marzec 2004 Share Napisano 23 Marzec 2004 poszukaj w tutorialach na max3d gwarantujue ze tam bedzie bo z tamtad wlasnie bralem :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
empik Napisano 23 Marzec 2004 Share Napisano 23 Marzec 2004 ok zaraz sprawdze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
chveti Napisano 23 Marzec 2004 Share Napisano 23 Marzec 2004 darujcie mi texturki bo mi hdri nie dziala:(:(:(:(:( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
empik Napisano 23 Marzec 2004 Share Napisano 23 Marzec 2004 powie mi ktos jak wy robicie taka fajna podloge ?????????? THX Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
empik Napisano 23 Marzec 2004 Share Napisano 23 Marzec 2004 a oto moja szybka praca plis oceniajcia narazie tylko texturke bo jak dobra to ok a jak zla to........ KIWACZEK BREAKDANCER Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Falcrum Napisano 23 Marzec 2004 Autor Share Napisano 23 Marzec 2004 Ludzie !! Ile razy mam mówić ??!! Mniej gadania, więcej Kiwaczków !!:D Temat na psy powoli zchodzi...:| Takie pytania proszę zadawać przez U2U...:| Pozdr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi