radi0n Napisano 19 Grudzień 2008 Napisano 19 Grudzień 2008 Usiadlem dzis do kolejnego obiektu. Bugatti 16/4 Veyron: narazie tyle. okolo 3h pracy.
indian Napisano 19 Grudzień 2008 Napisano 19 Grudzień 2008 niezły wgniot na dachu, bity był ?? pokarz siatkę bez ms'a, bowidać już kilka błędów
Robertus Napisano 19 Grudzień 2008 Napisano 19 Grudzień 2008 za szybko chyba jedziesz. w 3h masz cala bryle podstawowa i mnostwo bledow :) ja zawsze np. zaczynam od maski badz nadkola, robie je dokladnie a potem z niego wyciagam dalsze elementy. jeden dokladny element jest dobra podstawa do budowy dalszych po prostu a tu sie zajedziesz pozniej zeby to poprawic wszystko.
KamillM Napisano 19 Grudzień 2008 Napisano 19 Grudzień 2008 Przerób tutoriala odn. modelowania samochodu i zacznij od początku. Nie wzoruj się na samych szkicach, patrz na fotki.
09121986 Napisano 19 Grudzień 2008 Napisano 19 Grudzień 2008 hmmmmm ten saleen tak dobrze wyszedl , a na tym fale dunaju :P
radi0n Napisano 19 Grudzień 2008 Autor Napisano 19 Grudzień 2008 fale fale sa. pracuje nad nimi wlasnie. Samochod jest dosyc oblych ksztaltow. Miejcie panowie na uwadze ze to jest dopiero moje po saleenie 2 autko. Narazie sie ucze i chce wypracowac styl. Niedlugo nowe screeny i czekam na dalsza konstruktywna krytyke :)
Ufol Napisano 19 Grudzień 2008 Napisano 19 Grudzień 2008 masa błędów jak np. kwadratowe nadkole, brakuje gdzieniegdzie krawędzi, gdzie indziej za dużo, wiele miejsc pogniecionych. Zacznij lepiej odnowa bo inaczej przez ciągłe poprawki i marny rezultat wpadniesz w depresję.
..:: WIKTOR ::.. Napisano 19 Grudzień 2008 Napisano 19 Grudzień 2008 Jezeli to jest jeden z Twoich pierwszych modeli (tak wnioskuje...) to radzilbym Ci wybrac mniej "wybujały w formie" samochod... :/ Bugatti jest zakrecony jak sloik na zime - z pozoru niby fajne powierzchnie ale jednak zakrecony... Szczerze to za bardzo plastelinowo, zagiecia do kitu i szpachla szpachla szpachla!! Ale dasz rade bo podstawy znasz!! :)
indian Napisano 21 Grudzień 2008 Napisano 21 Grudzień 2008 krótka piłka z mojej strony : zacznij od nowa.
radi0n Napisano 22 Grudzień 2008 Autor Napisano 22 Grudzień 2008 zgadza sie. Jak sie zawali poczatek to potem o oble powierzchnie ciezko.....
snajper992 Napisano 26 Grudzień 2008 Napisano 26 Grudzień 2008 Jak dla mnie to na początek proponuję coś bardziej kwadratowego ( Gallardo albo 350 Z). Dość łatwo się prezentują. pozdro snajper
Rekomendowane odpowiedzi