Skocz do zawartości

Featured Replies

Napisano

Taki tam golfik ;] W sumie to test nowego silnika renderujacego + troche Ps.

206186golf.jpg

thumb_4962c8ec7c915669440041.jpg

Edytowane przez Bubu

• Odpowiedzi 15
  • Wyświetleń 2,6k
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Napisano

Troszkę mi chyba światełko się nie komponuje, ale mogę się mylić, bo ogólnie baaardzo mi się podoba. A pochwal się co to za silnik?

Napisano

Ładnie, przed chwilą oglądałem na Twojej stronce ;) Enviroment też robiłeś czy to w całości zdjęcie?

Napisano
  • Autor

Myslalem, ze tylko ja nie spie o tej godz xD

pressenter calkiem mozeliwe ze sie nie komponuje ;] Ja ta msie nie znam :D A silnik to HyperSho. Powiem, ze ciakawa ta zabawka ;]

Pecet env to w calosci zdjecie, gdziez na netcar znalezione ;]

Napisano

bardzo sie podobac ale jednak nie do konca. Troche samochod sie nie komponuje bo wystepuje tu efekt odciecia od tla. Samochod jak zyleta ostry a fotka to juz tak troche z innej parafi ostrosci :) Ten HyperSho to pod czym biega? Gratki :)

Napisano
  • Autor

http://www.bunkspeed.com/hypershot/

Dzieki za komenty. Na digu jest z kloszem tylko, ze starsza wersja xD bo nie zauwazylem i nie ten obrazek zuploadowalem.... zreszta tu tez na poczatku taki byl :D

Edytowane przez Bubu

Napisano

a co to za koło obok tylnego koła?:> nie no ogólnie fajnie. a ten hypershot pod maxa jest? bo chyba nie ;/

Napisano

trosiek - niestety nie... a byloby pieknie:) bo programik naprawde fajnie liczy w czasie rzeczywistym. Noale zawsze przyda sie jako pomoc przy ustawieniach np. vray'a bo z powodzeniem to co sie ustawi w Hyperze mozna przeniesc. A co do rendera to bardzo ladny:) Tylko foto na tle troche jakby mocno skompresowane. pozdrawiam.

Napisano

dla relaksu po pracy pobawiłem się trochę Twoim golfikiem;)

206186golfpsgx6.jpg

(pisz to usunę, jasna sprawa;) )

Możecie coś więcej o tym Hyperze napisać, albo podrzucić jakiś odsyłacz? Chociaż w zasadzie, to google też nie zawadzi;)

No i, że renderek bardzo spoko mówić nie muszę;)

Pozdr

Napisano
  • Autor

Touch niech zostanie ;] Widac, ze to Twoj styl :D zielonkawo ;) Odsylacz masz chyba na poprzedniej stronie bo dawalem.

Napisano

Touch, już Ty wiesz, co mam do powiedzenia.

Weź coś wymęcz, wszyscy by skorzystali.

Napisano

Bubu, ale się ograniczam, zielono tylko na górze;p

mkerju, nic nowego bym nie napisał;) Sharpen (tutaj tylko dla otoczenia), powielenie warstwy, zmiana blending mode (zależnie od pożądanego efektu). Na koniec tylko zabawa krzywymi i ewentualnie zanikanie efektu działania krzywych przez maskę. Tutaj masz trochę zieleni od góry, trochę ciemnego żółtego od dołu. Koniec;)

Pozdr

Napisano

fajna sceneria, ładny model ale odbicie w wodzie przodu jakies dziwne mazaleś coś tam:)

Powiadomienie o plikach cookie

Wykorzystujemy cookies. Przeczytaj więcej Polityka prywatności