Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 70
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Napisano

Czesc , modelik zaczyna przybierac formy :) pikenie mam jedna uwage na bocznych drzwiach , tuz za tym wlocikiem chyba jest bug z lakierem pewnie nie bedzie tego widac ale jesli jestes w stanie to porawiic bylo by bardzo elegancko :) i tylprzy rejestracji troszke wyglada na pokrzywiony ale ogolnie jest fajny no i lakier czarny :) dawaj jasne lakierki bedzie widac bledy niema sensu ich ukrywac lepiej ich sie pozbyc :) pozdrawiam

Napisano

ladnie wyglada i ciekawie sie zapowiada :) sproboj wprostowac troche ten model bo ma gdzieniegdzie wgniecenia z przodu jak slupek od dachu sie laczy z maska i z tuly jak zlupek schodzi do bagaznika

Napisano
Originally posted by CyFix i nie czepiac mi sie tutaj slupkow oraz przedniego zderzaka bo nad tym jeszcze pracuje ;]

pisalem zeby sie nie czepiac tych slupkow ;]

Napisano

Fajny modelik ale czy przód dokładnie maska nie jest za bardzo wgłebiona ??

Czy miejsca na reflektory i grill nie są za bardzo pochylone??

Mi sie wydaje że tak bo widziałem na żywo taką bryke mi nie pamietam takiego pochyłu :]

Ogólnie podoba mi się.

Napisano

no idzie ci dobrze ale widze malo podobienstw do mojej versji sl\'ki :)

Napisano

no z felgami to poplynoles ! :)) naprawde qll. a co do samochodu to widac bugi poprzez zle odbicia lakieru, pokaz siatke tak jak powiedzial to xMark.

pozdr

Napisano

Witam po długiej przerwie :]

Modelik ładny tylko mnie 2 rzeczy zastanawiają:

1 dlaczego te lusterka latają?? Czyżby jakiś nowy model lustere ?? :]

2 co się stało z tyłem ?? Wcześniej był ładnie wymodelowany a ty nagle cały gładki ??

Napisano

Kryhas sam wlasnie nie wiem co z tym tylem jest, cos mis ie wydaje ze mesh smooth dziala inaczej w maxie 6 niz w 5, sam nie wiem co moze byc, bo dwa dni temu sie przesiadlem do maxa 6 :)

a siateczke dam jutro bo juz mi sie nie chce drugiego komputera wlaczac ;)

Napisano

Ładnie.

Troszke się śpiesze, wiec nie moge się rozpisywac zbytnio.

Napomkne tylko o tylnim kole - patrząc na przednie, mam wrażenie, że tylnie jest chyba zbyt schowane za nadkolem ku środkowi auta.

Pozdro

Napisano

materiał felg na wcześniejszych renderach jest po prostu boski, tak samo jak materiał tylnich lamp :) jednak z modellingiem jest już trochę gożej... jest sporo nierówności, poza tym większość krawędzi (chodzi głównie o szpary) jest trochę zbyt miękka... mam nadzieję, że to jeszcze poprawisz :)

pozdrawiam

Napisano

swiatla (tylne) do poprawy, patrzac na ostatni obrazek lewe swiatlo nie powinno byc takie plaskie, na prawym nie widac (pewnie ze wzgledu na perspektywe), ja bym zmniejszyl srubki w felgach, wg mnie sa o wiele za duze.. czekam na wiecej

greets

swietny model wybrales...

Napisano

Chveti skąd ty bieżesz taką ładną bryke z ładnym dodatkiem (śliczną panienką) :]

Co do siatki to miejscami jest straszny bałagan ale mimo to model jest prosty (nie pogięty)

Napisano

przed chwila usiadlem i zrobilem grill :)

sl_71.jpg

sl_72.jpg

myslicie ze mzoe byc? ;D

na tym drugim renderze jeszcze nie jest do konca dopasowany, ale to juz poprawilem ;d

Napisano

no no zapowiada sie ekstra model :D

jak dla mnie to ten grill moze byc,

jedynie co mi nie pasuje to te \"druty??\'\' w gornej czesci maski, wygladaja jakby odstawaly od maski.

Napisano

hmm lusterka sa spoko ;d poprostu mesh smootha zapomnialem ;d a nie chcialo mi sie znow czekac 10 minut az sie rendering skonczy :)

Napisano

cyf, sluchaj. masz nieco zle ulozona blache dookola grilla w porownaniu z referka. jest nieco zbyt wypukla, a grill jest troche za nia schowany. w oryginale idzie rowno z blacha.

blad_cyfa2.jpg

Gość User190
Napisano

Nice!! rzuć siateczką!!:) Jedyne do czego mogę się przyczepić to lewy rog laczenia bagaznika z dachem..

Napisano

Rozdziałki jakie kocham. :D:D

Materiał felg i tlynich świateł jest super. :-)

Również poprosze o siateczke. :-)

Ps: Taka ciekawostka, Jeremi z TOP GEAR, sprzedał swoje F355 i kupił właście Merca AMG. :] W ostatnim odcinku go testował. :) Jadąc 30km/h ;P

1777.JPG

[Wyedytowany dnia 2-7-2004 > Pussik]

Napisano

Jeżeli tak zostawiasz tylni sdeżak to powiem że jest do kitu.

Przez ucięcie kawałka zdeżaka całośc wygląda chudo, jak by ktoś wjechał w tyłek merce :D

Ja bym proponował doć coś tam a co to ty już zaproponuj ;)

Napisano
Wysłane przez Pussik

Ps: Taka ciekawostka, Jeremi z TOP GEAR, sprzedał swoje F355 i kupił właście Merca AMG. :] W ostatnim odcinku go testował. :) Jadąc 30km/h ;P

[Wyedytowany dnia 2-7-2004 > Pussik]

taka ciekawostka nr 2, to odcinki topgear ktore leca teraz na tvnturbo to powtorka z 2002 roku, a Clarkson w tym momencie oczekuje na Forda GT40 (2004).

Napisano

bez materiałów sprawia lepsze wrażenie

ps. ciekawostka no3 pamietacie jaką liste sprezentował Richard (samochód zajął ten 4 miejsce o ile mnie pamieć niemyli ;))