Napisano 27 Listopad 200816 l Witam debiut mam juz za soba wiec zdecydowalem sie wstawic cos z mojej teczki. Jestem ciekaw co o nich sadzicie. i jeden digital :) narazie tyle bede dorzucal powoli. Pozdrawiam
Napisano 27 Listopad 200816 l Mi się podobają te prace, pewnie sporo się nasiedziałeś nad tymi ołówkowymi... Digital trochę pustawy jak na mój gust. W portrecie kobiety odnoszę wrażenie (być może mylne), że sporo uwagi poświęciłeś detalowi w ubiorze przez co bryła twarzy, charakter postaci, mimika itd., która powinna jednak grać pierwsze skrzypce tutaj schodzi na drugi plan. Technicznie - cóż - chciałbym tak umieć :D Chociaż osobiście preferuję prace z nawet nieco przekontrastowaną bryłą i dynamiką, nawet jeśli nie wchodzą w detal i są tylko szkicowe...
Napisano 28 Listopad 200816 l ołówki wręcz bajeczne ! A digital nie w moim guście ale przyjemny dla oka :)
Napisano 28 Listopad 200816 l pies jest git i ten digital, pewnie ze względu na kolorki... kobitka też niczego sobie... :P
Napisano 28 Listopad 200816 l Normalnie białka oczu są w przybliżeniu kulami i rzucają tak samo cienie jak cała reszta Tak poza tym to fajnie :)
Napisano 6 Grudzień 200816 l Autor Nastepna pracka. Pierwszy digital po kupnie tabletu jak juz wyczailem o co kaman. Wszelkie sugestie i opinie bardzo pomocne. Pozdrawiam
Napisano 7 Grudzień 200816 l Popełniłeś jeden zasadniczy błąd... W podpisie masz 2007 r. :D No a tak na poważnie to ładny fotorealizm. Bardzo sugestywne odblaski na skórze tej żabki. Wydaje się mieć prawie, że ludzkie oblicze :) Ładne kolorki. Z innych rzeczy co zapodałeś to ta panna na górze ma coś nie tak z oczami. Podoba mi się obrazek ze smokiem choć lepiej by było gdyby nie miał outline'a. Więcej digitalu prosze..
Napisano 7 Grudzień 200816 l serwus :) swietne prace . smok jest superowy, a zaba wymiata ! pozdrawiam i zycze powodzenia :)
Napisano 7 Grudzień 200816 l Autor nastepne najnowsza praca dla kolegi na imieniny, Calosc rysowana czas ok 16h. praca tez tutaj http://www.max3d.pl/forum/showthread.php?p=758886#post758886
Napisano 10 Grudzień 200816 l Witam Fajniste szkicorki, dużo widzę cierpliwości do tego masz ;), digitale też pikne może nieco przyczepię się do tego ostatniego, wg mnie nie potrzebnie ciachnąłeś lewą rękę kolegi, przez co odbiór jest nieco dziwaczny. Żaba Gicior. //Pozdr.
Napisano 12 Styczeń 200916 l A ja Was zaskoczę i powiem Wam, że mi się najbardziej Lew podoba ;) Ale żabka też niczego sobie. Masz talent koleś ;) Ja też rysuje sporo, ale moje prace są za niezbyt dobre więc ich jeszcze wrzucać nie będę ;) Ale koniec offtopu i zapytam Cię na jakim formacie wykonałeś te prace?
Napisano 20 Lipiec 200915 l fajnie ci realistyczne malowanie idzie ;D ale te komiksowe też jest fajne :D
Napisano 20 Lipiec 200915 l ołówek wymiata! szczgólnie "dogi" :P ale ten smoczek wielce sympatyczny faktycznie - fajne to :) pozdro