Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Max3D.pl

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Featured Replies

Napisano

To jest moja pierwsza praca w 3DS MAXie5, kórą wystawiam publicznie [lol2]

Kibelek [boxmodeling]

Landscape [box bez zadnego modyfikatora]

Droga [rozciągnięty spline -Loft]

• Odpowiedzi 32
  • Wyświetleń 3k
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Napisano

usun 2 watek w ktorym niema zdjecia, a praca mierna jak dla mnie i popraw temat...

Napisano

Przecież napisałem, że to jest moja pierwsza praca i proszę o wyrozumiałość ;)

Napisano

pierwsza? usiadles do maksa i od razu to wyskrobales, nie no stary, jestem pod wrazeniem, imponujace, az sie boje jak bedzie wygladala druga praca... a no tak, zapomnialem, drugiej nie bedzie, bedzie \'pierwsza tego typu\', \'pierwsza taka naprawde powazna\', \'pierwsza dzisiejszego wieczoru\', potem juz \'pierwsza w maksie 6\'...:)

http://max3d.pl/forum/viewthread.php?tid=6229 - tu znajdziesz fajne referencje

a tutaj inne pierwsze:

http://max3d.pl/forum/viewthread.php?tid=9241

Napisano

bigleb-> widze ze wyjatkow Cie draznia tematy w stylu moj pierwszy raz ;)

Napisano

:) anom jakos tak na mnie dzialaja ostatnio:) Wychodze z zalorzenia ze czasem naprawde nie ma sensu pokazywac kazdego swojego twora, chwila zastanowienia autora i juz wiedzial by ze podobny efekt mozna uzyskac wysypujac na klawiature karme dla zwierzat i sadzajac na niej swinke morska - po kilku godzinach na ekranie pewnie pojawi sie cos podobnego wlasnie. Napawde nie jest wielgachnym wyczynem uruchomienie maksa i postawienie kilku boksow i chwalenie sie tym ze to \'moje pierwsze dzielo\'. Wiem ze ostro napisalem, nie chce nikogo zniechecac do umieszczania i robienia pracek, jedynie zachecic do wlozenia w te pracki odrobiny wysilku bo epitet \'pierwsze\' nie jest usprawiedliwieniem.

Napisano

Ktoś tu jest przepracowany ;). Hmmmm, ja wychodzę z założenia że jak komuś sumienie pozwala puścić cosik takiego to już jego sprawa.

PS. Świnek morskich w to nie mieszaj, prace nie jednej oglądasz z lekko otwartymi ustami w bezruchu....

Napisano

\'PS. Świnek morskich w to nie mieszaj, prace nie jednej oglądasz z lekko otwartymi ustami w bezruchu....\' wymieniaj, po nazwiskach:)

Napisano

A co nie pamiętasz jak nasłałeś kota aby wykończył świnkę morską Mullinsa (każdy wie że odwala to za niego). Tutaj to słynne zdjęcie przechwycenia. O mały włos by Ci się udało :>.

cmullins.jpg

Napisano

Panowie moderatorzy:> Taki OT:D A co do pracki to ja całkowicie zgadzam się z oceną sikhama a pod wypowiedzią Biglebowskiego też się podpisuję.

Włóz w to co robisz więcej wyiłku, i wtedy się chwal rezultatami.

Napisano

Zeby moderatorzy taki OT robil wstyd ;) Co do kibleka nic szczególnego... ale Bigle ma rację, pierwesza pracka to żadne usprawiedliwienie.

Napisano

[po dokladnym przeczytaniu wypowiedzi moderatorow, AravaL rozbil skarbonke i z nowymi nadziejami na bycie lepszym grafikiem, pobiegl do sklepu zoologicznego....]

Napisano

Biglebowsky - jak to nie jestes modem:| A co masz napisane nad avatarkiem?

PS: Pracka do ktorej dajesz link tez jest na \"naszym\" forum;)

Napisano

No nie jest modem nie widzisz ze ma napisane member :P oj Kozioo za duzo czasu przed komputerem.

Napisano

Wy se chyba jaja ze mnie robicie:] Przecież Biglebowsky miał przed chwilką jeszcze 2d moderator:] Doprowadzicie mnie do załamania psychicznego...

Napisano

Ooo, jaki ladny kibelek z lodow Straciatella. Mniam.

Kozioo: odpocznij lepiej.

Napisano

Już wrociłem. Troszke cięzko mi sie pisze z rękoma skrzyżowanymi za plecami, ale twardy jestem. A świnki morskiej nie mam. Nie przezyła by pewno z moim kotem więcej niz 2 godziny. ;)

PS: Drug - obrazisz sie jak wezme cytat z Twojego posta do sygnaturki? :]

Napisano

\"Użytkownikiem dnia jest biglebowsky z 14 postami\" :D

5K18A, swoją pracą przyczyniłeś się do tego precedensu :) Czekamy na więcej :)

Napisano

Chciał bym zdementować pogłoskę że świnki morskie są świetnymi grafikami. Świnka morska jako zwierzę jest bardzo nieśmiała. Najchetniej cały dzień siedziała by w najciemniejszym kacie swojej klatki. Tak więc po położeniu świnki na klawiaturę nie otrzymamy nic. Świnka będzie na niej siedzieć jakiś czas, a potem jak tylko się odsuniemy zejdzie z niej, podejdzie do myszki i odpali Quake ]I[. W końcy po to świnki zostały stworzone. Z powyższego powodu proponował bym urzyć do tworzenia dzieł, małego braciszka. Maluchy to dopiero wymiatają. Jednynym minusem jest to, ze nie ma ich w sklepach zoologicznych :( I to że szybko rosną. Szanse otrzymania wyżej pokazanego kibelka u dziecka w wieku 5 lat są już bliskie 0. :(Chyba, że obetniemy dziecku rączki, i zmysimy je do rysowania nosem :) (nie róbcie tego).

Napisano

WOW great work man :D

guinea-pig

po polskiemu to bedzie:

ŁAŁ GREJT ŁORK MEN łehłehłeh

SWINKA MORSKA

Napisano

co by tu powiedziec... takie juz rzeczy tu pisywano ze chyba powiem jedynie ze mam kota w prązki co pociska wszyskim co nie jest kotem. (ze mną włącznie)

Powiadomienie o plikach cookie

Wykorzystujemy cookies. Przeczytaj więcej Polityka prywatności

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.