Napisano 13 Styczeń 200916 l Witam Zastanawia mnie od pewnego czasu jak można wyciągnąć modele z gier...
Napisano 13 Styczeń 200916 l roznymi programami i sposobami.... ps: jak szczegolowe pytanie zadasz, tak szczegolowa odpowiedz otrzymasz.
Napisano 13 Styczeń 200916 l Autor Dobrze...Więc jak wyciągnąć Model z Need for Speed`a Undercover Edytowane 16 Styczeń 200916 l przez Lubus
Napisano 17 Styczeń 200916 l Undercover działa pod DX9? Jak tak, to użyj programu 3D Ripper DX. Naciskasz PrintScreen i on zapisuje Ci scenę w .obj (max otworzy) bez tekstur i tylko to, co aktualnie renderuje karta. Pamiętaj, że takie działania mogą mieć cel tylko wglądowy. Wydłubane modele nie mogą być używane lub pokazywane gdziekolwiek, bo nie są Twoje... Edit: Zapomniałem o linku: http://www.deep-shadows.com/hax/3DRipperDX.htm Edytowane 17 Styczeń 200916 l przez 1nS
Napisano 19 Styczeń 200916 l Autor Da się z tym coś zrobić :D Czy niestety taki urok już tej aplikacji ;D Edytowane 20 Styczeń 200916 l przez Lubus
Napisano 27 Styczeń 200916 l Ciekawy temat dzięki bruneq chciałem sobie moją własną mini mini firme na początku jedna osobową która zajmuje się modyfikowaniem starym kultowych gier typu Driver i niewiedziałem jak podmienic dzięki jeszcze raz w jakim to jest języku napisane ?
Napisano 23 Luty 200916 l prawdopodobnei przez złe dobranie parametrow FOV kamery 1. więc jak to zrobić aby były ok ?? 2. są jeszcze jakieś programy tego typu ?? 3. sry że odświeżam już trochę stary temat .. 4. z góry dzięki za help'a !!
Napisano 30 Grudzień 20159 l Witam Przepraszam za tak wieki odkop. Chciałbym przyjrzeć się bliżej kilku modelom z gry dead space. Niestety gra nie chce do końca współpracować z programem 3d ripper dx. Na win 8.1 program się uruchamia ale nie odpala gry. Na win7 gra się uruchamia ale nie ma komunikatu o możliwości wciśnięcia f12, tzn. mogę sobie klikać ile wlezie, a zrzut i tak się nie robi. Ma ktoś pomysł jak temu zaradzić? Z góry dziękuje za pomoc.