Skocz do zawartości

speedpainting 49: Architektura z wyobrazni 109 użytkowników zagłosowało

1. 1. speedpainting 49: Architektura z wyobrazni

• RaVirr
      27
    • witkowski
      26
    • heavymental
      2
    • Elvans
      4
    • bezio
      1
    • JeezBumpkin
      3
    • leszek_lenia
      8
    • bohater13
      6
    • serio
      6
    • Łukasz Jaskólski
      16
    • leander
      10

Aby zagłosować w tej ankiecie, prosimy się zalogować lub zarejestrować.

Featured Replies

Napisano

Tygodniowy speedpainting 49:

Architektura z wyobrazni

Zapraszamy do glosowania.

RaVirr

szopidlugopis.jpg

witkowski

4555copycopydf8.jpg

heavymental

architjk3.jpg

Elvans

Domekkopia.jpg?t=1230064110

bezio

index.php?get=1&f=1

JeezBumpkin

chatkalv3.jpg

leszek_lenia

architwp1.jpg

bohater13

architektura.jpg

serio

speedpainting32copyfy1.jpg

Łukasz Jaskólski

blokpi7.jpg

leander

arch11.jpg

• Odpowiedzi 12
  • Wyświetleń 3,9k
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Napisano

Witam w Nowym Roku!

Szkoda, że niema witkowskiego dworca, dla mnie to najlepsza praca, ale mimo wszystko głos i tak dla witka ;)

Napisano

RaVirr: Bardzo ciekawa praca plastycznie. I w kolorze i w kompozycji. Dam sie pokroic ze ptaki nie sa z wyobrazni. Przydala by sie troche lepiej dopracowana perspektywa. Trudno sie polapac czy wieza jest blizej czy dalej czy na jednej lini wobec budynku po prawej.

witkowski: namalowalbys cos sensownego w koncu.

heavymetal: dobry pomysl na plakat. patrzac na ta prace mysle ze fajnym rozwiazaniem bylo by stworzenie zabudowan na bryle glowy (patrz zamek szkieletora w he-manie).

elvans: nie jestem przekonany. moze troche wiecej wykonczen. moze schody prowadzace na kolejne pietra. moze gora bardziej rozbujana na wzor korzenia....

bezio: coz, widac ze poczatkujaca praca. fajnie ze pod spodem masz linie zbiegu. good job :D

JeezBumpkin: Super pomysl z budowla statkiem. Jest niezla skala, spoko perspektywa powietrzna, jest sensownie pokazana droga do budynku. Gdybys jeszcze zrobil bys to w perspektywie mialbys moj glos.

bohater13: niezly bladeruner. a gdzie architektura?

serio: super ilustracja. jednak żadne zabudowanie albo grupa mnie nie kreci...

Lukasz Jaskulski: Wydaje mi sie ze gdybys zrobil zbieg do dolu to bylby killer. Troche brakuje pokazania interesujacej bryly.

Leander: Bardzo chaotycznie niemniej zawalczyles z tematem. Widac skale. Jest roznorodnie zabudowana przestrzen. Mozemy sobie wyobrazac do czego sluza poszczegolne czesci budynku... Moj glos (lamany na JeezBumpkin)

Napisano

Ja na Łukasza:)

witkowski Ptaki faktycznie nie z wyobraźni, a zrysowane ze zdjęcia:) Ale to architektura miała być z wyobraźni :D:D

Napisano
  • Autor

Ja na witkowskiego. Mysle, ze dworcem by znokautowal konkurencje, ale zdecydowal sie na ten obrazek i pozostaje czekac na dogrywke ;)

Jako pomysl, to kurza lapa Elvansa najbardziej mi sie widzi. Kolorystycznie najfajniej u leszka_lenia.

witkowski: dzieki za komenty!

Napisano

Wahałem się między Leszkiem a Łukaszem, głos poszedł na tego pierwszego :)

Poziom prac w speedpainting'u coraz wyższy :)

Napisano

Widzę że sporo dobrych prac się w jednym miejscu zgromadziło ;), podobają mi się pomysły witkowskiego, Leandra oraz Łukasza i na niego leci mój głos.

//Pozdr.

Napisano

Głosowałem na Łukasza Jaskólskiego.

BTW - Czyżby w powietrzu wisiała kolejna dogrywka ? Na dwóch użytkowników oddano prawie połowę głosów, a głosy u nich rozkładają się bardzo równo...

Napisano

mnie rozwalił leszek_lenia ,choć wykadrował mocno temat ale i tak architektura ma styl. No i plastycznie konsekwentnie zaszalał, pozdro