CyFix Napisano 3 Marzec 2004 Share Napisano 3 Marzec 2004 dobra czas na pokazanie kolejnego projektu ;] oczywiście znowu mercedes i znowu samochod hm tutaj sa rendery ;] Oraz render z materialami i jakbyscie mogli to zaznaczcie kaszane w formie graficznej ;] i nie czepiac mi sie tutaj slupkow oraz przedniego zderzaka bo nad tym jeszcze pracuje ;] wiertarka [Wyedytowany dnia 4-7-2004 > CyFix] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Predator Napisano 3 Marzec 2004 Share Napisano 3 Marzec 2004 Czesc , modelik zaczyna przybierac formy :) pikenie mam jedna uwage na bocznych drzwiach , tuz za tym wlocikiem chyba jest bug z lakierem pewnie nie bedzie tego widac ale jesli jestes w stanie to porawiic bylo by bardzo elegancko :) i tylprzy rejestracji troszke wyglada na pokrzywiony ale ogolnie jest fajny no i lakier czarny :) dawaj jasne lakierki bedzie widac bledy niema sensu ich ukrywac lepiej ich sie pozbyc :) pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
CyFix Napisano 3 Marzec 2004 Autor Share Napisano 3 Marzec 2004 jakby ktos chcial siatke ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Myszek Napisano 4 Marzec 2004 Share Napisano 4 Marzec 2004 ladnie wyglada i ciekawie sie zapowiada :) sproboj wprostowac troche ten model bo ma gdzieniegdzie wgniecenia z przodu jak slupek od dachu sie laczy z maska i z tuly jak zlupek schodzi do bagaznika Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
CyFix Napisano 4 Marzec 2004 Autor Share Napisano 4 Marzec 2004 Originally posted by CyFix i nie czepiac mi sie tutaj slupkow oraz przedniego zderzaka bo nad tym jeszcze pracuje ;] pisalem zeby sie nie czepiac tych slupkow ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
illy Napisano 4 Marzec 2004 Share Napisano 4 Marzec 2004 Fajne pierscien pokaz siatke:P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Myszek Napisano 4 Marzec 2004 Share Napisano 4 Marzec 2004 uhm... sorki nie zauwazylem, to sie przyczepie do tylniego zderzaka tez ma bugi [lol2] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kryhas Napisano 4 Marzec 2004 Share Napisano 4 Marzec 2004 Fajny modelik ale czy przód dokładnie maska nie jest za bardzo wgłebiona ?? Czy miejsca na reflektory i grill nie są za bardzo pochylone?? Mi sie wydaje że tak bo widziałem na żywo taką bryke mi nie pamietam takiego pochyłu :] Ogólnie podoba mi się. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
CyFix Napisano 4 Marzec 2004 Autor Share Napisano 4 Marzec 2004 nie no raczej jest ok ;] zgodnie ze szkicami ;D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość eax Napisano 21 Marzec 2004 Share Napisano 21 Marzec 2004 no idzie ci dobrze ale widze malo podobienstw do mojej versji sl\'ki :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
CyFix Napisano 23 Maj 2004 Autor Share Napisano 23 Maj 2004 witam po latach hehe ;d prosze o komentarze ;d bo napenwo jest pelno bugow :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
xMark Napisano 23 Maj 2004 Share Napisano 23 Maj 2004 felgi bardzo ladne sadzac po odbiciach na dzwiach jest tam troche krzywo, pokaz siatke idziesz w dobrym kiedynku pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nimrod Napisano 23 Maj 2004 Share Napisano 23 Maj 2004 Super się zapowiada... felgi bardzo ładne. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pablo Napisano 23 Maj 2004 Share Napisano 23 Maj 2004 no z felgami to poplynoles ! :)) naprawde qll. a co do samochodu to widac bugi poprzez zle odbicia lakieru, pokaz siatke tak jak powiedzial to xMark. pozdr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kryhas Napisano 23 Maj 2004 Share Napisano 23 Maj 2004 Witam po długiej przerwie :] Modelik ładny tylko mnie 2 rzeczy zastanawiają: 1 dlaczego te lusterka latają?? Czyżby jakiś nowy model lustere ?? :] 2 co się stało z tyłem ?? Wcześniej był ładnie wymodelowany a ty nagle cały gładki ?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
CyFix Napisano 23 Maj 2004 Autor Share Napisano 23 Maj 2004 Kryhas sam wlasnie nie wiem co z tym tylem jest, cos mis ie wydaje ze mesh smooth dziala inaczej w maxie 6 niz w 5, sam nie wiem co moze byc, bo dwa dni temu sie przesiadlem do maxa 6 :) a siateczke dam jutro bo juz mi sie nie chce drugiego komputera wlaczac ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
don_filippo Napisano 24 Maj 2004 Share Napisano 24 Maj 2004 MNie się zdaje, że to wina lakieru... daj rendera ze standardowym jakimś materiałem... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
CyFix Napisano 24 Maj 2004 Autor Share Napisano 24 Maj 2004 hm caly bez lakieru bedzie za chwilke, siateczka rowniez :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
beeper Napisano 24 Maj 2004 Share Napisano 24 Maj 2004 super Ci wyszly swiatelka. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pussik Napisano 24 Maj 2004 Share Napisano 24 Maj 2004 Ładnie. Troszke się śpiesze, wiec nie moge się rozpisywac zbytnio. Napomkne tylko o tylnim kole - patrząc na przednie, mam wrażenie, że tylnie jest chyba zbyt schowane za nadkolem ku środkowi auta. Pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Loozack Napisano 24 Maj 2004 Share Napisano 24 Maj 2004 materiał felg na wcześniejszych renderach jest po prostu boski, tak samo jak materiał tylnich lamp :) jednak z modellingiem jest już trochę gożej... jest sporo nierówności, poza tym większość krawędzi (chodzi głównie o szpary) jest trochę zbyt miękka... mam nadzieję, że to jeszcze poprawisz :) pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Quadysz Napisano 24 Maj 2004 Share Napisano 24 Maj 2004 swiatla (tylne) do poprawy, patrzac na ostatni obrazek lewe swiatlo nie powinno byc takie plaskie, na prawym nie widac (pewnie ze wzgledu na perspektywe), ja bym zmniejszyl srubki w felgach, wg mnie sa o wiele za duze.. czekam na wiecej greets swietny model wybrales... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
chveti Napisano 24 Maj 2004 Share Napisano 24 Maj 2004 czy za duże te śruby? ja znalazłem na necie takie cośik Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szczupal Napisano 24 Maj 2004 Share Napisano 24 Maj 2004 fajna laska a co do modelu: podoba mi sie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
chveti Napisano 24 Maj 2004 Share Napisano 24 Maj 2004 mi chodzi o śruby na feldze a nie o laskę:D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
CyFix Napisano 24 Maj 2004 Autor Share Napisano 24 Maj 2004 dobra daje rendery bez lakierow itp oraz siatke Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kryhas Napisano 24 Maj 2004 Share Napisano 24 Maj 2004 Chveti skąd ty bieżesz taką ładną bryke z ładnym dodatkiem (śliczną panienką) :] Co do siatki to miejscami jest straszny bałagan ale mimo to model jest prosty (nie pogięty) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
chveti Napisano 24 Maj 2004 Share Napisano 24 Maj 2004 orki za OT.... Kryhas , wiesz zajrzałem do garazu:D a model mi się narazie podoba Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
CyFix Napisano 24 Maj 2004 Autor Share Napisano 24 Maj 2004 poprawilem dach, i tylnia szybe :) taka jak jest w oryginalnym modelu :) a tutaj referki 1 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Saczek_XTRM Napisano 24 Maj 2004 Share Napisano 24 Maj 2004 czy Ty przypadkiem nie modelowałeś merca spline\'ami?? - jakoś siatka wygląda znajomo . . . - pozdro, fajnie wygląda (szczególnie te lampy :)) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
CyFix Napisano 27 Maj 2004 Autor Share Napisano 27 Maj 2004 przed chwila usiadlem i zrobilem grill :) myslicie ze mzoe byc? ;D na tym drugim renderze jeszcze nie jest do konca dopasowany, ale to juz poprawilem ;d Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
xMark Napisano 27 Maj 2004 Share Napisano 27 Maj 2004 no no zapowiada sie ekstra model :D jak dla mnie to ten grill moze byc, jedynie co mi nie pasuje to te \"druty??\'\' w gornej czesci maski, wygladaja jakby odstawaly od maski. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kryhas Napisano 28 Maj 2004 Share Napisano 28 Maj 2004 Ładnie ale grill zabardzo wyjechał do przodu :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
CyFix Napisano 28 Maj 2004 Autor Share Napisano 28 Maj 2004 render Witam ;) mam dla was nowy render :) i prosze napiszcie mi co jest zle, co powinienem poprawic! :) aha a tutaj macie referki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kryhas Napisano 28 Maj 2004 Share Napisano 28 Maj 2004 napewno należy wymienić lusterka bo są okropne (kanciaste). Jak na 5 min patrzenia to tyle znalazłem :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
CyFix Napisano 28 Maj 2004 Autor Share Napisano 28 Maj 2004 hmm lusterka sa spoko ;d poprostu mesh smootha zapomnialem ;d a nie chcialo mi sie znow czekac 10 minut az sie rendering skonczy :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
CyFix Napisano 29 Maj 2004 Autor Share Napisano 29 Maj 2004 kurcze nadal mi cos nie pasuje z tym grillem tylko niew iem co ... moze wam cos wpadnie w oko, porownacie z tym refekiem http://speedycars.chinacars.com/wallpaper2/mb/Mercedes-Benz%20SL500%202003%20-%20035.jpg Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcin_ps Napisano 29 Maj 2004 Share Napisano 29 Maj 2004 cos lubicie czarne kolory nastepnym razem daj render z jasnym bg Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cmx Napisano 29 Maj 2004 Share Napisano 29 Maj 2004 cyf, sluchaj. masz nieco zle ulozona blache dookola grilla w porownaniu z referka. jest nieco zbyt wypukla, a grill jest troche za nia schowany. w oryginale idzie rowno z blacha. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pionier Napisano 29 Maj 2004 Share Napisano 29 Maj 2004 no no dawaj dalej byq :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
CyFix Napisano 30 Czerwiec 2004 Autor Share Napisano 30 Czerwiec 2004 ostatnio usiadlem i z nudow poprawilem tyleczek ;) jedyne co mi zostalo to zrobic wglebienia w swiatlach i zrobic lampe na klapie i pare dupereli ;) http://www.frieluks.de/pablo/sl_75.jpg http://www.frieluks.de/pablo/sl_76.jpg http://www.frieluks.de/pablo/sl_78.jpg http://www.frieluks.de/pablo/sl_79.jpg co o tym sadzicie? aha i zrobilem tez nowy material dla felg, myslicie ze moze byc? ;] pozdrawiam! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
CyFix Napisano 2 Lipiec 2004 Autor Share Napisano 2 Lipiec 2004 eh ;d a moze przybajmniej to skomentujecie? ;d [Wyedytowany dnia 2-7-2004 > CyFix] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wichur Napisano 2 Lipiec 2004 Share Napisano 2 Lipiec 2004 No ładny :) tylko te światła styłu jakoś mi nie pasują :/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość User190 Napisano 2 Lipiec 2004 Share Napisano 2 Lipiec 2004 Nice!! rzuć siateczką!!:) Jedyne do czego mogę się przyczepić to lewy rog laczenia bagaznika z dachem.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Michas Napisano 2 Lipiec 2004 Share Napisano 2 Lipiec 2004 Pracuj dalej :) jak narazie i jak dla mnie wszystko idzie ładnie :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pussik Napisano 2 Lipiec 2004 Share Napisano 2 Lipiec 2004 Rozdziałki jakie kocham. :D:D Materiał felg i tlynich świateł jest super. :-) Również poprosze o siateczke. :-) Ps: Taka ciekawostka, Jeremi z TOP GEAR, sprzedał swoje F355 i kupił właście Merca AMG. :] W ostatnim odcinku go testował. :) Jadąc 30km/h ;P [Wyedytowany dnia 2-7-2004 > Pussik] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kryhas Napisano 2 Lipiec 2004 Share Napisano 2 Lipiec 2004 Jeżeli tak zostawiasz tylni sdeżak to powiem że jest do kitu. Przez ucięcie kawałka zdeżaka całośc wygląda chudo, jak by ktoś wjechał w tyłek merce :D Ja bym proponował doć coś tam a co to ty już zaproponuj ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
beeper Napisano 2 Lipiec 2004 Share Napisano 2 Lipiec 2004 Wysłane przez Pussik Ps: Taka ciekawostka, Jeremi z TOP GEAR, sprzedał swoje F355 i kupił właście Merca AMG. :] W ostatnim odcinku go testował. :) Jadąc 30km/h ;P [Wyedytowany dnia 2-7-2004 > Pussik] taka ciekawostka nr 2, to odcinki topgear ktore leca teraz na tvnturbo to powtorka z 2002 roku, a Clarkson w tym momencie oczekuje na Forda GT40 (2004). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sikham Napisano 2 Lipiec 2004 Share Napisano 2 Lipiec 2004 bez materiałów sprawia lepsze wrażenie ps. ciekawostka no3 pamietacie jaką liste sprezentował Richard (samochód zajął ten 4 miejsce o ile mnie pamieć niemyli ;)) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pussik Napisano 2 Lipiec 2004 Share Napisano 2 Lipiec 2004 Hahaha, dokładnie. :) CyFix, nie posądzałam Ciebie o to. ;-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi