Lucas Napisano 7 Marzec 2004 Napisano 7 Marzec 2004 Narysowałem w Photopaint taką kulke:). Jak się pewnie domyślacie w ramach nauki. Pokazuję ją, żebyście ocenili co nadal robię źle, na co powinienem uważać itp.:).
Mateusz Napisano 7 Marzec 2004 Napisano 7 Marzec 2004 sorry, co to jest?? mi sie to tylko z flagą Japoni kojarzy... ale jezeli to ma byc tylko \"kulka\" to niejest ona zbyt kulista ;) Konstruktywnie powiem tylko ze cieniowanie czernia to niejest najlepszy pomysl... moze jakies lamane kolory, zimniejsze... zreszta co tu pisc... to tylko kulka... :D
Lucas Napisano 7 Marzec 2004 Autor Napisano 7 Marzec 2004 No dobra... kulista to może ona nie jest ale rysowałem wszytko myszką bez użycia żadnych obiektów geometrycznych:). A co do tego cieniowania to jak to najlepiej zrobić? Ja zacząłem od czerwonego a potem malowałem coraz ciemniejszymi odcieniami.
gelart Napisano 8 Marzec 2004 Napisano 8 Marzec 2004 hmm moze najpierw wez cos konkretnego narysuj ??
SansSerif Napisano 8 Marzec 2004 Napisano 8 Marzec 2004 wlacz gi. daj bounce na 2 lub wiecej. z color bleedingiem bedzie ciekawej.
Paul_PL Napisano 8 Marzec 2004 Napisano 8 Marzec 2004 Eee..myślałem ,ze Cie ładniej zjadą.Zawiodłem sieę na... Was ,forumowicze ;P
SansSerif Napisano 8 Marzec 2004 Napisano 8 Marzec 2004 a i wywal dofa albo popraw bo za bardo rozmywa krawedzie
ikim Napisano 9 Marzec 2004 Napisano 9 Marzec 2004 Chmm rozumiem ze to jest wip - martwa natura?. początek jabłuszka juz masz tylko trochę profil popraw i ogonek dorysuj:]
Lucas Napisano 9 Marzec 2004 Autor Napisano 9 Marzec 2004 To nie żaden wip tylko prosty rysunek, żebym wiedział co robię źle w podstawach, nie rysowałem niczego większego bo poco potem wszystko poprawiać gdy się dowiem że jest źle?
Rekomendowane odpowiedzi