ptaszek Posted February 5, 2009 Share Posted February 5, 2009 (edited) Moja Mama lubi dziadki do orzechow, a moj Tata tak wyglada :] Praca zrobiona w ok. 3-4h raczej dla żartu i ku uciesze mojej Mamy. Pozdrawiam :) wersja z orzechem w papie :) http://img205.imageshack.us/img205/1383/nnv2smalluf2.jpg duzy z orzechem: http://img205.imageshack.us/img205/7186/nnv2qh9.jpg Edited February 6, 2009 by ptaszek Link to comment Share on other sites More sharing options...
mafida Posted February 5, 2009 Share Posted February 5, 2009 Che che fajny,wsadż mu orzecha jeszcze;) Link to comment Share on other sites More sharing options...
JohnZi Posted February 5, 2009 Share Posted February 5, 2009 Che che fajny,wsadż mu orzecha jeszcze;) zboczeniec:P chyba sie za vardzo swieci to drewienko Link to comment Share on other sites More sharing options...
ptaszek Posted February 6, 2009 Author Share Posted February 6, 2009 (edited) dzieki chlopaki :) orzecha dam jutro jak znajde pare minut :) Edited February 6, 2009 by ptaszek Link to comment Share on other sites More sharing options...
mis3k Posted February 6, 2009 Share Posted February 6, 2009 rozumiem, że go dla jaj zrobiłeś, niewiele się narobiłeś przy tym, prosty jak obsługa cepa, więc nie ma co oceniać. Na kasku ci się przepaliło. Link to comment Share on other sites More sharing options...
chudy Posted February 6, 2009 Share Posted February 6, 2009 Dziadek do orzechów ze strabaga? :P heheh. Link to comment Share on other sites More sharing options...
hcpiter Posted February 6, 2009 Share Posted February 6, 2009 Naprawde nie ma co oceniac prymitywne obiekty poskladane ze soba i jeszcze kask przepalony. Jakis dodatek ciekawy moze dodaj do tego bo narazie nic nie przyciaga uwagi a raczej ja odpycha. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Korbol Posted February 6, 2009 Share Posted February 6, 2009 Bardzo najs dziadzia :] Link to comment Share on other sites More sharing options...
Filip Posted February 6, 2009 Share Posted February 6, 2009 Fajna praca, gdyby jeszcze poprawić te obicia to byłaby jeszcze lepsza. Link to comment Share on other sites More sharing options...
mis3k Posted February 6, 2009 Share Posted February 6, 2009 ***** jak nic... tylko orzecha dodaj... Link to comment Share on other sites More sharing options...
mirach Posted February 6, 2009 Share Posted February 6, 2009 A mi sie podoba, materialy fajnie wyszly, zwlaszcza twarz. Troche wspolczuje ze twoj tata tak wyglada... ;) Link to comment Share on other sites More sharing options...
ptaszek Posted February 6, 2009 Author Share Posted February 6, 2009 hehehe :D dzieki chlopaki :) zaraz wrzucam up'a z orzeszkiem w takim razie. Mialem nie poswiacac temu wiecej czasu, ale skoro mowicie ze orzech to mus no to mus :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
ptaszek Posted February 6, 2009 Author Share Posted February 6, 2009 ok dodalem :) mam nadzieje ze wybaczycie mi bump zamiast displ w orzechu :P Link to comment Share on other sites More sharing options...
Matchias Posted February 6, 2009 Share Posted February 6, 2009 Dziadu pierwsza klasa, ale orzech w gębie wygląda jakby był wklejony, ja bym go wywalił i zostawił tylko te na podłożu i dodał więcej łupin. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ptaszek Posted February 6, 2009 Author Share Posted February 6, 2009 dzieki :) szczerze mowiac tez tak zauwazylem ze cos nie tak.. mialem juz nie zmieniac, ale skoro tak to zrobie ten ostatni upload :) ciesze sie ze sie podoba :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts