Napisano 24 Listopad 200816 l Witam. Zajmuję się grafiką 3d aczkolwiek jeszcze 2 lata temu bawiłem się flashem (tak na własne potrzeby). Gdy miałem 14 lat zrobiłem sobie stronę którą chciałbym poddać waszej ocenie:) idealna może nie jest ale jestem z niej zadowolony chociażby przez fakt że pracując nad nią miałem 14 lat a praca nad tym projektem zajęła mi ok 3 dni:) proszę o opinie:) http://www.wojciechogrodnik.prv.pl/ jestem autorem całego projektu:) od zdjęć przez rysunki, szablon, skrypt po muzykę i pozycjonowanie:)
Napisano 24 Listopad 200816 l fotki z kasią jakieś takie izomorficzne wszystkie :D, jedna by wystarczyła
Napisano 24 Listopad 200816 l te fotki z kasia wymiataja xD Przydalo by sie cos ciekawego dodac bo jezeli to strona about me jest ok :)
Napisano 25 Listopad 200816 l Oldschool, że się tak wyrażę. BTW. Posiadasz prawa do wykorzystywania loga Cropp'a? ;]
Napisano 25 Listopad 200816 l Ludzi wrzucajacych muzyke na strone bez opcji wylaczenia jej powinno sie wieszac, albo zamykac w jakis czelusciach.
Napisano 25 Listopad 200816 l zla kolorystyka jak dla mnie, jak czytam to po chwili mi sie wszystko zlewa
Napisano 26 Listopad 200816 l Witam. No jak ktoś napisał dzisiaj to oldschool, ale jak na 14 latka to jestem pod wrażeniem. Jednak zauważyłem, że we flashu przeładowujesz całą stronę ( chyba że się mylę ). Prościej byłoby zrobić stałe menu, top, stopke i za pomocą preloadera przeładowywać samą treść. Wydaje mi się, że jak odświeżysz strone pod względem grafiki no i zrobisz coś z tą muzyką ( nie każdy lubi techno ) to powinno być lepiej ;]. Pozdrawiam i życze powodzenia ;].
Napisano 27 Listopad 200816 l hmm, no cieżko powiedziec co oceniać w każdym razie dobrze że sie interesujesz już grafika, wrzucaj kolejne projekty, może cos więcej sie uda zopiniować
Napisano 27 Listopad 200816 l Wyglądasz jak miniaturka Matta Damona :D Strona straaaasznie niefunkcjonalna, wolno chodzi (te przejścia), muza dobija po pierwszych 5 sekundach, czytelność też nie najlepsza :D Ale dawaj dalej :D mimo wszystko jest dobrze :)
Napisano 1 Grudzień 200816 l Jest Web, ale Art'u brak. Chociaż podziwiam znajomość Flash'a, jeśli nie robiłeś tego w SWiSH'u ;) (poza tym z tego co wywnioskowałem strona ma 2 lata.. pewnie teraz byłoby lepiej)