Napisano 1 Marzec 200421 l przedstawiam wam dwie postaci do mojego shorta i kawalek storyboardu. dziad juz w zasadzie skonczony, mimo paru brakow nie poprawiam. juz omapowalem chama, wydrukowalem siate uv i teraz tylko z olowkowa bump mapka musze do kumpla na skaner skoczyc. szczur to dopiero poczateczek... jeszcze sie zastanawiam nad zmarszczkami laboratoryjnymi. ps. zalozenia plastyczne wbrew pozorom nie daza do realizmu.
Napisano 1 Marzec 200421 l No widze, że Wielki projekt się szykuje :) . Bardzo dobrze - przynajmniej coś ciekawego będzie się tu działo. Jak narazie to niezłe początki - tak dalej :)
Napisano 1 Marzec 200421 l no super!! wszystko baardzo ladne, tylko mam nadzieje , ze dziad nie bedzie z pisiorem gonic i ludzi straszyc ;) moze jakies szczegoly co do fabuly?? aha, szczurek lepszy bez fald... pzdr
Napisano 1 Marzec 200421 l Slicznie sie zapowiada. Czekam na pierwsze efekty animacji :) bo postaci narazie są przednie :)
Napisano 2 Marzec 200421 l a cenzura?? :D zartuje, fajnie sie zapowiada, ale ten szczur ze zmarszczkami wyglada jak swinia :|
Napisano 15 Marzec 200421 l Autor zaczalem robote z bumpem... nie bardzo lubie texturowanie, wiec nie spodziewajcie sie szybkich updatow :P
Napisano 16 Marzec 200421 l Ten bump troche przegięty chyba...Mimo tego pryszcze i zarszczki wygladaja ciekawie:)
Napisano 16 Marzec 200421 l wedłog mnie poziom bumpa moze byc, natomiast sama faktura bumpa mniej, mniej noisa (tego 2d) a więcej bruzd. jego skura wygląda jak otynkowana, mogła by byc nieco gładsza ale bardziej poorana. polec tablecikiem bruzdy tak expresyjnie, actionpainting :) powinno być kól. a i jeszcze jedno zyłki by sie przydały, takie napęczniałe, wystające na czole moze jedna taka duza?
Napisano 21 Marzec 200421 l Damian ma racje ... popieram Co do modelu, to super twarz ... powaga \"dziadkowa\" na maxa :)