McGregor Napisano 21 Styczeń 2009 Share Napisano 21 Styczeń 2009 kolejny obrazek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
elimo Napisano 21 Styczeń 2009 Share Napisano 21 Styczeń 2009 bardzo mi się podoba - klimacik świetny, rusza w czym dzieło wykonane? modele własne? pzdr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
norden Napisano 21 Styczeń 2009 Share Napisano 21 Styczeń 2009 bardzo fajne .... co prawda nie widziałem nigdy chmur tego typu zawieszonych tak nisko ale czasem łamanie niektórych zasad sprawia ze praca jest lepsza i bardziej efektowna jak w tym przypadku... szkoda że mgła na horyzoncie za statkiem jest taka jednolita nom i tafla oceanu taka nierealistyczna za bardzo poszarpana nieco Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
g0od Napisano 21 Styczeń 2009 Share Napisano 21 Styczeń 2009 Chyba trochę za bardzo podostrzone, do wody można się niby czepiać... ale nie będę, bo praca przyjemna w odbiorze :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Touch Napisano 21 Styczeń 2009 Share Napisano 21 Styczeń 2009 Fajny klimat pracy, troszkę gorsze wykonanie;) Światło, materiały, background do podrasowania. Pies też wygląda odrobinę jakby dostał skurczu mięśni;) Pozdr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
forestt Napisano 21 Styczeń 2009 Share Napisano 21 Styczeń 2009 Cześć, bardzo ciekawa praca, fajny klimat, strony technicznej się nie czepiam:-) Pozdr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Korbol Napisano 21 Styczeń 2009 Share Napisano 21 Styczeń 2009 No ciekawie to wygląda, tylko jakaś krzywda stała się morzu, ziemi i drzewku. Pociągnąłeś to jakimś filtrem w szopie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szczery. Napisano 21 Styczeń 2009 Share Napisano 21 Styczeń 2009 Nie no fajne ale pies wygląda jakby... bez urazy ale tak wygląda przez ułożenie tylnych nóg. A reszta chyba lekko przepalona. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Loki Napisano 21 Styczeń 2009 Share Napisano 21 Styczeń 2009 przesadziłeś z fotoszopem - pomysł fajny, o psie wszyscy już pisali. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
skynyrd Napisano 21 Styczeń 2009 Share Napisano 21 Styczeń 2009 Mi sie podoba - moglbys napisac jak robione, bylo by milo. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
_Arti_ Napisano 21 Styczeń 2009 Share Napisano 21 Styczeń 2009 Kurde, chciałbym coś takiego zrobić, z takim klimatem, ale nie chce mi się x] PS Pies rules xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
09121986 Napisano 21 Styczeń 2009 Share Napisano 21 Styczeń 2009 Good Job ;) ma swój klimat Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
McGregor Napisano 22 Styczeń 2009 Autor Share Napisano 22 Styczeń 2009 Robiłem co mogłem z chmurami, nie wyszły jak chciałem. Faktycznie po zmniejszeniu zbyt wyostrzyłem, a pies może faktycznie to robi- na dworze każdy może. Soft- niedoceniany i lekceważony na tym forum VUE Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
J|L Napisano 22 Styczeń 2009 Share Napisano 22 Styczeń 2009 klimatyczna scenka ma cos w sobie i czegos jej brak :] moglbys zarzucic jakimis siatkami ? nie koniecznie na kuter :] jeszcze raz klimatycznascenka pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ania Napisano 22 Styczeń 2009 Share Napisano 22 Styczeń 2009 Przyjemna i klimatyczna scenka, tylko trochę zbyt ostra. Myślałam że vue jest tylko do krajobrazów, te dwie postacie też są zrobione w vue? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zajacowo Napisano 22 Styczeń 2009 Share Napisano 22 Styczeń 2009 Tak jak wszyscy -pracka klimatyczna i nastrojowa przez co można sobie odpuścić skupianie sie na detalach. Fotorealizm jak widać nie zawsze wskazany:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
McGregor Napisano 22 Styczeń 2009 Autor Share Napisano 22 Styczeń 2009 Dzięki, postacie zaimportowane z posera Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi