wogrodnik Napisano 24 Listopad 2008 Share Napisano 24 Listopad 2008 Witam. Zajmuję się grafiką 3d aczkolwiek jeszcze 2 lata temu bawiłem się flashem (tak na własne potrzeby). Gdy miałem 14 lat zrobiłem sobie stronę którą chciałbym poddać waszej ocenie:) idealna może nie jest ale jestem z niej zadowolony chociażby przez fakt że pracując nad nią miałem 14 lat a praca nad tym projektem zajęła mi ok 3 dni:) proszę o opinie:) http://www.wojciechogrodnik.prv.pl/ jestem autorem całego projektu:) od zdjęć przez rysunki, szablon, skrypt po muzykę i pozycjonowanie:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Master Kiełbaster Napisano 24 Listopad 2008 Share Napisano 24 Listopad 2008 fotki z kasią jakieś takie izomorficzne wszystkie :D, jedna by wystarczyła Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hcpiter Napisano 24 Listopad 2008 Share Napisano 24 Listopad 2008 te fotki z kasia wymiataja xD Przydalo by sie cos ciekawego dodac bo jezeli to strona about me jest ok :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Knysha Napisano 25 Listopad 2008 Share Napisano 25 Listopad 2008 Oldschool, że się tak wyrażę. BTW. Posiadasz prawa do wykorzystywania loga Cropp'a? ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
n0xx Napisano 25 Listopad 2008 Share Napisano 25 Listopad 2008 Ludzi wrzucajacych muzyke na strone bez opcji wylaczenia jej powinno sie wieszac, albo zamykac w jakis czelusciach. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zgred Napisano 25 Listopad 2008 Share Napisano 25 Listopad 2008 zla kolorystyka jak dla mnie, jak czytam to po chwili mi sie wszystko zlewa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wink25 Napisano 26 Listopad 2008 Share Napisano 26 Listopad 2008 Witam. No jak ktoś napisał dzisiaj to oldschool, ale jak na 14 latka to jestem pod wrażeniem. Jednak zauważyłem, że we flashu przeładowujesz całą stronę ( chyba że się mylę ). Prościej byłoby zrobić stałe menu, top, stopke i za pomocą preloadera przeładowywać samą treść. Wydaje mi się, że jak odświeżysz strone pod względem grafiki no i zrobisz coś z tą muzyką ( nie każdy lubi techno ) to powinno być lepiej ;]. Pozdrawiam i życze powodzenia ;]. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
polon Napisano 27 Listopad 2008 Share Napisano 27 Listopad 2008 hmm, no cieżko powiedziec co oceniać w każdym razie dobrze że sie interesujesz już grafika, wrzucaj kolejne projekty, może cos więcej sie uda zopiniować Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
prrrszalony Napisano 27 Listopad 2008 Share Napisano 27 Listopad 2008 Wyglądasz jak miniaturka Matta Damona :D Strona straaaasznie niefunkcjonalna, wolno chodzi (te przejścia), muza dobija po pierwszych 5 sekundach, czytelność też nie najlepsza :D Ale dawaj dalej :D mimo wszystko jest dobrze :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
torm Napisano 1 Grudzień 2008 Share Napisano 1 Grudzień 2008 Jest Web, ale Art'u brak. Chociaż podziwiam znajomość Flash'a, jeśli nie robiłeś tego w SWiSH'u ;) (poza tym z tego co wywnioskowałem strona ma 2 lata.. pewnie teraz byłoby lepiej) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi