Wodzumarcin Napisano 29 Grudzień 2008 Share Napisano 29 Grudzień 2008 (edytowane) Wlazł kotek na płotek... ale kotka już mi sie nie chcialo robic. softy blender, gimp Edytowane 3 Luty 2009 przez Wodzumarcin Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Touch Napisano 29 Grudzień 2008 Share Napisano 29 Grudzień 2008 Fajny klimat i widać, że sporo pracy przy detalu;) Bardzo ilustracyjny charakter pracki i samej stylizacji. Podoba się;) Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
adam_m Napisano 29 Grudzień 2008 Share Napisano 29 Grudzień 2008 Brakuje mi czegoś w tle, może kotka ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FF Napisano 29 Grudzień 2008 Share Napisano 29 Grudzień 2008 Bardzo fajnie to wygląda. Brakuje mi tylko głębi ostrości. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Korbol Napisano 29 Grudzień 2008 Share Napisano 29 Grudzień 2008 No bardzo ładnie. Dobry kadr, dobry klimat. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kliment woroszyłow Napisano 29 Grudzień 2008 Share Napisano 29 Grudzień 2008 ładne,moze dodał bym wiecej kontrastu jak to stare zdjęcia lubią mieć ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Orangegraphics Napisano 29 Grudzień 2008 Share Napisano 29 Grudzień 2008 aj no w sumie to jest piknie;) co miales osiagnac tym obrazkiem mysle ze osiagnales, ale leciutki DOF i kontrast rzeczywiscie bylyby in + Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wodzumarcin Napisano 30 Grudzień 2008 Autor Share Napisano 30 Grudzień 2008 Dzięki.Ciesze się ze pracka sie podoba. Z tym kontrastem to jest tak, ze niektóre stare zdjecia maja kontrast, a inne nie, a jeszcze inne sa przepalone, wiec próbowałem tak po środku. Zapomniałem dopisać ze tekstury i postprodukcja w gimpie, modeling i render w blenderze. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Eden-3d Napisano 30 Grudzień 2008 Share Napisano 30 Grudzień 2008 (edytowane) super mi sie bardzo podoba,dam 4**** Edytowane 30 Grudzień 2008 przez Eden-3d Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RaVirr Napisano 31 Grudzień 2008 Share Napisano 31 Grudzień 2008 W tle brakuje tylko reaktora atomowego;) Albo chociaż grzybka;D Też dam 4*:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mirach Napisano 31 Grudzień 2008 Share Napisano 31 Grudzień 2008 Mi sie tez podoba, nie dodam "ale brakuje..." :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mrkrzysiek Napisano 31 Grudzień 2008 Share Napisano 31 Grudzień 2008 ładna praca ale wolał bym zobaczyć to w kolorze, fajne modele :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wodzumarcin Napisano 1 Styczeń 2009 Autor Share Napisano 1 Styczeń 2009 O gwiazdki widzę to chyba od tej petardy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Levus Napisano 2 Styczeń 2009 Share Napisano 2 Styczeń 2009 Bardzo fajne:) Podoba mi się. Może jedynie render na wyższym samplingu by się przydał bo widać ząbki gdzieniegdzie, co psuje trochę efekt. 5* za prostotę pomysłu i dobre wykonanie. EDIT: minus za sterylny podpis zdjęcia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi