Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 65
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Napisano

Jaś zapowiada sie ciekawie... mam nadzieję, że małgosia będzie równie fajnie wykonan... Pracuj, Pracuj, a dużo w życiu osiągniesz... jeśli chodzi o błędy - to chyba te dwie połówki jego twarzy są chyba niedokładnie zespawanie (chociaż mogę sie mylić)...

a może którąś kobietę już wymodelowaną przez urzytkowników forum ochrzcimy Małgosią :D ??

Napisano

Bardzo ladnie. Moze ucho powinno byc troche wieksze u gory, a zwezone na dole - [na widoku z lewej].

Zapowiada sie naprawde ciekawie... a ja czekam na Malgosie ;).

Napisano

rdo te połowki nie są w ogóle zespawana dlatego to tak dziwnie wygląda.

Co do nosa to chyba rzeczywiście troche za wąski no i ucho też do porawki.

Napisano

ładna siatka! A dlaczego przypomina Bruce\'a Willisa? Bo ma za krotki nosek :) Ale zostaw tak, nie wszyscy sa cudownie proporcjonalni.

Popraw takze galki oczne - w widoku siatki z przodu spadaja do dolu, powinno byc dokladnie odwrotnie...

Pozdro

Marek

Napisano

ja tam nie wnikam w dokladny ksztalt glowy ale moglby ten jas miec wiekszy pojemnik na mozg (w stosunku do twarzy, abstrachujac od proporcji wobec ciala)

greets

Napisano

Hmmm, zapowiada się naprawdę ciekawie. Wyłapujesz błędy, dbasz o ciekawe detale. Naprawdę dobrze wyglądają paski i torba. Gratulacje i czekam na rozwój projektu.

Napisano

Fajnie, fajnie. Pokaż łuk:] Tylko masz troszke za mocno zarysowane scięgna (czy co to jest) na rękach.

Tak jak napisał Gotham - bardzo fajnie wyglądaja te paski i klamry.

Napisano

Dzięki za opinie. Łuk pokaże niedługo bo narazie jest w fazie produkcji :). A co do ściągień to miały to być żyły. Może troche za mocno uwydatnione.

Napisano

kozioo je się na łukach za bardzo nie znam ale z tego co sobie teraz przeczytałem na google to wychodzi mi że będzie to łuk refleksyjny.:)

Napisano

Hehe:) Fajnie, ja refleksa sobie niedługo kupuje. Będe sobie sztrzelał;) Powiedz mi jeszcze (jak chcesz oczywiście) jak robiłeś ten kaftan? Displacem, czy modelowałeś?

Napisano

to jest mysliwy czy jakis zolnierz (sorki za pytanie - nie znam sie na tym :P) ? bo jak mysliwy to moze by mu sie jakis zajac czy dwa przydaly przy pasie ?

bardzo fajny model, nietuzinkowy bym rzekl :)

Napisano

wow narscze postac w wipie po tych autach i przepiekna do tego gratuluje!! model piekny pelno ciekawych sczegolikow i nieprzeladowany ...

nic tylko patrzec i sie uczyc

Napisano

Hmmm, wymodelowanie takiej budowy kaftana to raczej nie był dobry pomysł (raczej na pewno ;) ), modelujesz go pod rig, a to można troszkę przyrównać do zalania sobie stóp betonem.

Napisano

Gotham a jaką budowę byś proponował żeby uzyskać podobny efekt a jednocześnie żeby przy rigu nie wychodziły żadne babole.

Napisano

Hmmm, z jednej strony prosił by się nowoczesny displace... On zapewnił by identyczny efekt, ale osobiście zdecydował bym się na wyjście z bumpem + ładnie namalowana mapa koloru. Naprawdę efekt tych wybrzuszeń będzie jeszcze lepszy tylko te hmmm drobne góreczki (?) nie wyjdą tak przekonująco, ale nie sądzę aby zbytnio zwracały uwagę. Sam kaftan naprawdę powinieneś zrobić jeszcze raz z mocnym uwzględnieniem topologii siatki pod rig oraz opinających pasków, widać że chciałeś uwzględnić ich wpinanie się w materiał ale wyszło tak jakby kaftan był z baaardzo grubej skóry albo miał pod spodem metalowe płyty.