Skocz do zawartości

Featured Replies

• Odpowiedzi 6
  • Wyświetleń 1,2k
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Napisano

Na www i billboard super. Nawet jeśli to tylko do portfolio to przydało by się byś testował logo w wersji uproszczonej nadającej się do druku, w mniejszej ilości kolorów lub nawet monochrom, na różnych tłach i w różnej skali.

Akurat to powinno się obronić. W wersji mono i mniejszej skali musiałbyś zrobić grubsze białe elementy żeby nie zlewały się z kwadratową aplą.

W tym zestawieniu kolorystycznym piękne.

Napisano

Imo za dużo glowa, bevela i różnych gradientów. Gdyby to ode mnie zależało - usunąłbym ten glow/bevel z napisu i dał tylko leciutki shadow (distance: 0), taki de facto czarny glow i usunął to podświetlenie od dołu na logu - wtedy byłaby bomba :)

Napisano

Hmmm, prezentuje się świetnie, ale jak wspomniał już streaker - wywaliłbym tego bevel'a ze słowa "cubelemon" (i zastąpił owym cieniem)- o tej godzinie mam już nieco zmęczone oczy, dlatego tymbardziej ciężko się na to patrzy (jak się wpatruję w napis to oczy mi łzawią - no ale moze to ze wzruszenia;) ). Ale wykonanie i pomysł elegancki - bardzo mi się podoba.

Napisano

Logo się broni, gorzej z logotypem - jak już pisano, usuń bevel'a, będzie znacznie lepiej :)

Napisano

hmm a mnie jako kompletnemu laikowi w tej kwestii - logo się nie podoba. Czcionka w logotypie fajna, i pasuje, ale samo logo : przeładowane. Spróbuj pokazać to w wersji monochromatycznej tak jak SanSerif radzi i zobacz że będzie bardzo trudno zachować podobieństwo - braknie ci koloru poprostu. to po pierwsze. a po 2 - logotyp nie kojaży mi się w ogóle z napisem (tzn nie mam w głowie napisu CubeLemon patrząc na sam obrazek, i z 2 strony patrząc na sam napis cubelemon - nie mam przed oczyma tego obrazka - co chyba powinno następować, jeśli masz tak opisową nazwę)

pomijając już przeładowanie beveli, glow'óf, i cieni.

Jak Elżbieta Zapędowska - Jestem na nie.

Napisano

sory ale to wyglada troche jak takie pośladki

Miało być proste, przejrzyste, a zarazem skupiające wzrok

to chyba definicja ogólna, bo każde ma taki sam cel