Napisano 2 Styczeń 200916 l Hejka. W sumie to mam pytanie odnosnie rodzaju czcionki... Czy ktos z was spotkał sie z czcionka użytą w przypadku audicy R8?
Napisano 2 Styczeń 200916 l "BankGothic Md BT" kursywa pogrubiona - jak ją spłaszczyć to podobna cuś takiego: Edytowane 2 Styczeń 200916 l przez pecet
Napisano 2 Styczeń 200916 l to nie musi być standartowy font. Zazwyczaj nie jest. Jeśli chcesz mieć jak najbliżej to obrób w Illustratorze znak ale będziesz miał tylko znak oczywiście.
Napisano 2 Styczeń 200916 l z tego co wiem zadna audica nie ma swojej czcionki takze pozostaje szukac podobnej albo zrobic sobie samemu :)
Napisano 4 Styczeń 200916 l istnieją serwisy odnośnie typografii, gdzie możesz wrzucic to zdjecie i chłopaki co w tym siedza szybko CI znajdą taka czcionke. Niestety nie pamietam nazwy tych serwisow :/
Napisano 4 Styczeń 200916 l Ja bym to od ręki w Illustratorze machnął, bez zabaw w czcionkę. To nie skład do druku, tylko dwa znaki.
Napisano 4 Styczeń 200916 l heh, nie zakładajcie z góry, że hindusowi potrzebne tylko te dwie litery. Tego nie napisał :)
Napisano 7 Styczeń 200916 l Autor Hejka. Sorki za sporawe opoznienie ale chwile mnie nie było... Wiec dzięki za wszystkie posty.. Pecet dzięki za namiary (BankGothic Md BT) - podobna. I tak jak Swierszczu napisał - nie chodzi o te dwa znaczki tylko o cały font :) dwa znaczki to i maxowskimi spline'ami bym załatwił ;-) Liczyłem na to że jest taki rodzaj czcionki... Dzieki za pomoc. Edytowane 7 Styczeń 200916 l przez Hindus
Napisano 7 Styczeń 200916 l Hindus napewno jest to jakiś rodzaj czcionki najlepiej jak byś dostał materiały od Audi co do ich loga i czcionek tam napewno by się znalazła ta czcionka, popatrz an ich oficjalnej stronie czy czegoś takowego nie mają,