Napisano 7 Marzec 200421 l Narysowałem w Photopaint taką kulke:). Jak się pewnie domyślacie w ramach nauki. Pokazuję ją, żebyście ocenili co nadal robię źle, na co powinienem uważać itp.:).
Napisano 7 Marzec 200421 l sorry, co to jest?? mi sie to tylko z flagą Japoni kojarzy... ale jezeli to ma byc tylko \"kulka\" to niejest ona zbyt kulista ;) Konstruktywnie powiem tylko ze cieniowanie czernia to niejest najlepszy pomysl... moze jakies lamane kolory, zimniejsze... zreszta co tu pisc... to tylko kulka... :D
Napisano 7 Marzec 200421 l Autor No dobra... kulista to może ona nie jest ale rysowałem wszytko myszką bez użycia żadnych obiektów geometrycznych:). A co do tego cieniowania to jak to najlepiej zrobić? Ja zacząłem od czerwonego a potem malowałem coraz ciemniejszymi odcieniami.
Napisano 8 Marzec 200421 l wlacz gi. daj bounce na 2 lub wiecej. z color bleedingiem bedzie ciekawej.
Napisano 8 Marzec 200421 l Eee..myślałem ,ze Cie ładniej zjadą.Zawiodłem sieę na... Was ,forumowicze ;P
Napisano 9 Marzec 200421 l Chmm rozumiem ze to jest wip - martwa natura?. początek jabłuszka juz masz tylko trochę profil popraw i ogonek dorysuj:]
Napisano 9 Marzec 200421 l Autor To nie żaden wip tylko prosty rysunek, żebym wiedział co robię źle w podstawach, nie rysowałem niczego większego bo poco potem wszystko poprawiać gdy się dowiem że jest źle?