prrrszalony Napisano 17 Maj 2010 Share Napisano 17 Maj 2010 Tak, widzę :D Dzięki :* Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Leru Napisano 18 Maj 2010 Share Napisano 18 Maj 2010 nie działa ten skrypcik, ciągle widzę posty reanimatora. mi dziala, bo twoich nie widze. Epic WIN! :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
biglebowsky Napisano 18 Maj 2010 Share Napisano 18 Maj 2010 Aczkolwiek mi naprawdę nie działa :) (chociaż nie jest testowany na Reanimatorze :) ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
leander Napisano 18 Maj 2010 Share Napisano 18 Maj 2010 (edytowane) A edytowales plik js? Trzeba wpisac tam ignorowane nicki. u mnie plik tu siedzi C:\Documents and Settings\'Profile Name'\Application Data\Mozilla\Firefox\Profiles\w1nl7cpk.default\gm_scripts\vbulletin_-_custom_ignor\vbulletin_-_custom_ignor.user.js edit: widze, ze mozna prosciej, w zarzadzaniu skryptami w firefox mozna edytowac ten plik. To zapewne Twoj problem ma inna przyczyne No i jest case sensitive, wiec trzeba wpisac "Reanimator" zamiast "reanimator" Edytowane 18 Maj 2010 przez leander Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
biglebowsky Napisano 18 Maj 2010 Share Napisano 18 Maj 2010 Aaa, dobra, teraz działa :) dzięki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Loozack Napisano 18 Maj 2010 Share Napisano 18 Maj 2010 Ja tam bym nie przesadzał z tym niepokazywaniem wątków założonych przez osoby ignorowane, bo gdyby tym wątkiem był na przykład "Rzeczy interesujące, rzeczy zabawne" to bym miał wielki dylemat ;> A co do tego, że jest mimo wszystko możliwość podejrzenia co napisała ignorowana osoba to też nie mam nic przeciwko, zwłaszcza gdy pod takim postem widzę odpowiedź w stylu "ooo jaaa, dzięki za tego linka, super sprawa" ;) Pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sly Napisano 18 Maj 2010 Share Napisano 18 Maj 2010 Nie działa ten skrypcik, ciągle widzę posty Reanimatora. hi hi hi... ____________ i-riss - dobrze ze zwróciłeś uwagę na ten problem, obraźliwych słów w opisach do repów - ja się dowiedziałem że obrażam w opisach negatywnych repów... podczas gdy po prostu cytowałem autora postu do którego odnosił się rep... czyli uzasadnienie - proste, czasem warto kliknąć w link przy repie i spróbować odpowiedzieć sobie "za co..?". Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość i-riss Napisano 18 Maj 2010 Share Napisano 18 Maj 2010 spoko sly, klikałem i nie znalazłem :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi