Tomala Napisano 3 Styczeń 2009 Share Napisano 3 Styczeń 2009 Na stronie http://www.pixologic.com/interview/epic/1/ pojawił się ciekawy wywiad z gościami z epic games na temat wykorzystania zbrusha przy produkcji GOW 2. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hindus Napisano 3 Styczeń 2009 Share Napisano 3 Styczeń 2009 Masakra ! dzieki za link. Najbardziej rozwalają mnie te zniszczone pancerne drzwi - masakra w detalach! btw - wałcz... to niedaleko :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KLICEK Napisano 3 Styczeń 2009 Share Napisano 3 Styczeń 2009 dzieki za link :) miazga Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mrkrzysiek Napisano 3 Styczeń 2009 Share Napisano 3 Styczeń 2009 byłem pierwszy z tym newsem tylko mój w "Twoich Wiadomościach" dałem:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tomala Napisano 3 Styczeń 2009 Autor Share Napisano 3 Styczeń 2009 A no fakt ale tam jest go bardzo ciężko odnaleźć bo z forum nie widać wcale a na głównej trzeba kliknąć poprzednie wiadomości żeby zobaczyć go na liście wiadomości oczekujących. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hindus Napisano 3 Styczeń 2009 Share Napisano 3 Styczeń 2009 who care xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mrkrzysiek Napisano 3 Styczeń 2009 Share Napisano 3 Styczeń 2009 Tomala dokładnie te wiadomości raczej się nie sprawdzają :) a co do modeli robią wrażenie napaćkali w ZB na max'a :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jacenty Napisano 4 Styczeń 2009 Share Napisano 4 Styczeń 2009 najlepsze jest ot ze oni gowa 2 w 2 lata robili i wcale nie tak duzym teamem. Na pocieszenie mozna sobie powiedziec ze jest jednyna taka firma w branzy .. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jacenty Napisano 4 Styczeń 2009 Share Napisano 4 Styczeń 2009 w ta gre obowiazkowo trzeba zagrac na dobrym monitorze lub tv hd Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PAINbringer Napisano 4 Styczeń 2009 Share Napisano 4 Styczeń 2009 Przez te dwa lata na widzenia z rodzinami wypuszczali ich pewnie tylko w pierwsze piątki miesąca ;) Respect Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kubi Napisano 4 Styczeń 2009 Share Napisano 4 Styczeń 2009 jak by nie było, są tam Polskie nazwiska w creditsach... PS ludzkie główki im troszkę plastikowo wyszły :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tomala Napisano 4 Styczeń 2009 Autor Share Napisano 4 Styczeń 2009 Zgadzam się z Tobą kubi, o ile detal na armorach przytłacza to sama organika przy człekokształtnych postaciach nie jest może taka mega wypasiona. Co nie znaczy że nie spełnia swojego zadania. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jacenty Napisano 4 Styczeń 2009 Share Napisano 4 Styczeń 2009 oni maja taki styl poprostu tych postaci "ludzi" i tyle. Mi tez sie to srednio podoba ale nieznaczy to ze im nie wyszlo... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nezumi Napisano 4 Styczeń 2009 Share Napisano 4 Styczeń 2009 Cos slychac o blaszanej wersji czy x360 only? Jedynka pojawila sie na piecyk... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jacenty Napisano 4 Styczeń 2009 Share Napisano 4 Styczeń 2009 marne szanse jedynka sie marnie sprzedawala na pc Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi