!Ewert Napisano 26 Listopad 2008 Share Napisano 26 Listopad 2008 Cześć, Długo się zastanawiałem czy kawalerka się nadaje do galerii czy po prostu dać ją do Renderów testowych..ale jednak daje i czekam na wasze komentarze. Kawalerka robiona dla Pani architekt, ale kolorystyka jest zmieniona na moją. Pozdrawiam i mam nadzieje że się spodoba | | | | Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Loki Napisano 26 Listopad 2008 Share Napisano 26 Listopad 2008 co do wizualizacji samych - 1 najlepsza. najbardziej "stonowany" kadr ma chyba. co do samego mieszkania - nie podoba mi się, co rzutuje na ocenę wizualizacji - więc się nie wypowiadam na temat pozostalych obrazków. I łazienka fajnie wyszła (może poza mozaiką na podłodze) - heh współczuje klientowi jak zobaczy rachunek za kafelki w łazience :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
prrrszalony Napisano 26 Listopad 2008 Share Napisano 26 Listopad 2008 W łazience perspektywa jest mocno przesadzona i nie wiem czym jest to coś dużego, białego w prawym dolnym rogu. Ktoś naprawdę będzie miał takie wnętrze czy to tylko zabawa architekturą? Bo nawet widelce są mało praktyczne :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Morphe Napisano 26 Listopad 2008 Share Napisano 26 Listopad 2008 Ladne, podoba mi sie kilka ujec :) granatowe niebo jakos mi nie bardzo pasuje, i biale plastikowe krzesla barowe, a tak to fajnie :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pressenter Napisano 26 Listopad 2008 Share Napisano 26 Listopad 2008 (edytowane) No renderki fajne, ostre i ładnie oświetlone, ale projekt... Czy Pani architekt to czasem nie A.W.? Edit: A, i na moje to troszkę ten ekran telewizora za bardzo odbija. ;) Edytowane 26 Listopad 2008 przez pressenter Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zajacowo Napisano 27 Listopad 2008 Share Napisano 27 Listopad 2008 W łazience perspektywa jest mocno przesadzona i nie wiem czym jest to coś dużego, białego w prawym dolnym rogu. Ktoś naprawdę będzie miał takie wnętrze czy to tylko zabawa architekturą? Bo nawet widelce są mało praktyczne :D to w tym rogu to wc- a co do kadrów to znam problem kolegi zeby pokazac klientowi łazienke albo trzeba kłamać(wywalajac sciany kombinujac z kamerą itd) albo robić dziwne rozjechane kadry-ten i tak jest malo rozjechany w porównaniu do innych jakie widziałem z róznych pracowni wnętrzarskich. Sama praca całkiem spoko A co do ceny za kafelki( raczej mozaike) cena nie musi byc powalająca Wizki sa calkiem przyjemne ,projekt jak na kawalerke też- ale jak to mowią o gustach sie nie dyskutuje A każdy architekt i tak zrobiłby to inaczej:):) Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jarross Napisano 27 Listopad 2008 Share Napisano 27 Listopad 2008 Fajny projekt, fajne wizualizacje-podoba mi się (czy w pierwszym ujęciu parkiet przemysłowy nie jest za drobny?-fajniej wyglądałyby klepki po 25-30cm długości). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wharp Napisano 27 Listopad 2008 Share Napisano 27 Listopad 2008 wizki dzienne ładne, ta nocna z rzutem na pokój średnio mi się podoba, łazienka ciekawa szczególnie temat nad wanna super, zgadzam się z Loki ze cena płytek rzuciłaby klientem o ziemie :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Fargate Napisano 27 Listopad 2008 Share Napisano 27 Listopad 2008 Wiec tak, projekt taki sobie (możesz przekazać pani architekt :) ) Technicznie mi się podoba, czysto i nie ma problemów z aa. Może do 2 materiałów bym się przyczepił ale nie ma sensu :) Ogólnie podoba mi się :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lukasz3d Napisano 27 Listopad 2008 Share Napisano 27 Listopad 2008 jak dla mnie daj do testowych....:Pa powaznie ok Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lukasz3d Napisano 27 Listopad 2008 Share Napisano 27 Listopad 2008 no ale z lustrem na tv przegiales Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
!Ewert Napisano 27 Listopad 2008 Autor Share Napisano 27 Listopad 2008 Cześć, Loki- Dzięki, mozaika na podłodze to ten sam materiał co na ścianach a światło miało na to tak padać. prrrszalony- To ubikacja Morphe- dzięki, wiem niebo skopałem..;/ pressenter- to nie Pani A.W :) Dzięki zajacowo- Spoko, dzieki jarross- może masz racje. Dzieki wharp- dzieki :) Fargate- spoko mały ;D lukasz3d - ;) P3ter- Dlaczego ona nie jest skończona ?? Pozdr. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SWRSC Napisano 27 Listopad 2008 Share Napisano 27 Listopad 2008 Black Mamba: i nie jest chyba tak jak chciałem do końca. Ale zapewne jest do końca tak jak chciał Black. To chyba jego wizka? :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
keraj37 Napisano 27 Listopad 2008 Share Napisano 27 Listopad 2008 mnie sie bardzo podoba - super realnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
!Ewert Napisano 29 Listopad 2008 Autor Share Napisano 29 Listopad 2008 P3ter - tzn uznałem wizke za skończona to ją tutaj dałem. Samą wizualizacje można poprawić pewnie!, ale myśle że jako wizka dla architekta to ona jest bardzo dobra i tego oni oczekują.imo.(dla Pani architekt robiłem panorame, te kadry nie były dla niej). dzięki keraj37 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
viz.k Napisano 1 Grudzień 2008 Share Napisano 1 Grudzień 2008 - sofa nie sprawia wrazenia miekkiej, sam mam z tym czesto problem - krzesla barowe mi sie bardzo nie podobaja (projekt) -moze tak mialo byc ale zbyt drobe dla mnie te panele na podlodze -lazienka wporzo:) pozostaje tak jako tako Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi