Gość 5K18A Napisano 5 Marzec 2004 Share Napisano 5 Marzec 2004 To jest moja pierwsza praca w 3DS MAXie5, kórą wystawiam publicznie [lol2] Kibelek [boxmodeling] Landscape [box bez zadnego modyfikatora] Droga [rozciągnięty spline -Loft] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kuciel Napisano 5 Marzec 2004 Share Napisano 5 Marzec 2004 usun 2 watek w ktorym niema zdjecia, a praca mierna jak dla mnie i popraw temat... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sikham Napisano 5 Marzec 2004 Share Napisano 5 Marzec 2004 nie mierna tylko dopuszczająca ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość 5K18A Napisano 5 Marzec 2004 Share Napisano 5 Marzec 2004 Przecież napisałem, że to jest moja pierwsza praca i proszę o wyrozumiałość ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
biglebowsky Napisano 5 Marzec 2004 Share Napisano 5 Marzec 2004 pierwsza? usiadles do maksa i od razu to wyskrobales, nie no stary, jestem pod wrazeniem, imponujace, az sie boje jak bedzie wygladala druga praca... a no tak, zapomnialem, drugiej nie bedzie, bedzie \'pierwsza tego typu\', \'pierwsza taka naprawde powazna\', \'pierwsza dzisiejszego wieczoru\', potem juz \'pierwsza w maksie 6\'...:) http://max3d.pl/forum/viewthread.php?tid=6229 - tu znajdziesz fajne referencje a tutaj inne pierwsze: http://max3d.pl/forum/viewthread.php?tid=9241 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dirty Napisano 5 Marzec 2004 Share Napisano 5 Marzec 2004 bigleb-> widze ze wyjatkow Cie draznia tematy w stylu moj pierwszy raz ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
biglebowsky Napisano 5 Marzec 2004 Share Napisano 5 Marzec 2004 :) anom jakos tak na mnie dzialaja ostatnio:) Wychodze z zalorzenia ze czasem naprawde nie ma sensu pokazywac kazdego swojego twora, chwila zastanowienia autora i juz wiedzial by ze podobny efekt mozna uzyskac wysypujac na klawiature karme dla zwierzat i sadzajac na niej swinke morska - po kilku godzinach na ekranie pewnie pojawi sie cos podobnego wlasnie. Napawde nie jest wielgachnym wyczynem uruchomienie maksa i postawienie kilku boksow i chwalenie sie tym ze to \'moje pierwsze dzielo\'. Wiem ze ostro napisalem, nie chce nikogo zniechecac do umieszczania i robienia pracek, jedynie zachecic do wlozenia w te pracki odrobiny wysilku bo epitet \'pierwsze\' nie jest usprawiedliwieniem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gotham Napisano 5 Marzec 2004 Share Napisano 5 Marzec 2004 Ktoś tu jest przepracowany ;). Hmmmm, ja wychodzę z założenia że jak komuś sumienie pozwala puścić cosik takiego to już jego sprawa. PS. Świnek morskich w to nie mieszaj, prace nie jednej oglądasz z lekko otwartymi ustami w bezruchu.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
biglebowsky Napisano 5 Marzec 2004 Share Napisano 5 Marzec 2004 \'PS. Świnek morskich w to nie mieszaj, prace nie jednej oglądasz z lekko otwartymi ustami w bezruchu....\' wymieniaj, po nazwiskach:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gotham Napisano 5 Marzec 2004 Share Napisano 5 Marzec 2004 A co nie pamiętasz jak nasłałeś kota aby wykończył świnkę morską Mullinsa (każdy wie że odwala to za niego). Tutaj to słynne zdjęcie przechwycenia. O mały włos by Ci się udało :>. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kozioo Napisano 5 Marzec 2004 Share Napisano 5 Marzec 2004 Panowie moderatorzy:> Taki OT:D A co do pracki to ja całkowicie zgadzam się z oceną sikhama a pod wypowiedzią Biglebowskiego też się podpisuję. Włóz w to co robisz więcej wyiłku, i wtedy się chwal rezultatami. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nimrod Napisano 5 Marzec 2004 Share Napisano 5 Marzec 2004 Zeby moderatorzy taki OT robil wstyd ;) Co do kibleka nic szczególnego... ale Bigle ma rację, pierwesza pracka to żadne usprawiedliwienie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
biglebowsky Napisano 5 Marzec 2004 Share Napisano 5 Marzec 2004 Ale ta swinka morska tabletu uzywa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
AravaL Napisano 5 Marzec 2004 Share Napisano 5 Marzec 2004 [po dokladnym przeczytaniu wypowiedzi moderatorow, AravaL rozbil skarbonke i z nowymi nadziejami na bycie lepszym grafikiem, pobiegl do sklepu zoologicznego....] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
biglebowsky Napisano 5 Marzec 2004 Share Napisano 5 Marzec 2004 Nie jestem moderatorem. Niby moglo by byc bardziej rzeczowo, tylko o czym tu pisac? trawa to nie plaski placek, istnieje prespektywa powietrzna, swiatlo ma taka funkcje overshoot itd, itd. http://forum3d.kom-net.pl/f3dbb/index.php?md=topic&tid=56349 tamten pan kombinuje ze scena outdoorowa, warto sie poprzygladac. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kozioo Napisano 5 Marzec 2004 Share Napisano 5 Marzec 2004 Biglebowsky - jak to nie jestes modem:| A co masz napisane nad avatarkiem? PS: Pracka do ktorej dajesz link tez jest na \"naszym\" forum;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nimrod Napisano 5 Marzec 2004 Share Napisano 5 Marzec 2004 No nie jest modem nie widzisz ze ma napisane member :P oj Kozioo za duzo czasu przed komputerem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
biglebowsky Napisano 5 Marzec 2004 Share Napisano 5 Marzec 2004 Sprawdz co mam napisane jeszcze raz... a co do linka - no to co ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kozioo Napisano 5 Marzec 2004 Share Napisano 5 Marzec 2004 Wy se chyba jaja ze mnie robicie:] Przecież Biglebowsky miał przed chwilką jeszcze 2d moderator:] Doprowadzicie mnie do załamania psychicznego... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
biglebowsky Napisano 5 Marzec 2004 Share Napisano 5 Marzec 2004 etam, zwidy miales:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dr Ug Napisano 5 Marzec 2004 Share Napisano 5 Marzec 2004 Ooo, jaki ladny kibelek z lodow Straciatella. Mniam. Kozioo: odpocznij lepiej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
leander Napisano 5 Marzec 2004 Share Napisano 5 Marzec 2004 Jeszcze Gotham sie odezwie i Kozioo pojdzie kupic sobie kaftan. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kozioo Napisano 5 Marzec 2004 Share Napisano 5 Marzec 2004 juz poszedł - to pisze kot kozia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
biglebowsky Napisano 5 Marzec 2004 Share Napisano 5 Marzec 2004 a nie swinka morska? ( btw. chyba faktycznie przeginamy z tym OT.) :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
leander Napisano 5 Marzec 2004 Share Napisano 5 Marzec 2004 > btw. chyba faktycznie przeginamy z tym OT. W końcu nazwa wątku zobowiązuje :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kozioo Napisano 5 Marzec 2004 Share Napisano 5 Marzec 2004 Już wrociłem. Troszke cięzko mi sie pisze z rękoma skrzyżowanymi za plecami, ale twardy jestem. A świnki morskiej nie mam. Nie przezyła by pewno z moim kotem więcej niz 2 godziny. ;) PS: Drug - obrazisz sie jak wezme cytat z Twojego posta do sygnaturki? :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
biglebowsky Napisano 5 Marzec 2004 Share Napisano 5 Marzec 2004 nosem, nosem probuj:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
leander Napisano 5 Marzec 2004 Share Napisano 5 Marzec 2004 \"Użytkownikiem dnia jest biglebowsky z 14 postami\" :D 5K18A, swoją pracą przyczyniłeś się do tego precedensu :) Czekamy na więcej :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Master Kiełbaster Napisano 5 Marzec 2004 Share Napisano 5 Marzec 2004 Chciał bym zdementować pogłoskę że świnki morskie są świetnymi grafikami. Świnka morska jako zwierzę jest bardzo nieśmiała. Najchetniej cały dzień siedziała by w najciemniejszym kacie swojej klatki. Tak więc po położeniu świnki na klawiaturę nie otrzymamy nic. Świnka będzie na niej siedzieć jakiś czas, a potem jak tylko się odsuniemy zejdzie z niej, podejdzie do myszki i odpali Quake ]I[. W końcy po to świnki zostały stworzone. Z powyższego powodu proponował bym urzyć do tworzenia dzieł, małego braciszka. Maluchy to dopiero wymiatają. Jednynym minusem jest to, ze nie ma ich w sklepach zoologicznych :( I to że szybko rosną. Szanse otrzymania wyżej pokazanego kibelka u dziecka w wieku 5 lat są już bliskie 0. :(Chyba, że obetniemy dziecku rączki, i zmysimy je do rysowania nosem :) (nie róbcie tego). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Master Kiełbaster Napisano 5 Marzec 2004 Share Napisano 5 Marzec 2004 A gdzie wszyscy moderatorzy?? Co dziesiąty został chyba( świnki morskie?? ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Quadysz Napisano 5 Marzec 2004 Share Napisano 5 Marzec 2004 WOW great work man :D guinea-pig po polskiemu to bedzie: ŁAŁ GREJT ŁORK MEN łehłehłeh SWINKA MORSKA Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kozioo Napisano 6 Marzec 2004 Share Napisano 6 Marzec 2004 Quadysz - na threedy siedzisz za długo chyba ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Damian Napisano 7 Marzec 2004 Share Napisano 7 Marzec 2004 co by tu powiedziec... takie juz rzeczy tu pisywano ze chyba powiem jedynie ze mam kota w prązki co pociska wszyskim co nie jest kotem. (ze mną włącznie) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi