Kolin101 Napisano 14 Styczeń 2009 Napisano 14 Styczeń 2009 Witam. Otóż szukam grafika który mógłby robić tekstury do gry. Gra to The Apocalipse: Slincer. Tekstury które będziesz/będziecie wykonywać są bardzo zróżnicowane. Od Zabrudzonego przypalonego i zarośniętego tynku przez jakieś tekstury zardzewiałego i obsyfionego metalu do prostych teksturek przypalonego drewna itp. Nie wiem teraz dokładnie czy jak zgłosisz /zgłosicie się to będziecie pracować w slincerze czy tylko będzie to pomoc przy projekcie. Odpowiedzi na to pytanie udzielę jeszcze dzisiaj za jakiś czas bądź dopiero jutro gdyż nie ma teraz przy komputerze naszego "kierownika" więc nie mogę się go zapytać. Myślę że nawet jeśli powie że tylko do pomocy to jeżeli sprawdzisz/sprawdzicie się w tej pracy to po jakimś powinien was przyjąć, oczywiście jeśli tylko byście chcięli. Pytania typu czy będzie za to jakieś wynagrodzenie po wydaniu gry itp proszę kierować do Jakuba Konickiego "Koniu", którego GG jest w moim podpisie, a nie do mnie gdyż naprawde tego nie wiem.
marmon Napisano 14 Styczeń 2009 Napisano 14 Styczeń 2009 Aha czyli zlecenie na duża robote a wynagrodzeniem jest... nic... ....ewentualnie nic ludzie zgłaszać się! naprawde...warto : )
Levus Napisano 14 Styczeń 2009 Napisano 14 Styczeń 2009 Aha czyli zlecenie na duża robote a wynagrodzeniem jest... nic... ....ewentualnie nic ludzie zgłaszać się! naprawde...warto : ) A co myślałeś, że w amatorskim projekcie dolarów Ci w kieszenie napchają?
Levus Napisano 14 Styczeń 2009 Napisano 14 Styczeń 2009 ile macie lat, tak sie zapytam... Masz w nicku jak wół napisane i zadajesz takie głupie pytania. Wstydź się.
Bruneq Napisano 15 Styczeń 2009 Napisano 15 Styczeń 2009 Cześc, Nazywam sie Kamil i tez mam 13 lat.... Levus...sry....myslalem ze to jego kieszonowe miesieczne a nie wiek:P
marmon Napisano 15 Styczeń 2009 Napisano 15 Styczeń 2009 A co myślałeś, że w amatorskim projekcie dolarów Ci w kieszenie napchają? Wole Euro : )
Kolin101 Napisano 15 Styczeń 2009 Autor Napisano 15 Styczeń 2009 (edytowane) ja akurat w teamie jestem najmłodszy reszta ma po 16 17 lat. Wiem że taki wiek na was wrażenia nie zrobi bo niektórzy na tym forum mają nawet po 30 i więcej więc dla nich jesteśmy tylko dzieciakami chcącymi zrobić grę. A co do wynagrodzenia już pisałem ze proszę o tym nie ze mną rozmawiac bo ja nic na ten temat nie wiem. Ja szukam tylko kogoś kto mógłby robić tekstury do modeli które będą w slincerze. Edytowane 15 Styczeń 2009 przez Kolin101
koziek Napisano 15 Styczeń 2009 Napisano 15 Styczeń 2009 No to młody jesteś ;] Imo na początku lepiej się pobawić w modowanie z gotowym silnikiem z dokumentacją. Taka sama szansa na wypłynięcie, a roboty mniej i lepszy efekt.
Kolin101 Napisano 15 Styczeń 2009 Autor Napisano 15 Styczeń 2009 my robimy na gotowym. Na ogre. A w ogóle to temat o tekstury a nie o całą grę ;d.
Rekomendowane odpowiedzi