(Ż)Aneta Napisano 2 Marzec 2004 Napisano 2 Marzec 2004 (..zmiana ksywki...male problemy techniczne...) ...reaktywacja imaginacji ;)....kicz nr.1
ikim Napisano 2 Marzec 2004 Napisano 2 Marzec 2004 Imaginacja bardzo fajna, Bardziej smieszy niż przeraza ale chyba taki był zamysł. Nie do konca tylko rozumiem czego sie trzyma 2 oko:) 2 praca jest rewelacyjna, ja chcę więcej więcej:)
Gotham Napisano 2 Marzec 2004 Napisano 2 Marzec 2004 Hmmmm, naprawdę świetnie oddajesz światło... Pięknie oddałaś \"płynności\" materiałów...
Łukasz Misztela Napisano 2 Marzec 2004 Napisano 2 Marzec 2004 Druga pracka wypasiona na maxa!!! a jak by ja zrobic w kolorku??byla by bardzo ciekawa!!
dr Ug Napisano 2 Marzec 2004 Napisano 2 Marzec 2004 Bardzo fajne:) Poszla nowinka obrazkowa na max3d:)
Cpt.Obvious Napisano 2 Marzec 2004 Napisano 2 Marzec 2004 Ładniutkie :) Pierwsza pracka mi najbardziej do serducha przemawia :)
dzudzu Napisano 2 Marzec 2004 Napisano 2 Marzec 2004 ja pierdykam, ile coś takiego się smaruje?? zakładając nawet, że masz wprawę to i tak pewnie trochę schodzi ... o i na jakim formacie zapodajesz te dziwy?
trzy budziki Napisano 2 Marzec 2004 Napisano 2 Marzec 2004 nO Pewnie, tam gdzie Żaneta, tam zawsze warto zajrzeć. A mię się bardziej podobają te pierwsze potworki. Jakie wesolutkie.;)
little-ninja Napisano 2 Marzec 2004 Napisano 2 Marzec 2004 to sie namachalas tym oloweczkiem dziewczyno:D... taaa swiatlo i pomysl rewelka
(Ż)Aneta Napisano 2 Marzec 2004 Autor Napisano 2 Marzec 2004 :D ...format B1...tak ze 4 godzinki jedna sztuka...moze 5..przyznam sie ze to 2/5 mojej niby pracy dyplomowej na koniec liceum...pani profesor nie jest zbytnio zachwycona:(...za tydzien musze stanac przed komisja i nazmyslac ze w tej plataninie jest jakis przekaz:)...
little-ninja Napisano 2 Marzec 2004 Napisano 2 Marzec 2004 grunt to dobra ideologi :D a kobita sie nie przejmuj nie pierwsza ktora nie docenia potegi \"łapnej mysli \"(znaczy najpierw mysl pozniej wykonanie ;) pozdrowka
Ebor Napisano 2 Marzec 2004 Napisano 2 Marzec 2004 pogadaj z Salvadorem Dali :D co on ma do powiedzenia na temat swoich \"dzieł\" :D
Ufooox Napisano 3 Marzec 2004 Napisano 3 Marzec 2004 jeżu! 2 jest swietna pieknie swiatlo i bryla no miodzio
Rekomendowane odpowiedzi