Pablo Napisano 9 Marzec 2004 Share Napisano 9 Marzec 2004 Witam, dawna pracka, robiona na Challenge u Evermotion...ogolnie slaba bo nie czasu na nia za wiele nie przeznaczylem...to tyle. pozdr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Falcrum Napisano 9 Marzec 2004 Share Napisano 9 Marzec 2004 Artyści (abstrakcjiniści) byliby zachwyceni...:P Tak na serio to całkiem dobra praca, ale jak sam wiesz dość znacznie odbiega od oryginału...:| Mogłeś się jeszcze trochę pobawić nad nią...ale co tam będę się rozpisywał :D Nie jestem osobą, która by mogła wytykać pierdoły...samemu dużo mi brakuje...:| Pozdr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Toudajew Napisano 10 Marzec 2004 Share Napisano 10 Marzec 2004 WOW :o pracka SUPER Bardzo mi sie podoba, pewnie jakis menel wyrzucil winko do stawu kilkanascie lat temu :D pracuj tak dalej pozdrawiam [piwo] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Damian Napisano 10 Marzec 2004 Share Napisano 10 Marzec 2004 wystarczy ze zdejmiesz bumpa troche z tej wody a mi sie juz bedzie podobać :) do orginalu rzeczywiscie daleko, ale i tam mi sie podoba (tzn. bedzie podobac jak zdejmiesz bumpa):) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pierzak Napisano 10 Marzec 2004 Share Napisano 10 Marzec 2004 Nie wiem który poziom abstrakcji chciałeś osiągnąć ale pewnie ci się udalo. Nie wiem co to jest to biąłe obok butelki. czyjś ząb? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pablo Napisano 10 Marzec 2004 Autor Share Napisano 10 Marzec 2004 To mialobyc \"coś\" plywającego :) pozdr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DarCon Napisano 10 Marzec 2004 Share Napisano 10 Marzec 2004 hmmmmmmmm nie widzę !!!ciemność ,ciemność widzę a nie obrazek ! może jakiś bład się wkradł :( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ebor Napisano 10 Marzec 2004 Share Napisano 10 Marzec 2004 Ja obrazek widze :) No i jest OK, tylko ta woda taka gęsta się wydaje :| . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi