kengi Napisano 1 Marzec 2004 Napisano 1 Marzec 2004 przedstawiam wam dwie postaci do mojego shorta i kawalek storyboardu. dziad juz w zasadzie skonczony, mimo paru brakow nie poprawiam. juz omapowalem chama, wydrukowalem siate uv i teraz tylko z olowkowa bump mapka musze do kumpla na skaner skoczyc. szczur to dopiero poczateczek... jeszcze sie zastanawiam nad zmarszczkami laboratoryjnymi. ps. zalozenia plastyczne wbrew pozorom nie daza do realizmu.
Ebor Napisano 1 Marzec 2004 Napisano 1 Marzec 2004 No widze, że Wielki projekt się szykuje :) . Bardzo dobrze - przynajmniej coś ciekawego będzie się tu działo. Jak narazie to niezłe początki - tak dalej :)
dirty Napisano 1 Marzec 2004 Napisano 1 Marzec 2004 no super!! wszystko baardzo ladne, tylko mam nadzieje , ze dziad nie bedzie z pisiorem gonic i ludzi straszyc ;) moze jakies szczegoly co do fabuly?? aha, szczurek lepszy bez fald... pzdr
snakeq Napisano 1 Marzec 2004 Napisano 1 Marzec 2004 Fajnie się zapowiada, dziadek ma jędrne pośladki :D dziwna rzecz.
Cpt.Obvious Napisano 1 Marzec 2004 Napisano 1 Marzec 2004 Slicznie sie zapowiada. Czekam na pierwsze efekty animacji :) bo postaci narazie są przednie :)
kulexy Napisano 2 Marzec 2004 Napisano 2 Marzec 2004 a cenzura?? :D zartuje, fajnie sie zapowiada, ale ten szczur ze zmarszczkami wyglada jak swinia :|
kengi Napisano 15 Marzec 2004 Autor Napisano 15 Marzec 2004 zaczalem robote z bumpem... nie bardzo lubie texturowanie, wiec nie spodziewajcie sie szybkich updatow :P
Conq Napisano 15 Marzec 2004 Napisano 15 Marzec 2004 A ja jestem ciekaw jak będzie przebiegać animacja :)
Cpt.Obvious Napisano 16 Marzec 2004 Napisano 16 Marzec 2004 Ten bump troche przegięty chyba...Mimo tego pryszcze i zarszczki wygladaja ciekawie:)
dirty Napisano 16 Marzec 2004 Napisano 16 Marzec 2004 no, zmniejsz bumpa bo kolo wylada jakby sie mial zaraz rozsypac...
Damian Napisano 16 Marzec 2004 Napisano 16 Marzec 2004 wedłog mnie poziom bumpa moze byc, natomiast sama faktura bumpa mniej, mniej noisa (tego 2d) a więcej bruzd. jego skura wygląda jak otynkowana, mogła by byc nieco gładsza ale bardziej poorana. polec tablecikiem bruzdy tak expresyjnie, actionpainting :) powinno być kól. a i jeszcze jedno zyłki by sie przydały, takie napęczniałe, wystające na czole moze jedna taka duza?
Siegmar Napisano 21 Marzec 2004 Napisano 21 Marzec 2004 Damian ma racje ... popieram Co do modelu, to super twarz ... powaga \"dziadkowa\" na maxa :)
Rekomendowane odpowiedzi