Napisano 2 Marzec 200421 l (..zmiana ksywki...male problemy techniczne...) ...reaktywacja imaginacji ;)....kicz nr.1
Napisano 2 Marzec 200421 l Imaginacja bardzo fajna, Bardziej smieszy niż przeraza ale chyba taki był zamysł. Nie do konca tylko rozumiem czego sie trzyma 2 oko:) 2 praca jest rewelacyjna, ja chcę więcej więcej:)
Napisano 2 Marzec 200421 l Hmmmm, naprawdę świetnie oddajesz światło... Pięknie oddałaś \"płynności\" materiałów...
Napisano 2 Marzec 200421 l Druga pracka wypasiona na maxa!!! a jak by ja zrobic w kolorku??byla by bardzo ciekawa!!
Napisano 2 Marzec 200421 l ja pierdykam, ile coś takiego się smaruje?? zakładając nawet, że masz wprawę to i tak pewnie trochę schodzi ... o i na jakim formacie zapodajesz te dziwy?
Napisano 2 Marzec 200421 l nO Pewnie, tam gdzie Żaneta, tam zawsze warto zajrzeć. A mię się bardziej podobają te pierwsze potworki. Jakie wesolutkie.;)
Napisano 2 Marzec 200421 l to sie namachalas tym oloweczkiem dziewczyno:D... taaa swiatlo i pomysl rewelka
Napisano 2 Marzec 200421 l Autor :D ...format B1...tak ze 4 godzinki jedna sztuka...moze 5..przyznam sie ze to 2/5 mojej niby pracy dyplomowej na koniec liceum...pani profesor nie jest zbytnio zachwycona:(...za tydzien musze stanac przed komisja i nazmyslac ze w tej plataninie jest jakis przekaz:)...
Napisano 2 Marzec 200421 l grunt to dobra ideologi :D a kobita sie nie przejmuj nie pierwsza ktora nie docenia potegi \"łapnej mysli \"(znaczy najpierw mysl pozniej wykonanie ;) pozdrowka
Napisano 2 Marzec 200421 l pogadaj z Salvadorem Dali :D co on ma do powiedzenia na temat swoich \"dzieł\" :D