Gość stempek666 Napisano 29 Styczeń 2009 Napisano 29 Styczeń 2009 Hej! Chciałem Wam zaprezentować nie dokończoną pracke... W najbliższej przyszłości mam zamiar dodać jakieś otoczenie.. i zrobić z tego wycinek jakiegoś śląskiego osiedla......czas pokarze :-) 3ds Max, VRay, Photoshop (zabawa z kontrastami) Za komentarze z góry dziękuje!
Sebastian Ozga Napisano 29 Styczeń 2009 Napisano 29 Styczeń 2009 Wygląda jak spod Skanline'a, ale to WIP, więc czekam na dalsze postępy - rozumiem, że oświetlenie i materiały dopiero przed Tobą.
blomd Napisano 29 Styczeń 2009 Napisano 29 Styczeń 2009 Może być :-) , ale musisz jeszcze popracować nad materiałami, szczególnie dachu. powodzenia
KamillM Napisano 29 Styczeń 2009 Napisano 29 Styczeń 2009 Tam na rogu wygląda jakby mapowanie się rozjechało. To samo na rynnach i na cegłach pod oknami - chyba ciut inaczej powinno to wyglądać. Ale ogólnie podoba mi się :)
Faun Napisano 29 Styczeń 2009 Napisano 29 Styczeń 2009 dachówki płaskie, widać, że to nałożona tekstura na gładką powierzchnię
Camel Napisano 29 Styczeń 2009 Napisano 29 Styczeń 2009 Ten budynek jest niezły! Jak robisz te wyłomy? :D
adam_m Napisano 30 Styczeń 2009 Napisano 30 Styczeń 2009 Ta dziura w tynku wygląda sztucznie, jakby była specjalnie wycięta. Cegły wyglądają jak by była naklejona tapeta (płasko, idealnie równiutko). Mapowanie rynny... hm :(
halset Napisano 31 Styczeń 2009 Napisano 31 Styczeń 2009 Ja jeszcze od siebie dodam że rynna wisi w powietrzu (albo trzyma się jedynie na rurze spustowej). Widać to po cieniu na 2 renderze.
Rekomendowane odpowiedzi