Napisano 18 Grudzień 200816 l Bardzo mi sie podoba balans swiatla, kolorow itp. Jak dla mnie pierwsza klasa. Rzucisz jakimis technikaliami jesli chodzi o swiatlo? tak z ciekawosci :)
Napisano 18 Grudzień 200816 l Przepiękne! Z resztą jak wszystkie na stronce. Genialny poziom! Gratulacje. Pozdrawiam
Napisano 18 Grudzień 200816 l Czwarty i piąty render chwalę za projekt, ładnie się prezentuje ten kontrast czerni z bielą. Szósty render jako wizualizacja najbardziej mi się podoba. Reszta również na wysokim poziomie, ale te trzy wyróżniają się czymś szczególnym. Ten szósty renderek taki fajny ciepły, a i ujęcie bardzo przyjemne oraz materiał desek. Gratuluję umiejętności jak i klienteli. P.S. Na piętym renderze wydaje mi się tylko, że tiling między oknami troszkę się "rypsnął". ;)
Napisano 18 Grudzień 200816 l A mi srednio się podobaja takie sklonowane domki, mogłeś coś w nich pozmieniać, chociaż kolorystycznie. Monotonia. Render oczywiście pierwsza klasa. 6 render podoba mi się najbardziej. Gratki.
Napisano 19 Grudzień 200816 l Zgadzam się z pressenterem, 4 i 5 - świetny projekt. Reszta jak napisałem wyżej :) Super!
Napisano 19 Grudzień 200816 l Rewelacja. Chylę czoła. Widoki 2 i 7 najciekawsze. Możesz podać jak długo pracowałeś nad sceną i jaki był czas renderów?
Napisano 19 Grudzień 200816 l Autor osiedle domkow, jakies poltora tygodnia, czasy po 2h pewnie okolo. z gory dluzej duzo ale nie pamietam. szeregowka 3 dni i po 2,5h 4000px.
Napisano 19 Grudzień 200816 l Witaj Mario2 Jak zwykle prace na bardzo wysokim poziomie. Nie ma do czego się przyczepić. Bardzo sympatycznie wyglądają kolorowe kwiatki na pierwszym planie i przez to dodatkowo ożywiają projekty. Świetne masz drzewa ale to już wiesz :P P.S. Ostatnio widziałem w kiosku czasopismo i na okładce była wizka z 3rd Dimension Pozdro
Napisano 20 Grudzień 200816 l Najbardziej podoba mi się 4 render od góry(ten czerwony kwiatek w lewym dolnym rogu idealnie podkreśla resztę!). Jego główna zaleta jak i reszty Twoich prac to świetna kompozycja, a nie tylko oświetlenie i materiały jak przy wielu wizkach.
Napisano 14 Maj 200915 l Witam, odkopuje temat, ponieważ właśnie robie podobne osiedle szeregówek jak u Ciebie. mam takie pytanie jakie były ustawienia światła oraz color mappingu? jeśli to nie tajemnica?
Napisano 14 Maj 200915 l Autor oj tam pobaw sie troche swiatlem. ja uzylem vray sun i sky na reinhardzie.
Napisano 14 Maj 200915 l a czy intensywność światła miałes na 1?, chodzi mi op to że masz ładne szare cienie które nie sa na maxa ciemne.
Napisano 14 Maj 200915 l Autor nie. no to jest wlasnie kwestia dobrania intensywnosci swiecenia sky'a i sun'a