Napisano 29 Grudzień 200816 l Wlazł kotek na płotek... ale kotka już mi sie nie chcialo robic. softy blender, gimp Edytowane 3 Luty 200916 l przez Wodzumarcin
Napisano 29 Grudzień 200816 l Fajny klimat i widać, że sporo pracy przy detalu;) Bardzo ilustracyjny charakter pracki i samej stylizacji. Podoba się;) Pozdrawiam
Napisano 29 Grudzień 200816 l ładne,moze dodał bym wiecej kontrastu jak to stare zdjęcia lubią mieć ;)
Napisano 29 Grudzień 200816 l aj no w sumie to jest piknie;) co miales osiagnac tym obrazkiem mysle ze osiagnales, ale leciutki DOF i kontrast rzeczywiscie bylyby in +
Napisano 30 Grudzień 200816 l Autor Dzięki.Ciesze się ze pracka sie podoba. Z tym kontrastem to jest tak, ze niektóre stare zdjecia maja kontrast, a inne nie, a jeszcze inne sa przepalone, wiec próbowałem tak po środku. Zapomniałem dopisać ze tekstury i postprodukcja w gimpie, modeling i render w blenderze.
Napisano 30 Grudzień 200816 l super mi sie bardzo podoba,dam 4**** Edytowane 30 Grudzień 200816 l przez Eden-3d
Napisano 31 Grudzień 200816 l W tle brakuje tylko reaktora atomowego;) Albo chociaż grzybka;D Też dam 4*:)
Napisano 2 Styczeń 200916 l Bardzo fajne:) Podoba mi się. Może jedynie render na wyższym samplingu by się przydał bo widać ząbki gdzieniegdzie, co psuje trochę efekt. 5* za prostotę pomysłu i dobre wykonanie. EDIT: minus za sterylny podpis zdjęcia.