Napisano 21 Styczeń 200916 l bardzo mi się podoba - klimacik świetny, rusza w czym dzieło wykonane? modele własne? pzdr
Napisano 21 Styczeń 200916 l bardzo fajne .... co prawda nie widziałem nigdy chmur tego typu zawieszonych tak nisko ale czasem łamanie niektórych zasad sprawia ze praca jest lepsza i bardziej efektowna jak w tym przypadku... szkoda że mgła na horyzoncie za statkiem jest taka jednolita nom i tafla oceanu taka nierealistyczna za bardzo poszarpana nieco
Napisano 21 Styczeń 200916 l Chyba trochę za bardzo podostrzone, do wody można się niby czepiać... ale nie będę, bo praca przyjemna w odbiorze :)
Napisano 21 Styczeń 200916 l Fajny klimat pracy, troszkę gorsze wykonanie;) Światło, materiały, background do podrasowania. Pies też wygląda odrobinę jakby dostał skurczu mięśni;) Pozdr
Napisano 21 Styczeń 200916 l Cześć, bardzo ciekawa praca, fajny klimat, strony technicznej się nie czepiam:-) Pozdr
Napisano 21 Styczeń 200916 l No ciekawie to wygląda, tylko jakaś krzywda stała się morzu, ziemi i drzewku. Pociągnąłeś to jakimś filtrem w szopie?
Napisano 21 Styczeń 200916 l Nie no fajne ale pies wygląda jakby... bez urazy ale tak wygląda przez ułożenie tylnych nóg. A reszta chyba lekko przepalona.
Napisano 21 Styczeń 200916 l Kurde, chciałbym coś takiego zrobić, z takim klimatem, ale nie chce mi się x] PS Pies rules xD
Napisano 22 Styczeń 200916 l Autor Robiłem co mogłem z chmurami, nie wyszły jak chciałem. Faktycznie po zmniejszeniu zbyt wyostrzyłem, a pies może faktycznie to robi- na dworze każdy może. Soft- niedoceniany i lekceważony na tym forum VUE
Napisano 22 Styczeń 200916 l klimatyczna scenka ma cos w sobie i czegos jej brak :] moglbys zarzucic jakimis siatkami ? nie koniecznie na kuter :] jeszcze raz klimatycznascenka pozdro
Napisano 22 Styczeń 200916 l Przyjemna i klimatyczna scenka, tylko trochę zbyt ostra. Myślałam że vue jest tylko do krajobrazów, te dwie postacie też są zrobione w vue?
Napisano 22 Styczeń 200916 l Tak jak wszyscy -pracka klimatyczna i nastrojowa przez co można sobie odpuścić skupianie sie na detalach. Fotorealizm jak widać nie zawsze wskazany:)