Bubu Napisano 6 Styczeń 2009 Napisano 6 Styczeń 2009 (edytowane) Taki tam golfik ;] W sumie to test nowego silnika renderujacego + troche Ps. Edytowane 6 Styczeń 2009 przez Bubu
pressenter Napisano 6 Styczeń 2009 Napisano 6 Styczeń 2009 Troszkę mi chyba światełko się nie komponuje, ale mogę się mylić, bo ogólnie baaardzo mi się podoba. A pochwal się co to za silnik?
pecet Napisano 6 Styczeń 2009 Napisano 6 Styczeń 2009 Ładnie, przed chwilą oglądałem na Twojej stronce ;) Enviroment też robiłeś czy to w całości zdjęcie?
Bubu Napisano 6 Styczeń 2009 Autor Napisano 6 Styczeń 2009 Myslalem, ze tylko ja nie spie o tej godz xD pressenter calkiem mozeliwe ze sie nie komponuje ;] Ja ta msie nie znam :D A silnik to HyperSho. Powiem, ze ciakawa ta zabawka ;] Pecet env to w calosci zdjecie, gdziez na netcar znalezione ;]
ReflectVision Napisano 6 Styczeń 2009 Napisano 6 Styczeń 2009 ........ i wlasnie zarabales mi envi pod audi :D ....
Gość ant-3d Napisano 6 Styczeń 2009 Napisano 6 Styczeń 2009 bardzo sie podobac ale jednak nie do konca. Troche samochod sie nie komponuje bo wystepuje tu efekt odciecia od tla. Samochod jak zyleta ostry a fotka to juz tak troche z innej parafi ostrosci :) Ten HyperSho to pod czym biega? Gratki :)
mrkrzysiek Napisano 6 Styczeń 2009 Napisano 6 Styczeń 2009 ładnie wyszło bardzo przyjemna sceneria model też niczego sobie, a co to za nowy silnik renderujący?
Bubu Napisano 6 Styczeń 2009 Autor Napisano 6 Styczeń 2009 (edytowane) http://www.bunkspeed.com/hypershot/ Dzieki za komenty. Na digu jest z kloszem tylko, ze starsza wersja xD bo nie zauwazylem i nie ten obrazek zuploadowalem.... zreszta tu tez na poczatku taki byl :D Edytowane 6 Styczeń 2009 przez Bubu 1
trosiek Napisano 6 Styczeń 2009 Napisano 6 Styczeń 2009 a co to za koło obok tylnego koła?:> nie no ogólnie fajnie. a ten hypershot pod maxa jest? bo chyba nie ;/
vision3d Napisano 6 Styczeń 2009 Napisano 6 Styczeń 2009 trosiek - niestety nie... a byloby pieknie:) bo programik naprawde fajnie liczy w czasie rzeczywistym. Noale zawsze przyda sie jako pomoc przy ustawieniach np. vray'a bo z powodzeniem to co sie ustawi w Hyperze mozna przeniesc. A co do rendera to bardzo ladny:) Tylko foto na tle troche jakby mocno skompresowane. pozdrawiam.
Touch Napisano 6 Styczeń 2009 Napisano 6 Styczeń 2009 dla relaksu po pracy pobawiłem się trochę Twoim golfikiem;) (pisz to usunę, jasna sprawa;) ) Możecie coś więcej o tym Hyperze napisać, albo podrzucić jakiś odsyłacz? Chociaż w zasadzie, to google też nie zawadzi;) No i, że renderek bardzo spoko mówić nie muszę;) Pozdr
Bubu Napisano 6 Styczeń 2009 Autor Napisano 6 Styczeń 2009 Touch niech zostanie ;] Widac, ze to Twoj styl :D zielonkawo ;) Odsylacz masz chyba na poprzedniej stronie bo dawalem.
mkeruj Napisano 6 Styczeń 2009 Napisano 6 Styczeń 2009 Touch, już Ty wiesz, co mam do powiedzenia. Weź coś wymęcz, wszyscy by skorzystali.
Touch Napisano 6 Styczeń 2009 Napisano 6 Styczeń 2009 Bubu, ale się ograniczam, zielono tylko na górze;p mkerju, nic nowego bym nie napisał;) Sharpen (tutaj tylko dla otoczenia), powielenie warstwy, zmiana blending mode (zależnie od pożądanego efektu). Na koniec tylko zabawa krzywymi i ewentualnie zanikanie efektu działania krzywych przez maskę. Tutaj masz trochę zieleni od góry, trochę ciemnego żółtego od dołu. Koniec;) Pozdr
dynia Napisano 9 Styczeń 2009 Napisano 9 Styczeń 2009 fajna sceneria, ładny model ale odbicie w wodzie przodu jakies dziwne mazaleś coś tam:)
Rekomendowane odpowiedzi