Napisano 29 Styczeń 200916 l Hej! Chciałem Wam zaprezentować nie dokończoną pracke... W najbliższej przyszłości mam zamiar dodać jakieś otoczenie.. i zrobić z tego wycinek jakiegoś śląskiego osiedla......czas pokarze :-) 3ds Max, VRay, Photoshop (zabawa z kontrastami) Za komentarze z góry dziękuje!
Napisano 29 Styczeń 200916 l Wygląda jak spod Skanline'a, ale to WIP, więc czekam na dalsze postępy - rozumiem, że oświetlenie i materiały dopiero przed Tobą.
Napisano 29 Styczeń 200916 l Może być :-) , ale musisz jeszcze popracować nad materiałami, szczególnie dachu. powodzenia
Napisano 29 Styczeń 200916 l Tam na rogu wygląda jakby mapowanie się rozjechało. To samo na rynnach i na cegłach pod oknami - chyba ciut inaczej powinno to wyglądać. Ale ogólnie podoba mi się :)
Napisano 30 Styczeń 200916 l Ta dziura w tynku wygląda sztucznie, jakby była specjalnie wycięta. Cegły wyglądają jak by była naklejona tapeta (płasko, idealnie równiutko). Mapowanie rynny... hm :(
Napisano 31 Styczeń 200916 l Ja jeszcze od siebie dodam że rynna wisi w powietrzu (albo trzyma się jedynie na rurze spustowej). Widać to po cieniu na 2 renderze.