hakky Napisano 27 Listopad 2008 Napisano 27 Listopad 2008 Witam debiut mam juz za soba wiec zdecydowalem sie wstawic cos z mojej teczki. Jestem ciekaw co o nich sadzicie. i jeden digital :) narazie tyle bede dorzucal powoli. Pozdrawiam
SBT77 Napisano 27 Listopad 2008 Napisano 27 Listopad 2008 Mi się podobają te prace, pewnie sporo się nasiedziałeś nad tymi ołówkowymi... Digital trochę pustawy jak na mój gust. W portrecie kobiety odnoszę wrażenie (być może mylne), że sporo uwagi poświęciłeś detalowi w ubiorze przez co bryła twarzy, charakter postaci, mimika itd., która powinna jednak grać pierwsze skrzypce tutaj schodzi na drugi plan. Technicznie - cóż - chciałbym tak umieć :D Chociaż osobiście preferuję prace z nawet nieco przekontrastowaną bryłą i dynamiką, nawet jeśli nie wchodzą w detal i są tylko szkicowe...
Szymi Napisano 28 Listopad 2008 Napisano 28 Listopad 2008 ołówki wręcz bajeczne ! A digital nie w moim guście ale przyjemny dla oka :)
floo Napisano 28 Listopad 2008 Napisano 28 Listopad 2008 pies jest git i ten digital, pewnie ze względu na kolorki... kobitka też niczego sobie... :P
noiprox Napisano 28 Listopad 2008 Napisano 28 Listopad 2008 Normalnie białka oczu są w przybliżeniu kulami i rzucają tak samo cienie jak cała reszta Tak poza tym to fajnie :)
hakky Napisano 6 Grudzień 2008 Autor Napisano 6 Grudzień 2008 Nastepna pracka. Pierwszy digital po kupnie tabletu jak juz wyczailem o co kaman. Wszelkie sugestie i opinie bardzo pomocne. Pozdrawiam
serio Napisano 7 Grudzień 2008 Napisano 7 Grudzień 2008 Popełniłeś jeden zasadniczy błąd... W podpisie masz 2007 r. :D No a tak na poważnie to ładny fotorealizm. Bardzo sugestywne odblaski na skórze tej żabki. Wydaje się mieć prawie, że ludzkie oblicze :) Ładne kolorki. Z innych rzeczy co zapodałeś to ta panna na górze ma coś nie tak z oczami. Podoba mi się obrazek ze smokiem choć lepiej by było gdyby nie miał outline'a. Więcej digitalu prosze..
kannu Napisano 7 Grudzień 2008 Napisano 7 Grudzień 2008 serwus :) swietne prace . smok jest superowy, a zaba wymiata ! pozdrawiam i zycze powodzenia :)
hakky Napisano 7 Grudzień 2008 Autor Napisano 7 Grudzień 2008 nastepne najnowsza praca dla kolegi na imieniny, Calosc rysowana czas ok 16h. praca tez tutaj http://www.max3d.pl/forum/showthread.php?p=758886#post758886
Elvans Napisano 9 Grudzień 2008 Napisano 9 Grudzień 2008 Nie no ołówek masz naprawde fajny pogratulować.
miriam Napisano 10 Grudzień 2008 Napisano 10 Grudzień 2008 Witam Fajniste szkicorki, dużo widzę cierpliwości do tego masz ;), digitale też pikne może nieco przyczepię się do tego ostatniego, wg mnie nie potrzebnie ciachnąłeś lewą rękę kolegi, przez co odbiór jest nieco dziwaczny. Żaba Gicior. //Pozdr.
Ewqa Napisano 12 Styczeń 2009 Napisano 12 Styczeń 2009 A ja Was zaskoczę i powiem Wam, że mi się najbardziej Lew podoba ;) Ale żabka też niczego sobie. Masz talent koleś ;) Ja też rysuje sporo, ale moje prace są za niezbyt dobre więc ich jeszcze wrzucać nie będę ;) Ale koniec offtopu i zapytam Cię na jakim formacie wykonałeś te prace?
haky Napisano 17 Lipiec 2009 Napisano 17 Lipiec 2009 wiecej tu. http://max3d.pl/forum/showthread.php?t=60695
telthona Napisano 20 Lipiec 2009 Napisano 20 Lipiec 2009 fajnie ci realistyczne malowanie idzie ;D ale te komiksowe też jest fajne :D
Kubasa Napisano 20 Lipiec 2009 Napisano 20 Lipiec 2009 ołówek wymiata! szczgólnie "dogi" :P ale ten smoczek wielce sympatyczny faktycznie - fajne to :) pozdro
Rekomendowane odpowiedzi