Napisano 9 Marzec 200421 l Witam, dawna pracka, robiona na Challenge u Evermotion...ogolnie slaba bo nie czasu na nia za wiele nie przeznaczylem...to tyle. pozdr
Napisano 9 Marzec 200421 l Artyści (abstrakcjiniści) byliby zachwyceni...:P Tak na serio to całkiem dobra praca, ale jak sam wiesz dość znacznie odbiega od oryginału...:| Mogłeś się jeszcze trochę pobawić nad nią...ale co tam będę się rozpisywał :D Nie jestem osobą, która by mogła wytykać pierdoły...samemu dużo mi brakuje...:| Pozdr
Napisano 10 Marzec 200421 l WOW :o pracka SUPER Bardzo mi sie podoba, pewnie jakis menel wyrzucil winko do stawu kilkanascie lat temu :D pracuj tak dalej pozdrawiam [piwo]
Napisano 10 Marzec 200421 l wystarczy ze zdejmiesz bumpa troche z tej wody a mi sie juz bedzie podobać :) do orginalu rzeczywiscie daleko, ale i tam mi sie podoba (tzn. bedzie podobac jak zdejmiesz bumpa):)
Napisano 10 Marzec 200421 l Nie wiem który poziom abstrakcji chciałeś osiągnąć ale pewnie ci się udalo. Nie wiem co to jest to biąłe obok butelki. czyjś ząb?
Napisano 10 Marzec 200421 l hmmmmmmmm nie widzę !!!ciemność ,ciemność widzę a nie obrazek ! może jakiś bład się wkradł :(
Napisano 10 Marzec 200421 l Ja obrazek widze :) No i jest OK, tylko ta woda taka gęsta się wydaje :| .