Napisano 18 Maj 201014 l nie działa ten skrypcik, ciągle widzę posty reanimatora. mi dziala, bo twoich nie widze. Epic WIN! :D
Napisano 18 Maj 201014 l Aczkolwiek mi naprawdę nie działa :) (chociaż nie jest testowany na Reanimatorze :) )
Napisano 18 Maj 201014 l A edytowales plik js? Trzeba wpisac tam ignorowane nicki. u mnie plik tu siedzi C:\Documents and Settings\'Profile Name'\Application Data\Mozilla\Firefox\Profiles\w1nl7cpk.default\gm_scripts\vbulletin_-_custom_ignor\vbulletin_-_custom_ignor.user.js edit: widze, ze mozna prosciej, w zarzadzaniu skryptami w firefox mozna edytowac ten plik. To zapewne Twoj problem ma inna przyczyne No i jest case sensitive, wiec trzeba wpisac "Reanimator" zamiast "reanimator" Edytowane 18 Maj 201014 l przez leander
Napisano 18 Maj 201014 l Ja tam bym nie przesadzał z tym niepokazywaniem wątków założonych przez osoby ignorowane, bo gdyby tym wątkiem był na przykład "Rzeczy interesujące, rzeczy zabawne" to bym miał wielki dylemat ;> A co do tego, że jest mimo wszystko możliwość podejrzenia co napisała ignorowana osoba to też nie mam nic przeciwko, zwłaszcza gdy pod takim postem widzę odpowiedź w stylu "ooo jaaa, dzięki za tego linka, super sprawa" ;) Pozdrawiam.
Napisano 18 Maj 201014 l Nie działa ten skrypcik, ciągle widzę posty Reanimatora. hi hi hi... ____________ i-riss - dobrze ze zwróciłeś uwagę na ten problem, obraźliwych słów w opisach do repów - ja się dowiedziałem że obrażam w opisach negatywnych repów... podczas gdy po prostu cytowałem autora postu do którego odnosił się rep... czyli uzasadnienie - proste, czasem warto kliknąć w link przy repie i spróbować odpowiedzieć sobie "za co..?".