chia Napisano 8 Marzec 2004 Share Napisano 8 Marzec 2004 wyduszam ostatnie poty z mojego renesansowego (jak to powiedzial pewnien forumowicz) komputerka. moja trzecia praca w maxie, zrobiona dwa dni temu,- bedaca wynikiem skumulowania sie wielu pomyslow ostatnio bladzacych po moim umysle :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SansSerif Napisano 8 Marzec 2004 Share Napisano 8 Marzec 2004 WOW. GOOD WORK!!! :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mateusz Napisano 8 Marzec 2004 Share Napisano 8 Marzec 2004 no no... bardzo ladnie... ma to klimat... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Damian Napisano 8 Marzec 2004 Share Napisano 8 Marzec 2004 Za jasno, miękkie cienie by sie przydały, szafa sie przewrociła? chaynik z maxa:), no i jaks textora na scianch i podlodze by sie przydała, reszta jest spox, ale tu jeszcze duzo PRACY jest! :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
chia Napisano 8 Marzec 2004 Autor Share Napisano 8 Marzec 2004 Damian:moze ostatnio z braku swiatla zrobilam lekkie ambientowe przejasnienie:] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Damian Napisano 8 Marzec 2004 Share Napisano 8 Marzec 2004 avatar tez masz \"przejasniony\" :D spoko, płeć piękna ma prawo do rozpromieniania scen, to jedna z jej zalet :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MareG Napisano 8 Marzec 2004 Share Napisano 8 Marzec 2004 No no Chia - SLICZNE! Chociaz zobaczyc tak mily akcent VIZki pod koniec ciezkiej niedzieli uplywajacej na ciaglym wciskaniu F11 i ciaglym niekonczacym sie poprawkom i ciaglemu niezadowoleniu wynikajacemu z testowych renderow!!! Ach moze przyprawic o delikatna depreske :) Tak czy inaczej milo zobaczyc cos ładnego i Twojego... Pozdrowionka Marek P.S. Avatar jest dobry - just HiKey :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MareG Napisano 8 Marzec 2004 Share Napisano 8 Marzec 2004 ... w trzecim ujeciu koniecznie ucialbym z prawej a dodal z lewej! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
chia Napisano 8 Marzec 2004 Autor Share Napisano 8 Marzec 2004 to mile i mobilizujace.. iii, wciagajace;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
little-ninja Napisano 8 Marzec 2004 Share Napisano 8 Marzec 2004 taaa co do swiatelka to tez bym pod damiankiem sie podpisal(co do avatarka tez:D) cieplego filterka brakuje ...ale wnetrze jak najbardziej kuszace...hy,hy pozdrowionka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fotoas Napisano 8 Marzec 2004 Share Napisano 8 Marzec 2004 trzecie ujeci e mi najbardziej podchodzi.. jedyne co bym tu poprzestawial to: pokazal wiecej tej lampki po levej, bo jest ucieta tak ni w 5 ni w 9 wymienil czajnik na jakis w klimacie reszty, bo ten maxowy jest raczej bezplciowy moze troszke by poduszeczki powgniatac w ziemie ?? ale calosc jest w ladnym klimacie... ladny projekcik :) pozdrawiam FotoAs Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
leander Napisano 8 Marzec 2004 Share Napisano 8 Marzec 2004 Widać w całości kobiecą rękę.. i lekkość. Brakuje tego w pracach na forum. Chia, czekamy na czwartą, piatą i kolejne prace w maxie :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Phantom Napisano 8 Marzec 2004 Share Napisano 8 Marzec 2004 witam...:) rendery są oczywiście bardzo ładne...ale stylizacja na chińskie wnętrze chyba baardzo nie dokończona :) Szczerze to bardziej cieszyłbym się gdybym odwiedził właśnie wip :) pozdrawiam... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
chia Napisano 8 Marzec 2004 Autor Share Napisano 8 Marzec 2004 dziekuje za wszelkie uwagi :-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zombo master Napisano 8 Marzec 2004 Share Napisano 8 Marzec 2004 znam chyba ten czajniczek??:lol: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Batou Napisano 9 Marzec 2004 Share Napisano 9 Marzec 2004 Bardzo przyjemnie się patrzy na te rendery. Oszczędne, ładne, \"miękkie\". Rzadko spotykana kombinacja na tym forum :). Na pierwszym renderze drzwi po prawej wyglądają \"delikatnie mówiąc\" dziwnie. Biała podłoga. Ciekawie to wygląda. Przydała by się jakaś fakturka (na ściany i sufit też). Teraz będę się czepiał. Nie pasuje mi oświetlenie. Szczególnie na tarasie. Po roślinkach widać, że pogoda jest słoneczna. Tymczasem leżaki nie rzucają cieni. Dziwne. Poza tym taras jest słabiej oświetlony niż wnętrze. Według mnie lepiej by było gdyby to taras był mocno oświetlony (może nawet trochę prześwietlony z jakimś glow`em). Wnętrze zrobiłbym ciemniejsze. Trudno to wyjaśnić ale po prostu \"nie czuję\" tego oświetlenia. Ogólnie bardzo ładnie :). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
LISEK Napisano 9 Marzec 2004 Share Napisano 9 Marzec 2004 Po moim skumulowaniu pomyslow nie moglibyscie na to patrzec :)... Nawet zgrabny domek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
t0m3k Napisano 9 Marzec 2004 Share Napisano 9 Marzec 2004 to mi sie podoba, moze lekko przeswietlone ale poza tym jest ok sam ostatnio zaczalem robic pokoik w orientalnym stylu i mam pytanie do autorki: z Twoich postow wynika ze pomysly na wnetrze i przedmioty mialas z glowy, ale znasz moze jakas ciekawa stronke z projektami takich wlasnie wnetrz na ktorych mozna by sie wzorowac? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
chia Napisano 9 Marzec 2004 Autor Share Napisano 9 Marzec 2004 t0m3k: niestety nie znam takowych. mnie inspirowaly same meble lub przedmioty majace smaczek chinszczyzny. wyobrazilam sobie wnetrze w jakim chcialabym je umiejscowic...i oto efekt :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Paul_PL Napisano 10 Marzec 2004 Share Napisano 10 Marzec 2004 A to jest wogle skończone? Słabe...wszystko słabe...i puste. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi