SentieL Napisano 26 Listopad 2014 Napisano 26 Listopad 2014 Ostatni rysunek skojarzył mi się z grą Penumbra :D Ogólnie to widać że sporo rysujesz , chciał bym mieć taki fell gratuluje :)
WWWoj Napisano 26 Listopad 2014 Napisano 26 Listopad 2014 woo faktycznie na wypasie :) szczególnie ostatni ciekawy, podoba mi się, że różnymi technikami śmigasz!
DraxMustHurt Napisano 26 Listopad 2014 Napisano 26 Listopad 2014 Łoł, ten z ufokami totalnie mnie rozłożył! Miazga, wszystko miazga. Podbijam fronta :)
AlanRysa Napisano 26 Listopad 2014 Napisano 26 Listopad 2014 wypas, te deformacje stopy w ostatnim obrazku mnie zachwyciły.
Urbanboogie Napisano 26 Listopad 2014 Autor Napisano 26 Listopad 2014 Wielkie dzięki! :) Trochę się faktycznie rozbijam pomiędzy odmiennymi stylami i technikami, bo dużo różnych rzeczy mnie kręci ;) Jeśli chodzi o jakieś "kojarzy mi się" w przypadku ostatniego obrazka, to już ktoś tam mi na fejsbuku rozwiał wszelkie wątpliwości co do podświadomych inspiracji: https://www.youtube.com/watch?v=PHKdaqLysAY No ale na swoje usprawiedliwienie muszę powiedzieć, że ja nawet nie zakładałem jednoznacznie że to ufoki jak je malowałem. Zakładałem że to niewiemco.
theSZ Napisano 28 Listopad 2014 Napisano 28 Listopad 2014 Jak ja uwielbiam te prace ! Jestem fanem ! Niewiemco miażdży !
Rekomendowane odpowiedzi