Napisano 20 Luty 200916 l Witam serdecznie wszystkich, po małej przerwie zamieszczam nowy obiekt, który jest w trakcie końcowego modelowania i malowania, do ogólnej krytyki hehe. 611 000 poligonów Pozdrawiam Pomier Edytowane 20 Luty 200916 l przez pomier
Napisano 20 Luty 200916 l Mi sie podoba chociaz nie widzialem nigdy tego Urzedu :D. A jak dlugo to robiles?
Napisano 20 Luty 200916 l Autor dwa dni teraz czyli trzeci dzień maluje ściany hehe godzinowo modelink to jakieś 30 godzin
Napisano 20 Luty 200916 l Autor myślę o zbudowaniu calego starego rynku na któeym jest ten ratusz. Praktycznie ten budynek jest mi potrzebny tylko do wykonania wizualki iluminacji nocnej i oświetlenia świątecznego ale pewnie zrobie całośc i wyrenderuje w dzień.
Napisano 20 Luty 200916 l myślę o zbudowaniu calego starego rynku na któeym jest ten ratusz. Praktycznie ten budynek jest mi potrzebny tylko do wykonania wizualki iluminacji nocnej i oświetlenia świątecznego ale pewnie zrobie całośc i wyrenderuje w dzień. Trzymam kciuki :) Mam podobne plany, tylko czasu brakuje :(
Napisano 20 Luty 200916 l Fajny model. I jak wyżej trzymam kciuki za realizacje pomysłu z całym rynkiem :)
Napisano 21 Luty 200916 l fajnie zobaczyc urzad miasta z rodzinnego miasta:D w modelu 3d mam nadzieje ze bodzie w komponowany w dobra wizualizacje :)
Napisano 22 Luty 200916 l Autor Dzięki napewno zrobie i otoczenie, na chwilę obecną zrobiłem wizualkę oświetlenia nocą ale niestety nie mogę umieścić tego renderka dopuki nie zostanie wykonane to w realu, takie przepisy prawne.
Napisano 22 Luty 200916 l Też jestem w trakcie robienia starego rynku z ratuszem;) z tym wyjątkiem, że to będzie rynek w Sycowie. Niedługo podeśle też swoje prace:) trzymam kciuki Edytowane 23 Luty 200916 l przez nextgen
Napisano 23 Luty 200916 l niezły budynek. jazda dalej z otoczeniem i oswietleniem w v-ray ;) jak nie to mental